BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- legenda reala
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
ma Berankis je bolji teniser i to je to 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
I sudije su baš našle trenutak kad će se istaknuti... Strašno kakvi levati sude.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ovi koji su birali podlogu su debili, umjesto da oslabiš njihovog najboljeg a ojačaj našeg najboljeg mi uradimo obrnuto
ovo je njihov poraz!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Amer je dogovorao podlogu zajedno sa Mirzom i Damirom tako da su njih trojica odlucila da hoce ovu podloguUnofficialpage je napisao/la:I ovi koji su birali podlogu su debili, umjesto da oslabiš njihovog najboljeg a ojačaj našeg najboljeg mi uradimo obrnuto![]()
ovo je njihov poraz!
- BeyKopites
- Kontakt:
E pa ko da su je za Berankisa birali 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Upravo.legenda reala je napisao/la:ma Berankis je bolji teniser i to je to
A i Damir sa ženskim servisom nema šta tražiti.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Izabrali su odličnu podlogu za Litvance.arelinho je napisao/la:Amer je dogovorao podlogu zajedno sa Mirzom i Damirom tako da su njih trojica odlucila da hoce ovu podloguUnofficialpage je napisao/la:I ovi koji su birali podlogu su debili, umjesto da oslabiš njihovog najboljeg a ojačaj našeg najboljeg mi uradimo obrnuto![]()
ovo je njihov poraz!
Gotovo! Gubi Damir servis i u 3. setu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma bitno je da je pozvao publiku a kako ce igrati to je manje bitno ,bitno je da prica s sudijom i kao nervira se nesto a igre nigdje .
- BeyKopites
- Kontakt:
Samo da je Bašić završio meč u 3 seta protiv Berankisa kad je imao priliku, sve bi bilo drugačije...Ovako nas je frajer ubio i protiv Bašića u nastavku meča i u dublovima a evo sad dere i Džumhura.On ne zna za umor 
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
E stvarno ne mogu da vjerujem
Gotovo je ovo
Gotovo je ovo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjj
zašto opet
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Smijesan lik ovaj Dzumhur
velika razika u kvaliteti dzumhura i ovog... ovaj moze uzeti ga kad hoce
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hoce se igrati zadnji mec, ili ce ga otkazati?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jednostavno Damir ako hoće da napravi šta u tenisu mora uzeti ozbiljnog trenera, tipa Ivaniševića ili tako neko veliko ime, previše je defanzivan, uopšte nema jake udarce i servis mu je blago receno očajan..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Pa jel bilo tolko teško izabrat podlogu kontra ovog Berankinsa,makar ni nama odgovoralo,jer samo on igra kod litvanaca.
Džuhmur standardno kad igra za reprezentaciju.
Ne treba njemu toliko trener,kolko mu trebaju 3-4 psihologa
Džuhmur standardno kad igra za reprezentaciju.
Ne treba njemu toliko trener,kolko mu trebaju 3-4 psihologa
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Berankis je očitao lekciju našem tenisu! Očitao je svim našim teniserima kako se igra, nema nerviranja, igra se staloženo, mirno i čeka se šansa i kad imaš šansu da dotučeš protivnika i to i uradiš a ne kao naši kad to treba oni bukvalno vrate protivnika u meč, u život!
Jedan veliki minus za cijelu struku za biranje ove podloge, ovo je njihov poraz, još jednom smo zakazali u najobičnijoj stvari u onome gdje niko ne zakaže.
Jedan veliki minus za cijelu struku za biranje ove podloge, ovo je njihov poraz, još jednom smo zakazali u najobičnijoj stvari u onome gdje niko ne zakaže.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Cijelo vrijeme cekam kad ce ga stati kad ce poceti grijesiti, covjek ubi citav mec vidi se da se podloga ubila za berankisa... da je zemlja bila dobio bi ga damir
Damir tesko da moze popravit servis jedino moze udarce kad bi malo mase i misica nabacio a da ne izgubi na brzini
bio bi drugi teniser
Publika
linijiske sudije 
Damir tesko da moze popravit servis jedino moze udarce kad bi malo mase i misica nabacio a da ne izgubi na brzini
bio bi drugi teniser
Publika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.