AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: AC Milan
noćas uzvratna utakmica u manchesteru, milan sa patom na klupi, ipak nije spreman, eventualno možda uđe u drugom pol. takođe antonini se ozlijedio protiv rome i nije siguran. najvjerovatnije sa huntelarom, borijelom i ronaldinjom u napadu, mada ne vjerujem da će leo od samog početka krenuti u bezglave juriše jer men je iz kontre opasan. u odbrani i nesta nešto ima problema s koljenom ali bi trebao nastupiti, a ako i ne mogne bonera je dosad sve što je igrao bio korektan. veza pirlo-ambro i ja bi volio flamini, ali možda i becks. uglavnom ne očekujem nikakvu senzaciju, ali se nadam, samo nek odigraju muški.
Forza Milan vinci per noi
Forza Milan vinci per noi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
iskreno ocekujem senzaciju i prolaz dalje jer smo bolji sto smo i dokazali samo srece nikad nemamo. rekao rafael da ce zaustavit ronaldinha,a znamo da je u prvoj utakmici nad rafaelom bila pedofilija. ocekujem partiju ovog maestra i jos da pato igra jer evo na zvanicnoj stranici pise da ce mozda i poceti. jednostavno krilo huntelaar nemoze igrati jer je prespor. becks niposto nesmije igrat umro frajer samo nezna. veza bi trebala biti pirlo-ambross-flamini. njima nema carricka koji je jedan od vaznijih igraca u veznom redu. ne pribojavam se rooneya kolko se pribojavam valencie-paklen igrac al znam da se i oni pribojavaju nasih igraca. ocekujem pobjedu od 3-1.
-
shevchenko7
- Kontakt:
uzdam se u pata i madzionicara
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sta se ocekuje od Milaneza veceras? Da li iznenadjenje u vidu prolaza ili jos jedna bruka zbog ranog ispadanja?
Realno, male su sanse da se provucete, tako da je blize druga opcija.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
volio bi da prodjete, mada ce to biti tesko ali fudbal je zato najljepsa stvar na svijetu sto je sve moguce 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
shevchenko7
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:Sta se ocekuje od Milaneza veceras? Da li iznenadjenje u vidu prolaza ili jos jedna bruka zbog ranog ispadanja?
kako god za bayern smo institucija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Masallah. Bas mi je drago.shevchenko7 je napisao/la:omerbavarac je napisao/la:Sta se ocekuje od Milaneza veceras? Da li iznenadjenje u vidu prolaza ili jos jedna bruka zbog ranog ispadanja?
kako god za bayern smo institucija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- _forzamilan_
- Kontakt:
nije bruka od manchestera ispasti. bruka je izgubiti od zenita u kupu uefa 4:0 
a sad ozbiljno. da budem iskren ne očekujem prolaz milana večeras, nešto sam skeptičan. nekako mi je lakše da sam milan otpisao još prije 15 dana nakon one tekme na san siru, manje me srce boli. ali takav milan kada ga svi otpišu zna uraditi čudo, nije se jednom dešavalo. ovo mi liči na onu tekmu bayern-milan kada je bayern donio kući remi od 2:2 i bili su favoriti za prolaz na svom terenu ali seedorf i inzaghi nisu tako mislili FORZA MILAN!
a sad ozbiljno. da budem iskren ne očekujem prolaz milana večeras, nešto sam skeptičan. nekako mi je lakše da sam milan otpisao još prije 15 dana nakon one tekme na san siru, manje me srce boli. ali takav milan kada ga svi otpišu zna uraditi čudo, nije se jednom dešavalo. ovo mi liči na onu tekmu bayern-milan kada je bayern donio kući remi od 2:2 i bili su favoriti za prolaz na svom terenu ali seedorf i inzaghi nisu tako mislili FORZA MILAN!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- tony-mortale
- Kontakt:
nesta ne igra, e sad će opet leo neke svoje kombinacije s bekovima
jer bonera mora na stopera, samo da jankulovskog ne stavi.
-
shevchenko7
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:nesta ne igra, e sad će opet leo neke svoje kombinacije s bekovimajer bonera mora na stopera, samo da jankulovskog ne stavi.
sto nesta ne igra
menskus. bonera stoper jank lijevo nemamo nista bolje.shevchenko7 je napisao/la:tony-mortale je napisao/la:nesta ne igra, e sad će opet leo neke svoje kombinacije s bekovimajer bonera mora na stopera, samo da jankulovskog ne stavi.
sto nesta ne igra
- tony-mortale
- Kontakt:
napisao sam ti par postova ranije, nešto s koljenom ima problema,
vjerovatno ovako milan izlazi večeras:
abiati
Abate-Bonera-T.Silva-jankulovski
Flamini-Pirlo-Ambrosini
Ronaldinho
Huntelar-Boriello
trebali bi zabiti koji gol, al vjerovatno s ovakvom odbranom i primiti,
andiamo ragazzi
vjerovatno ovako milan izlazi večeras:
abiati
Abate-Bonera-T.Silva-jankulovski
Flamini-Pirlo-Ambrosini
Ronaldinho
Huntelar-Boriello
trebali bi zabiti koji gol, al vjerovatno s ovakvom odbranom i primiti,
andiamo ragazzi
E jbg sad buraz...ako je ispadanje od Manchestera neka bruka onda nemam šta više dodatiomerbavarac je napisao/la:Sta se ocekuje od Milaneza veceras? Da li iznenadjenje u vidu prolaza ili jos jedna bruka zbog ranog ispadanja?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ne, pogresno si me shvatio. Bruka se odnosi na rano ispadanje, jer Milan na to nije naucio. Obicno bi oni dogurali dalje od ove faze. Nadam se da sam bio malo jasniji.drop je napisao/la:E jbg sad buraz...ako je ispadanje od Manchestera neka bruka onda nemam šta više dodatiomerbavarac je napisao/la:Sta se ocekuje od Milaneza veceras? Da li iznenadjenje u vidu prolaza ili jos jedna bruka zbog ranog ispadanja?
Nikakva sramota nije ispasti od Uniteda, ipak su oni aktuelni finalisti LP od prosle sezone.
hajde Allahu daj molim te srece! i raspolozenog Ronaldinha!
s Bismilletom!
- _forzamilan_
- Kontakt:
pato i nesta nisu ni na klupi... FORZA MILAN SINO ALLA MORTE ANDIAMO RAGAZZI!!!!!!!! 
evo audio, nema slike al bolje išta nego ništa
http://milantime.acmilan.com/it-live_audio--c-48-0-0-0
evo audio, nema slike al bolje išta nego ništa
http://milantime.acmilan.com/it-live_audio--c-48-0-0-0
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- _forzamilan_
- Kontakt:
3 velike šanse za milan, ronaldinho, huntelar i flamini, ostaje 0-0. gleda li ko?
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
-
Red or Dead
- Kontakt:
dzaba ti gledat,1-0,o5 rooney_forzamilan_ je napisao/la:3 velike šanse za milan, ronaldinho, huntelar i flamini, ostaje 0-0. gleda li ko?
- _forzamilan_
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.