Jesi ti gledao meč protiv Bašića? Pa bio je 4x gori od naših, na svaku sudijsku odluku imao je nešto za dobaciti, evidentna nervoza na njegovom servisu i udarcima... Druga stvar što ga je naš luzerski mentalitet u potpunosti psihički vratio u oba susreta. Da je Džumhur odservirao ono za 4-1, vjerujem da bi se drugačije stvari odvijale, ali...Unofficialpage je napisao/la:Berankis je očitao lekciju našem tenisu! Očitao je svim našim teniserima kako se igra, nema nerviranja, igra se staloženo, mirno i čeka se šansa i kad imaš šansu da dotučeš protivnika i to i uradiš a ne kao naši kad to treba oni bukvalno vrate protivnika u meč, u život!
Jedan veliki minus za cijelu struku za biranje ove podloge, ovo je njihov poraz, još jednom smo zakazali u najobičnijoj stvari u onome gdje niko ne zakaže.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam, ne da škola.LjumanM95 je napisao/la:Jesi ti gledao meč protiv Bašića? Pa bio je 4x gori od naših, na svaku sudijsku odluku imao je nešto za dobaciti, evidentna nervoza na njegovom servisu i udarcima... Druga stvar što ga je naš luzerski mentalitet u potpunosti psihički vratio u oba susreta. Da je Džumhur odservirao ono za 4-1, vjerujem da bi se drugačije stvari odvijale, ali...Unofficialpage je napisao/la:Berankis je očitao lekciju našem tenisu! Očitao je svim našim teniserima kako se igra, nema nerviranja, igra se staloženo, mirno i čeka se šansa i kad imaš šansu da dotučeš protivnika i to i uradiš a ne kao naši kad to treba oni bukvalno vrate protivnika u meč, u život!
Jedan veliki minus za cijelu struku za biranje ove podloge, ovo je njihov poraz, još jednom smo zakazali u najobičnijoj stvari u onome gdje niko ne zakaže.
Govorio sam prije nekih 1-2 mjeseca da me je strah ovog DC, Mirza je u katastrofalnoj formi a Damir ne zna igrati na betonu, bar ne još, nije još tu odličan. Da je šljaka bila, siguran sam da bi ovo prošli.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ako sam dobro shvatio, Dea Herdželaš danas igra finale turnira u Vrnjačkoj Banji. Našao sam ovaj link, ali ne piše nigdje u koliko je sati:
http://www.tennislive.net/wta/dea-herdzelas/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tennislive.net/wta/dea-herdzelas/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Finale je bilo u ¸12h, izgubila je 2-1 u setovima, 6-1 / 3-6 / 6-7Makanaky je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, Dea Herdželaš danas igra finale turnira u Vrnjačkoj Banji. Našao sam ovaj link, ali ne piše nigdje u koliko je sati:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Izgubila je Dea 6:1 3:6 6:7(5)Makanaky je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, Dea Herdželaš danas igra finale turnira u Vrnjačkoj Banji. Našao sam ovaj link, ali ne piše nigdje u koliko je sati:
Ipak dobar turnir za nju
Edit: Brzi bio saigrač sa FID-a
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Kol'ko repa ako uzme turnir?Makanaky je napisao/la:Ako sam dobro shvatio, Dea Herdželaš danas igra finale turnira u Vrnjačkoj Banji. Našao sam ovaj link, ali ne piše nigdje u koliko je sati:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Jos u petak kada Mirza nije dobio Berankisa bilo je jasno da su dublovi jedina nada da mozemo nesto napraviti. Medjutim Litvanci su i tu izdominirali i ovo danas je bila samo formalnost. Damir Berankisu moze parirati u kretanju, ali u jacini udarca nikako. Covjek udara puno jace od Damira i lagano stice prednost. Plus mu je sto je jako smiren tokom meca, iako su sudije tokom svih meceva bile
Naredne godine idemo sa istim ciljem, a vjerujem da cemo imati vise sansi. Damir bi u medjuvremenu trebao biti TOP 100 igrac, a za nadati se da ce se Mirza u potpunosti posvetiti tenisu. Momak ima strasan potencijal, ali mu fali meceva. Pobijedio je Janowicza, Nieminena, zamalo i Berankisa i jasno se vidi da zna igrati. Fali mu fizicke spreme i imat cemo jos jednog igraca u TOP 100. Brkic je u strasnom naletu i ako nastavi igrati ovako uskoro bi mogli zaista imati reprezentaciju za nivo vise.
Naredne godine idemo sa istim ciljem, a vjerujem da cemo imati vise sansi. Damir bi u medjuvremenu trebao biti TOP 100 igrac, a za nadati se da ce se Mirza u potpunosti posvetiti tenisu. Momak ima strasan potencijal, ali mu fali meceva. Pobijedio je Janowicza, Nieminena, zamalo i Berankisa i jasno se vidi da zna igrati. Fali mu fizicke spreme i imat cemo jos jednog igraca u TOP 100. Brkic je u strasnom naletu i ako nastavi igrati ovako uskoro bi mogli zaista imati reprezentaciju za nivo vise.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gleda li ko ovaj zadnji mec Fatic-Mugevicius?
Nerman prokockao 5-1 i izgubio u tiebreaku prvi set, steta
Nerman prokockao 5-1 i izgubio u tiebreaku prvi set, steta
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Consigliere
- Kontakt:
Prica naseg tenisa...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pobjeda Fatića 2-1 u setovima. 
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Bravo Nera, ako Bog da jos puno pobijeda za BiH 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Dea prokockala 5-1 plus servis u trecem setu da bi na kraju u tie-breaku izgubila glatko. Iskreno neznam sta da kazem, upiso sam novu pobjedu za nasu teniserku... Nadam se iskreno da je neka mala povreda u pitanju bila, inace je ovo ravno katastrofi sa velikim K.
Sve u svemu ipak vrlo dobri nastupi u Srbiji. Dva uzastopna finala za Deu.
Sve u svemu ipak vrlo dobri nastupi u Srbiji. Dva uzastopna finala za Deu.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Tanka mu je igra jos mora dosta napredovati 
mislim na fatica
mislim na fatica
2014 Morocco Tennis Tour – Meknes

2014 Türk Telecom İzmir Cup

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Nisi stavio Brkićevu polovicu ždrijeba u Izmiru, u 1. kolu igra protiv domaćeg Baris Ergudena s pozivnicom, a ako prođe protiv 2. nositelja Filipa Krajinovića iz Srbije.sajo10 je napisao/la:2014 Morocco Tennis Tour – Meknes
Džumhuru predviđam polufinale gdje ga vjerojatno čeka nezgodni Alberto Ramos koji je lagano osvojio challenger u Genoi prije 2 tjedna, pobijedivši i Šetkića na putu do titule. Također je i danas igrao finale u Banja Luci i izgubio od Troickog. U naletu je.
Šetkić vjerojatno ispada u 2. kolu od 7. nositelja Ukrajinca Illye Marchenka, specijaliste za tvrdu podlogu.
Mirza već u 1. kolu igra protiv 4. nositelja Rusa Evgenija Donskoya koji je poput Marchenka osvojio dosta challengera na tvrdoj podlozi i imat će jako težak posao. S obzirom da rijetko igra ne dajem mu puno šanse za prolaz.
Tomo u 2. kolu ide na Filipa koji sutra mora dovršiti svoj meč u Davis Cupu da osigura Srbiji ostanak u svjetskoj skupini, no sumnjam da će to imati nekog utjecaja na njegovu igru i teško da može dalje.
Od Damira se očekuje polufinale i da pokuša ponoviti igru protiv Ferrera pa ni titula nije neostvariva. Od ostalih svaki plasman u 3. kolo je super.
Taha bi mogao provozati biciklo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
TODAY, 11:30 1R Baluda - Setkic 0-0 1.94 1.80
TODAY, 13:30 1R Tifnouti - Dzumhur 0-0 10.31 1.03
TODAY, 13:30 1R Tifnouti - Dzumhur 0-0 10.31 1.03
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sjajna igra Šetkića, 6-2 6-1
Sad čeka pobjednika meča Marchenko - Sorensen.
Za sat vremena bi na teren trebao i Damir, on će imati lagani trening.
Sad čeka pobjednika meča Marchenko - Sorensen.
Za sat vremena bi na teren trebao i Damir, on će imati lagani trening.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.