koliko mi je poznato on živi u Hrvatskoj i ako se ne varam tamo trenira neku ekipu, čini mi se u drugoj ligi Hrvatske, možda neko bolje zna?dr.van nostrand je napisao/la:E jesi mi rek´o nesto sto nisam bas nikako znao![]()
Jel trenira koga, jel u Hercegovini ili je vani
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ključna stvar je u tome što mi ne možemo organizovat kontra napad jer čim nam se ukaže prilika oni prave prekšaj a sudija im to previše toleriše.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
kako ste glup gol primili 
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Opet sami sebe pobjeđujemo 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ne znam šta bi rekao drug, umjesto da je nabije u aut ili da je doda drugom stoperu, on vraća golmanu,...Željooooo je napisao/la:kako ste glup gol primili
EDIT: Ovo će nam biti prvi poraz ove sezone...
Sve je lako I nizati te neke rezultate dok se neode u SB I tu nekako uvijek bude kraj.
Neznam uvijek lose igraju gore pa tako da ovo I nije nista novo.
A nije ni ovaj SB neka wow ekipa moze se tu igrati ali nesto uvijek koci.
Neznam uvijek lose igraju gore pa tako da ovo I nije nista novo.
A nije ni ovaj SB neka wow ekipa moze se tu igrati ali nesto uvijek koci.
Aaajde rodjeni okrnite im bodove makar.. mozete vi to
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Uvali vam ga mostarac! 
Sampioni: 2004/2005, 2008/2009 , 2013/2014
Prvi u gradu,logicno!
Prvi u gradu,logicno!
Ne mozemo mi nigdje, ne spominjite evropu. Od 2 kornera u 70 minuta, jedan je jedva dobacen do sesnesterca, Đokić ne moze izbaciti loptu do polovine terena i prespor je. Pored toga sami smo sebi uzeli 4 boda u zadnje dvije utakmice.
Iz qrca smo primili gol....
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
2:0.....i još jedna propala godina, nažalost... 
Evropo putuj ti, a mi ako smo pamenti nećemo se rasipati riječima o nekkavoj Evropi, moj Mrle, prvo sredite uslove omladincima, i onda se nešto nadaj, a Evropa će doći onda kada budete dovodili prava pojačanja, a bez napadača smo QURAC...
Evropo putuj ti, a mi ako smo pamenti nećemo se rasipati riječima o nekkavoj Evropi, moj Mrle, prvo sredite uslove omladincima, i onda se nešto nadaj, a Evropa će doći onda kada budete dovodili prava pojačanja, a bez napadača smo QURAC...
-
wienultras
- Kontakt:
e jbg...nista pokusajte do godine.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- NeverGiveUp
- Kontakt:
wienultras je napisao/la:e jbg...nista pokusajte do godine.
Ajde u qurac trollerski.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Mislim da uprava malo lozi raju, a nalozio se onaj samo ko nepoznaje ekipu tj. kvalitet igraca.
Nemoze se od ovog napravit nista ozbiljnije od 5 mijesta na tabeli.
Nemoze se od ovog napravit nista ozbiljnije od 5 mijesta na tabeli.
-
wienultras
- Kontakt:
jesi nekulturan,samo sam reko da pokusate sledece godine,ove ocito neide..neide vec decenijama,ali mozda sledece godine pometete ligu...neznam koji je problemNeverGiveUp je napisao/la:wienultras je napisao/la:e jbg...nista pokusajte do godine.
Ajde u qurac trollerski.
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- NeverGiveUp
- Kontakt:
Jesi to smiješan Tita ti ? 
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
Svaki pdf ovaj sjebe 
Kao što trener kaže, nismo imali igre.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Večeras smo slabi bili, mada iskreno nisam ni očekivao nešto jer bez ćele mi nemamo nikakvu igru.Još kad se Škaljić na zagrijavanju povrijedio.
Uglavnom, liga nije odavno lošija bila a mi teško možemo išta više od 5 do 7 mjesta.Bazirati se na kup jer su sve ekipe u 5 deka što se kaže.Široki večeras nije isto nešto pokazao, loši i oni.Liga nam je na nivou 2 HNL, makslimalno.
Uglavnom, liga nije odavno lošija bila a mi teško možemo išta više od 5 do 7 mjesta.Bazirati se na kup jer su sve ekipe u 5 deka što se kaže.Široki večeras nije isto nešto pokazao, loši i oni.Liga nam je na nivou 2 HNL, makslimalno.
Ne vidim svrhu pričanja kako nismo imali ništa od igre i kako sami sebi dajemo golove. Prvo obaviti sastanak sa igračima i reći im da je naš golman u žutom dresu i da ne treba njemu pucati , te njihovim igračima gurati u for lopte.
Široki je danas bezveze odigrao, a mi još bezveznije, jer je jedno Sarajevo s igračem više imalo bolju igru, ali smo zato i mi igrali pa i izvukli bod. Pored svega dali smo i gol. Nije moguće da jedan Olimpic odnese bod u prošlom kolu, a nije imao šut u cijeloj utakmici.
Škahića ne krivim nimalo, krivim ekipu Veleža jer igra bojažljivo. Prvo poluvrijeme X (ako mi vjerujete, to sam i odigrao danas na kladionici) , a onda primanje gola i spašavanje žive glave. I onda bude : "Nesretno smo primili gol, morali smo se otvoriti i nešto uraditi" . Ne želim gledati ovakav Velež, bojažljiv i preambiciozan u odnosu na mogućnosti. Nismo mi za Evrope, možda mi imamo fine dresove, Vladavića Admira, klub sa historijom i tradicijom, jedne od najboljih navijača u Ex-Yu (i danas su se bolje čuli od Škripara, a kamera je bila na sredini terena, svaka im čast iako uvijek može bolje) , ali jednostavno ne ide - pa ne ide. Još ćemo se nagledati ekipa kao što su Olimpic , kao što je Čelik i spašavanja boda. Nisam ogorčen na svoj klub, samo sam realan. Đokić je opravdano na klupi, žao mi što sam ga prozivao i govorio da bih volio da igra, 36 mu je godina i riješiti ga se obavezno na kraju sezone. Ima Bobić, ima Andrija, ubaciti nekog mladog (možda Volodera iz juniora, kažu da je doista talentovan). Što se tiče pojačanja, nijedno mi do sad nije pojačanje, nego samo prinova.
Ako baš moram izabrati najboljeg našeg igrača danas, to je Janičijević. Ubacio je jednu loptu u šesnesterac, svaka mu čast, neki za 85 minuta to nisu uspjeli
Široki je danas bezveze odigrao, a mi još bezveznije, jer je jedno Sarajevo s igračem više imalo bolju igru, ali smo zato i mi igrali pa i izvukli bod. Pored svega dali smo i gol. Nije moguće da jedan Olimpic odnese bod u prošlom kolu, a nije imao šut u cijeloj utakmici.
Škahića ne krivim nimalo, krivim ekipu Veleža jer igra bojažljivo. Prvo poluvrijeme X (ako mi vjerujete, to sam i odigrao danas na kladionici) , a onda primanje gola i spašavanje žive glave. I onda bude : "Nesretno smo primili gol, morali smo se otvoriti i nešto uraditi" . Ne želim gledati ovakav Velež, bojažljiv i preambiciozan u odnosu na mogućnosti. Nismo mi za Evrope, možda mi imamo fine dresove, Vladavića Admira, klub sa historijom i tradicijom, jedne od najboljih navijača u Ex-Yu (i danas su se bolje čuli od Škripara, a kamera je bila na sredini terena, svaka im čast iako uvijek može bolje) , ali jednostavno ne ide - pa ne ide. Još ćemo se nagledati ekipa kao što su Olimpic , kao što je Čelik i spašavanja boda. Nisam ogorčen na svoj klub, samo sam realan. Đokić je opravdano na klupi, žao mi što sam ga prozivao i govorio da bih volio da igra, 36 mu je godina i riješiti ga se obavezno na kraju sezone. Ima Bobić, ima Andrija, ubaciti nekog mladog (možda Volodera iz juniora, kažu da je doista talentovan). Što se tiče pojačanja, nijedno mi do sad nije pojačanje, nego samo prinova.
Ako baš moram izabrati najboljeg našeg igrača danas, to je Janičijević. Ubacio je jednu loptu u šesnesterac, svaka mu čast, neki za 85 minuta to nisu uspjeli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.