FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 14 sep 2014, 14:14

@pile
Ha ha ha

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 14 sep 2014, 14:20

momirpeh je napisao/la:Ćiro,iako ima ugovor u Zadru bi odmah došao u FK Sarajevo.Star jeste,ali bi posložio ekipu,stvorio pozitivnu atmosferu i vrlo brzo doveo Sarajevo na čelo tabele.Treba nam titula,a Uprava će naći mlađeg i potentnog trenera za LP i narednu sezonu.
Vama treba **** ne trener..

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 14 sep 2014, 14:36

Ja ocekujem Hadzibegica za trenera , strasno se poceo uvlacit u pakas nasoj upravi , pa ocekujem da ce on biti trener ;)

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 14 sep 2014, 14:39

Kakav crni Ciro sta je sa vama, fakat svasta pisete.

Ja se od Dzene nadam da ako ostane a vjerovatno i hoce da nakon sto je poslao Bilbiju na klupu da mu se pridruzi Berberovic, Mitrevskog ocekujem da u buducnosti polako ulazi u igru sa klupe i da se uigrava jer pokvarit ce odlicnog stopera isto vazi i za Kostica a u napad Krstu i Benka a Stojceva na krilo.

A ako uprava odluci da trebamo novog trenera ja se iskreno nadam da ce to biti Hadzibegic.
Ti si opet šampion !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 sep 2014, 14:40

Vlado JAgodic ? Mesa Bazdarevic Blaz SLiskovic Dusan BAjevic ima imena nije da nema,a Hadzibegic je slab trener

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 sep 2014, 14:41

zgembo89 je napisao/la:Vlado JAgodic ? Mesa Bazdarevic Blaz SLiskovic Dusan BAjevic ima imena nije da nema,a Hadzibegic je slab trener
dabogda ti vlado jagodic sina trenirao :)
I blaz sliskovic isto

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 14 sep 2014, 14:42

zgembo89 je napisao/la:Vlado JAgodic ? Mesa Bazdarevic Blaz SLiskovic Dusan BAjevic ima imena nije da nema,a Hadzibegic je slab trener
:lol: , Hadzibegic slab trener ???
Ti si opet šampion !

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 14 sep 2014, 14:47

Od ovih što si nabrojao samo Bajević može doć u obzir.Slišković neka vodi Posušje.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 14 sep 2014, 14:52

Ja tvrdim da će onaj parmak od trenera ostati na klupi....bar do zime. Ako dobijemo onu zaostalu tekmu i sada olimpic....ostaje do zime. Kiksali jednu od ove 2 tekme, leti istu noć.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 sep 2014, 14:57

momirpeh je napisao/la:
Od ovih što si nabrojao samo Bajević može doć u obzir.Slišković neka vodi Posušje.
Bajevic bi ti igrao defanzivnije od Jarnija.

I vi mlatite svakakve gluposti...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2014, 15:00

nemoj te zivi bili ,kao sto papeta pljuju da i ovdje pocne ista prica ,jasno je svim da dzeno nije dorastao ovom izazovu i mislim da ce se brzo ovo rijesiti .bez glupih vrjedjanja

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 14 sep 2014, 15:01

Ma ja, Dženo lagano iskulira svaki kiks, nidže ga nema...pred sljedeču mala presica, baci koju ublehu itd itd.

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 14 sep 2014, 15:03

Mora se dovesti trener pod hitno! Dzeno je uz svoje ograniceno fudbalsko znanje izgradio drugarski odnos u svlacionici i to je donijelo pozitivan sok poslije Jarnija. Pokupio je neke stvari od Ljupka za onih par treninga i cim je poceo misliti svojom glavom, pogubio sve konce a sto je najgore, tim "drugarskim" odnosom u svlacionici unistio i ono malo autoriteta koji svaki trener dobije samim postavljanjem na ŠSŠ...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 sep 2014, 15:04

bordoakapitar je napisao/la:Mora se dovesti trener pod hitno! Dzeno je uz svoje ograniceno fudbalsko znanje izgradio drugarski odnos u svlacionici i to je donijelo pozitivan sok poslije Jarnija. Pokupio je neke stvari od Ljupka za onih par treninga i cim je poceo misliti svojom glavom, pogubio sve konce a sto je najgore, tim "drugarskim" odnosom u svlacionici unistio i ono malo autoriteta koji svaki trener dobije samim postavljanjem na ŠSŠ...

Koji trener moze pokupiti "neke stvari" za par treninga bas me zanima to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 14 sep 2014, 15:05

Vi da se da vam je predsjednik lik koji nema blage veze s fudbalom nego prati bočanje. Isto ko da ste igrali s Famos pa izgubili bodove pa da govori nek je stid igrače i stručni štab, a ne igrali s Čelikom kakav god on bio trenutno to je naš stari klub s tradicijom.
E Kusturice jadan ti bio ...
Koji amater. :x

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 14 sep 2014, 15:06

Ako ubleha ostane na klupi, ja cu na Kosevo samo jos slijedecu utakmicu otici i nekom se nahebati majke. Fakat nemam vise zivaca za sve ovo.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 14 sep 2014, 15:07

skripta je napisao/la:Vi da se da vam je predsjednik lik koji nema blage veze s fudbalom nego prati bočanje. Isto ko da ste igrali s Famos pa izgubili bodove pa da govori nek je stid igrače i stručni štab, a ne igrali s Čelikom kakav god on bio trenutno to je naš stari klub s tradicijom.
ne, trebao im je premije dati za osvojeni bod protiv ekipe u kojoj je sve rastimano zadnjih nekoliko mjeseci.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 14 sep 2014, 15:07

Koliko se može skontati njega interesuje samo dobra igra i dobra utakmica. Evo i pred ovu u Ze...nigdje ne spomenu pobjedu. Ko da zna da nečemo pobjediti. Vala previše je njegovog njesra....pravi lik dadne sam ostavku i da mu je niko ne traži

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 15:09

mravojed je napisao/la:Ja ocekujem Hadzibegica za trenera , strasno se poceo uvlacit u pakas nasoj upravi , pa ocekujem da ce on biti trener ;)
On je rinaka jedan ublehaš **** veliko je on
Sarajevo ljubavi moja!

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 14 sep 2014, 15:10

The Game je napisao/la:
skripta je napisao/la:Vi da se da vam je predsjednik lik koji nema blage veze s fudbalom nego prati bočanje. Isto ko da ste igrali s Famos pa izgubili bodove pa da govori nek je stid igrače i stručni štab, a ne igrali s Čelikom kakav god on bio trenutno to je naš stari klub s tradicijom.
ne, trebao im je premije dati za osvojeni bod protiv ekipe u kojoj je sve rastimano zadnjih nekoliko mjeseci.
Pa šta ako su raštimani to je klub s tradicijom, klub s navijačima i nije sramota u Zenici odigrati neriješeno. Da su odigrali u gostima protiv Viteza pa bih rekao s pravom svaka čast.
Ovako se bruka samo. :roll:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”