FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

The Game
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la The Game » 14 sep 2014, 15:07

skripta je napisao/la:Vi da se da vam je predsjednik lik koji nema blage veze s fudbalom nego prati bočanje. Isto ko da ste igrali s Famos pa izgubili bodove pa da govori nek je stid igrače i stručni štab, a ne igrali s Čelikom kakav god on bio trenutno to je naš stari klub s tradicijom.
E Kusturice jadan ti bio ...
Koji amater. :x
ne, trebao im je premije dati za osvojeni bod protiv ekipe u kojoj je sve rastimano zadnjih nekoliko mjeseci.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 14 sep 2014, 15:07

Koliko se može skontati njega interesuje samo dobra igra i dobra utakmica. Evo i pred ovu u Ze...nigdje ne spomenu pobjedu. Ko da zna da nečemo pobjediti. Vala previše je njegovog njesra....pravi lik dadne sam ostavku i da mu je niko ne traži

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 14 sep 2014, 15:09

mravojed je napisao/la:Ja ocekujem Hadzibegica za trenera , strasno se poceo uvlacit u pakas nasoj upravi , pa ocekujem da ce on biti trener ;)
On je rinaka jedan ublehaš **** veliko je on
Sarajevo ljubavi moja!

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 14 sep 2014, 15:10

The Game je napisao/la:
skripta je napisao/la:Vi da se da vam je predsjednik lik koji nema blage veze s fudbalom nego prati bočanje. Isto ko da ste igrali s Famos pa izgubili bodove pa da govori nek je stid igrače i stručni štab, a ne igrali s Čelikom kakav god on bio trenutno to je naš stari klub s tradicijom.
ne, trebao im je premije dati za osvojeni bod protiv ekipe u kojoj je sve rastimano zadnjih nekoliko mjeseci.
Pa šta ako su raštimani to je klub s tradicijom, klub s navijačima i nije sramota u Zenici odigrati neriješeno. Da su odigrali u gostima protiv Viteza pa bih rekao s pravom svaka čast.
Ovako se bruka samo. :roll:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2014, 15:12

ma ovo je prelilo čašu ,nije ovo samo celik ovo je i sedmica u njemackoj i obarska ,travnik,velez nakupilo se puno toga .nasa uprava radi prave stvari i smijesan je tvoj komentar .

mravojed
Kontakt:

Post Postao/la mravojed » 14 sep 2014, 15:12

Ma ja sam halalio sezonu kad smo kiksali protiv travnika , hallo travnika , pa drina raspala njih otrese na piroti , sreca pa zvijezda ne odigra i tu bi kiksali ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 sep 2014, 15:14

Ovi rezultati nas ne vode nikuda. Bog je kadar da bi mi i Zvijezdu uzeli da nije registrovano u nasu korist. :hmmmmm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 14 sep 2014, 15:18

bordobijeli je napisao/la:
ma ovo je prelilo čašu ,nije ovo samo celik ovo je i sedmica u njemackoj i obarska ,travnik,velez nakupilo se puno toga .nasa uprava radi prave stvari i smijesan je tvoj komentar .
Bolan šta pričaš to. Dženo prošao norvežane poslije poraza kući, prošao grke koji su 10 puta jača ekipa, to nije uradio Dženo nego Aladin s čarobnom lampom :roll:
Od njemaca niko ništa nije očekivao. Njegovi kiksevi su bili kući i kad je kiksao kući, tada je Kusturica trebao izači i reći ovo.
Ali to uraditi kad ekipa igra u Zenici mislim da čovjek nema pojma o fudbalu..

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 14 sep 2014, 15:19

Hoće li mahalaš otići s klupe, sutra je sjednica ? Vi koji govorite protiv Kusturice, banujte se sami , imbecili.
FKS 1946 !

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 14 sep 2014, 15:20

Vi "navijaci" ste veliki sukrivci u svemu ovome. Dizanje igraca, trenera i kad to nisu zasluzili, evo kako su vam vratili pojedini. Dzeno je najveca moguca ubleha, ali i pojedin igracima tipa Stojcev, Velkosi, Dupovac se treba malo familije sjetiti i ne dizati ih i nakon pet losih utakmica i jedne dobre.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 14 sep 2014, 15:24

bordoakapitar je napisao/la:Mora se dovesti trener pod hitno! Dzeno je uz svoje ograniceno fudbalsko znanje izgradio drugarski odnos u svlacionici i to je donijelo pozitivan sok poslije Jarnija. Pokupio je neke stvari od Ljupka za onih par treninga i cim je poceo misliti svojom glavom, pogubio sve konce a sto je najgore, tim "drugarskim" odnosom u svlacionici unistio i ono malo autoriteta koji svaki trener dobije samim postavljanjem na ŠSŠ...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo sam ja govorio u nekoliko ranijih postova. Odgovor na to šta je pokupio od Petrovića - u Mostaru, na revanšu kupa je izvedena formacija koju je Petrović stavio na prvom treningu, Stojčev lijevo, Krste Špic i tako to na tu temu... ko je gled'o trening zna.

Odgovor na Faruka Hadžibegića, on nije đubre, već kapiten šampionske generacije Sarajeva, kapiten najveće generacije Sarajeva, kapiten koji je igrao kapitenski. On je kapiten Jugoslovenske reprezentacije, znate one, ozbiljne reprezentacije, nije to lako bilo. On ima neko trenersko iskustvo, kakvo-takvo, nije najveći trener daleko od toga, ali ima neko iskustvo i ima licencu i što je najvažnije ne da se Hadžija zaebavat.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 14 sep 2014, 15:25

Aragon je napisao/la:Vi "navijaci" ste veliki sukrivci u svemu ovome. Dizanje igraca, trenera i kad to nisu zasluzili, evo kako su vam vratili pojedini. Dzeno je najveca moguca ubleha, ali i pojedin igracima tipa Stojcev, Velkosi, Dupovac se treba malo familije sjetiti i ne dizati ih i nakon pet losih utakmica i jedne dobre.
Cuj Velkoskog, pa ziv i zdrav mi bio, pa on Tatomirovi, Puzigaca i Cimke svaku utakmicu poginu na terenu... Ostali svileni igraci trebaju biti na tapeti, stvarno mi nisi jasan
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 14 sep 2014, 15:28

Hehe... braćo moja mila, pa vi k'o da Čelik redovno uzimate svake godine na Bilinom Polju pa neriješen rezultat za vašu upravu predstavlja "bruku i sramotu", a ja mislim da ni u Zavodu za statistiku nemaju podatak kad je Sarajevo zadnji put pobijedilo na BP-u :D eee svašta...
svi oni koji su gledali utakmicu znaju i vidjeli su da je Sarajevo bilo bolje, imalo više prilika, ali isto tako i Čelik je imao svoje šanse, pogotovo drugo poluvrijeme je bilo apsolutno izjednačeno..
#samoČelik

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 14 sep 2014, 15:29

Tatomiroviću kapitensku !
FKS 1946 !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2014, 15:29

kusturica ima potpuno pravo da kritikuje i ne mora on uopšte znati o fudbalu ,on svoj posao radi jako dobro za razliku od nekih drugih ,imaju redovne i jako dobre plate i sve druge uslove ,dzeno ima dovoljno igraca i to kvalitetni ,do koga je ako nije do trenera :?: 6 kola 10 bodova jako malo .

skripta
Kontakt:

Post Postao/la skripta » 14 sep 2014, 15:30

Lawer_88 je napisao/la:Hehe... braćo moja mila, pa vi k'o da Čelik redovno uzimate svake godine na Bilinom Polju pa neriješen rezultat za vašu upravu predstavlja "bruku i sramotu", a ja mislim da ni u Zavodu za statistiku nemaju podatak kad je Sarajevo zadnji put pobijedilo na BP-u :D eee svašta...
svi oni koji su gledali utakmicu znaju i vidjeli su da je Sarajevo bilo bolje, imalo više prilika, ali isto tako i Čelik je imao svoje šanse, pogotovo drugo poluvrijeme je bilo apsolutno izjednačeno..
O tome ja pišem, ali šta zna Kusturica prati Sarajevo i ovu ligu godinu dana, amater obični ..
Treba se krenuti od vrha kuće pa tek onda ostalo ...

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 14 sep 2014, 15:30

BeSha1992 je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Vi "navijaci" ste veliki sukrivci u svemu ovome. Dizanje igraca, trenera i kad to nisu zasluzili, evo kako su vam vratili pojedini. Dzeno je najveca moguca ubleha, ali i pojedin igracima tipa Stojcev, Velkosi, Dupovac se treba malo familije sjetiti i ne dizati ih i nakon pet losih utakmica i jedne dobre.
Cuj Velkoskog, pa ziv i zdrav mi bio, pa on Tatomirovi, Puzigaca i Cimke svaku utakmicu poginu na terenu... Ostali svileni igraci trebaju biti na tapeti, stvarno mi nisi jasan
Ja fakat vise ne znam cime vas je Velkoski kupio. Pa frajer je vecinom kriminalno odigrao sve utakmice ove sezone. Cim se igracu opravdanje trazi po onoj staroj "zrtva taktike, ne igra svoju poziciju" znaj da od takvog igraca nista nema. Bilbija je puno bolje od njega igrao, ali na Bilbiji je zvone i vide mu se samo lose stvari. Tako je uvijek kod nas bilo. Pojedini su zasticeni ko polarni medvjedi kako god da igraju, oni drugi su za sve krivi.
Ko ne vidi da je Velkoski los ovu sezonu, taj je slijep. Hvala Bogu pa Benko dolazi!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 14 sep 2014, 15:31

Lawer_88 je napisao/la:Hehe... braćo moja mila, pa vi k'o da Čelik redovno uzimate svake godine na Bilinom Polju pa neriješen rezultat za vašu upravu predstavlja "bruku i sramotu", a ja mislim da ni u Zavodu za statistiku nemaju podatak kad je Sarajevo zadnji put pobijedilo na BP-u :D eee svašta...
0-2 prije 3-4 mjeseca

sve ce njih benkica na klupu da posalje, pa ce moliti boga da zabije dva tri pa da odmori malo
Zadnja izmjena: rammstein, dana/u 14 sep 2014, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 sep 2014, 15:33

ma najmanji je problem sto nismo pobjedili u zenici ,da smo dobili obarsku i travnika ovaj bod bi bio sasvim ok al ovo je sad previse i prelilo je času .ne radi se ovdje o podcjenjivanju celika nego o našem gubljenju strpljenja nismo pobjedili vise od mjesec dana .

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 sep 2014, 15:34

rammstein je napisao/la:
0-2 prije 3-4 mjeseca

sve ce njih benkica na klupu da posalje, pa ce moliti boga da zabije dva tri pa da odmori malo
Kup i liga nije isto. ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []