FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
naravno,bec...jos jedan kompleks u nizu 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Idi lezi valja ti rano za lopatu i cistit ulice.wienultras je napisao/la:naravno,bec...jos jedan kompleks u nizu
pa mrzi nas, znači objektivno ne trebamo biti u PLneroazzuro je napisao/la:Kako to, Boga ti, objektivno? Bas me zanima. Po kojim mjerilima?dimitrijevic je napisao/la: gdje objektivno ne trebaju biti

renome slobode kao mesarskog kluba je mnogo stariji od većine koji pišu na ovoj temi. nisu to izmislili željovci, a naročito ne ovi koji sada pišu na forumu.
Ne znam zašto se tako kao bojite tih jarčeva, pa ako oni budu grubi, mislite da naši neće uzvratiti?
Pošamaraće ih Nedo sve, a kasnije će izboriti penal
Pošamaraće ih Nedo sve, a kasnije će izboriti penal

Ja te volim, volim Željo..
- SarajlijaTM
slo,slo,slobodo ...terabajt je napisao/la:Idi lezi valja ti rano za lopatu i cistit ulice.wienultras je napisao/la:naravno,bec...jos jedan kompleks u nizu

mesarski?
možda dok je PL bila takva da se u gostima nisu mogli osvajat' bodovi, pa je domaćin morao pobjedit' pošto-poto, sredstva se nisu birala
danas je PL napredovala, u smislu da gosti mogu igrat' fudbal, nosit' bodove, suđenje u tom smislu se popravilo, tako da se i s Tušnja mogu nosit' bodovi, ne samo ove, nego i prethodnih sezona .. to je ove sezone pokazao Široki, a mogao je i Svinjski da je imao više sreće!
što se tiče Juge, tad se to zvao muški, a ne mesarski fudbal
uglavnom, ako dobijete batine na terenu, to neće biti zato što smo mesari, nego zbog dobro poznatih razloga! elem, znam da sam džaba ovo pisao, opet ćete vi po svom ..

Ako znas da je dzaba zasto pises i trosis slovaChinaglia je napisao/la:mesarski?možda dok je PL bila takva da se u gostima nisu mogli osvajat' bodovi, pa je domaćin morao pobjedit' pošto-poto, sredstva se nisu birala
danas je PL napredovala, u smislu da gosti mogu igrat' fudbal, nosit' bodove, suđenje u tom smislu se popravilo, tako da se i s Tušnja mogu nosit' bodovi, ne samo ove, nego i prethodnih sezona .. to je ove sezone pokazao Široki, a mogao je i Svinjski da je imao više sreće!
uglavnom, ako dobijete batine na terenu, to neće biti zato što smo mesari, nego zbog dobro poznatih razloga! elem, znam da sam džaba ovo pisao, opet ćete vi po svom ..

Chinaglia je i dobar u odnosu na ovog zatucanog dijasporca iz Austrije..terabajt je napisao/la:Ako znas da je dzaba zasto pises i trosis slovaChinaglia je napisao/la:mesarski?možda dok je PL bila takva da se u gostima nisu mogli osvajat' bodovi, pa je domaćin morao pobjedit' pošto-poto, sredstva se nisu birala
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Mislim da prenaglasavate neke nenogometne aspekte naredne utakmice u Tuzli.Nema nikakve potrebe dodatno dizati tenzije,najavljivati neke velike frke...Nece biti nista od toga. Vjerovatno ce nasim navijacima biti onemogucen organizovan odlazak,bice malo vise pritiska sa tribina nego inace,ali nista spektakularno.Ne igraju tribine. Nasi ce odigrati kvalitetno i hrabro,i pobijediti.
Zato,hajmo malo ohanuti oko te utakmice.Prije nje imamao vaznu i tesku utakmicu u M.Gradu.
Utakmica u MGje uutorak.Ekipaide sutra u Jajce,trening i konak.
Zato,hajmo malo ohanuti oko te utakmice.Prije nje imamao vaznu i tesku utakmicu u M.Gradu.
Utakmica u MGje uutorak.Ekipaide sutra u Jajce,trening i konak.
- SarajlijaTM
ti pap.ko,prizivas neke tuce i cirkuse evo vec 5 dana,ne znam sto tebe i slicne moderacija trpi.recenicu bez "batina" sastavio nisi,mora da te mlave redovno ili si bio u "izvidnici"Chinaglia je napisao/la:mesarski?možda dok je PL bila takva da se u gostima nisu mogli osvajat' bodovi, pa je domaćin morao pobjedit' pošto-poto, sredstva se nisu birala
@wienultras-dijasporac koji misli da je topla voda izmisljena u trenutku kad je presao granicu bih...
@terabajt
zato što ipak pokušavam napisat' nešto objektivno, bez trunke hejta prema vama i nadam se da ćete i vi to shvatit' isto tako i odgovorit' isto tako, te se složit' logično
kad je zajebancija, zajebancija je, kad hoću ozbiljno da diskutujem, onda i očekujem takvu repliku i da se mržnja stavi na stranu 
zato što ipak pokušavam napisat' nešto objektivno, bez trunke hejta prema vama i nadam se da ćete i vi to shvatit' isto tako i odgovorit' isto tako, te se složit' logično

-
- Kontakt:
Kad se igra u Tuzli ? u koliko bih sati mogla bit?
16 hzeljovolim je napisao/la:Kad se igra u Tuzli ? u koliko bih sati mogla bit?
-
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:ti pap.ko,prizivas neke tuce i cirkuse evo vec 5 dana,ne znam sto tebe i slicne moderacija trpi.recenicu bez "batina" sastavio nisi,mora da te mlave redovno ili si bio u "izvidnici"Chinaglia je napisao/la:mesarski?možda dok je PL bila takva da se u gostima nisu mogli osvajat' bodovi, pa je domaćin morao pobjedit' pošto-poto, sredstva se nisu birala
@wienultras-dijasporac koji misli da je topla voda izmisljena u trenutku kad je presao granicu bih...

inace bezze vam je to majke mi,svi kompleksasi,mesari,ovo ono,samo vasi igraju balet jel

dobicete dusu 1-0 i dosta vam je..prilike kontrola utakmice,precke stative,20 suteva...ali 1-0 za nas i adio drugari

Nisu svi mesari otprilike najgrublja ekipa u ligi prije nekoliko godina je bila sloboda uz njih i travnik.wienultras je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
kakva inteligencija...dao bi ti guzice da vidis dijaspore malo
![]()
inace bezze vam je to majke mi,svi kompleksasi,mesari,ovo ono,samo vasi igraju balet jel![]()
dobicete dusu 1-0 i dosta vam je..prilike kontrola utakmice,precke stative,20 suteva...ali 1-0 za nas i adio drugari
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
mozda po kartonima,statistika nelaze,jbg,ali nije to bas tako u tz,niko nije bez nogu ostao,a nisu ni nas sudije stedile,za karton se uhvatiti ko dobar dan.. 

Majke ti od kad pratis ligu gostovanje na kom igraci dobiju najvise batina je Tuzla.Opste poznato.wienultras je napisao/la:mozda po kartonima,statistika nelaze,jbg,ali nije to bas tako u tz,niko nije bez nogu ostao,a nisu ni nas sudije stedile,za karton se uhvatiti ko dobar dan..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Camoranesi
- Kontakt:
Nisam bio u gradu par dana, nisam bio na utakmici.. Interesuje me kako je bilo stanje na tribini, sažetak sam pogledao, golove i to.. ali me zanima da li je sve došlo na svoje što se tiče Juga.
Izuzetno mi je drago zbog prvijenca Nede, i zbog sjajne igre i partije koju je pružio Varea..
Izuzetno mi je drago zbog prvijenca Nede, i zbog sjajne igre i partije koju je pružio Varea..

Ja ti dajem sve - dušu, tijelo i srce cijelo, jer ludo volim te!
1921
1921
-
- Kontakt:
zavisi sta shvatas pod batinama..jedino da se sklone sa terena pa nek ljudi trpaju mrezu do vrha..navedi mi te lomove noge,potrese mozga i td i td..nasa liga je cudna inace..svaki komentar posle svake gostujuce,bas svakog trebera,mi smo dosli se nadigravat,domacin je bio izrazito grub,nisu nam dopustili da razvijemo nasu igru..pile87 je napisao/la:Majke ti od kad pratis ligu gostovanje na kom igraci dobiju najvise batina je Tuzla.Opste poznato.wienultras je napisao/la:mozda po kartonima,statistika nelaze,jbg,ali nije to bas tako u tz,niko nije bez nogu ostao,a nisu ni nas sudije stedile,za karton se uhvatiti ko dobar dan..

pa neigraju balet..fudbal i jeste muska igra,nece ga valjda milovat

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Google Adsense [Bot], MoSaZeLjo1921, Orvel, Proximic, relativizam i 67 gostiju.