Mozes ali za tako nesto moras imati malo drugaci odnos prema igracima i osobu koja je autoritet uostalom da je imate ne bi vam trebalo i nikakvo odbijanje od plate.A iz tog odbijanja se da napraviti kontraefekat veoma lako.Problem sarajeva je kao sto sam i govorio neselektovano dovodjenje igraca pa niko nema recimo toliki broj spiceva Bilbija, Velkoski, Okic, Bekic, Benko i plus nekih mladjih koji definitvno nece dobiti sansu pored ovih a golmana barem podjednakog kao Bandovic nema ni na mapi da ne sirim o stoperima jer ce me neko pogresno razumjeti sasvim prosjecan stoperski par cak i za nasu ligu.Aragon je napisao/la:Zato mozes uveati pravila ponasanja i kaznjavati novcano za svaki prekrsaj.
Ekipa da bi nesto napravila pod nesto napravila podrazumjevam bar uzimanje nase lige mora biti kompaktna gdje opet dolazimo do selekcije igraca i neko to treba imati pod kontrolom obicno trener.Kao i u svim nasim klubovima najveci problem su medjuljudski odnosi neki iz neke sujete neki iz koristi ali nema profesionalizma, pri ovome ne mislim samo na sarajevo nego na komplet ekipe.
Riba uvijek smrdi od glave i to je tako.