FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 14 sep 2014, 21:14

wienultras je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:
delpiero502 je napisao/la:Kadeti dobili one mesare iz Tuzle 2:1.

Prvo poluvrijeme slaba igra bila, Sloboda pravila nenormalan pritisak, na koji naši nisu znali pravo odgovoriti. Primili gol iz ofsajda, dva njihova igrača 5m u našem šesnestercu, dok naši svi van njega bili, pomoćni negdje na blizu polovine bio, tako da valjda nije vidio najbolje. Onda Behram dvojicu prvo izbacio pa sjajno prebacio loptu na drugu stranu, Šehić je vratio lijevom beku i ovaj od prečku golčinu zabio. Imali smo još dvije fine šanse ali se naši spetljali u zadnjem momentu.

Drugo poluvrijeme naši živnuli, Sloboda puno lošija bila. Pred kraj golman nabio loptu u nebesa, Behram je sjajno primirio na poli, prešao dvojicu i onda sa jedno 30 metara šmekerski gurnuo loptu kroz 2-3 Slobodina igrača i Šehić sam izašao pred golmana i zabio.

Uglavnom, Sloboda igrala nenormalno grubo, moje mišljenje je da im je sudija to dopustio. Odma napočetku napravili dva gruba prekršaja nad Žerom i Behramom, u drugom su još grublje igrali. Dobili su i crveni za start nad Žerom. Žera je izašao i poslije tekme u hitnu otišao, nadam se da će sve biti uredu. Onda poslije toga povrijedili i desnog beka, tetiva mu neka na peti otišla, poslije utakmice mu čitavo stopalo zavijeno bilo, nadam se da će i sa njim uredu sve biti.
Smeca obicna...od grada do kluba i ljudi koji zive u istom.Dole kada igraju djeca kazu da dobiju batine,sa tribina ih kamenjem gadjaju i nigdje nije tako kao dole.Poslije rata ostaju u ligi zahvaljujuci ciglama i ciganskim obicajima kada se na Tusnju igra i onda dodje ovaj smokljo sto je kod pitara sad i i mi ih kulturno izbacimo iz lige gdje objektivno ne trebaju biti.Uglavnom protiv govana nas ceka pakao dole i morat cemo zube pokazat ukoliko hocemo nesto jer oni kvalitetniji nisu,a tekma ce biti na ivici prekida.
kakav krkanluk :clap: isfrustriranost...i kompleks :clap: :clap: jadna majko vas svi tuku,a vi cvijece :angel: neznam zasto toliko vrijedjanje moga grada i sugradjana,
neocekujem da budes sankcionisan za ovaj primitivizam,ipak je aco veliki navijac zeljeznicara :zviz:
gorili u paklu
NO PYRO NO PARTY

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 14 sep 2014, 21:19

Kadeti slavili, juniori poraženi od Slobode

http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-slavili- ... ode/11615/" onclick="window.open(this.href);return false;

ubili njihovi omladinci naše bukvalno. svaki start je bio za karton, skoro svi se žale na povrede.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 sep 2014, 21:21

Zeric je jedan od nasih najvecih talenata, kakvi parmaci pa tako medju djecom razvijati nasilnistvo... Ocekuje nas ista tekma i za vikend, nasi samo trebaju pametno i fudbalskim znanjem ih poniziti da od muke zaplacu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 14 sep 2014, 21:27

FKZ1921 je napisao/la:Mislim da prenaglasavate neke nenogometne aspekte naredne utakmice u Tuzli.Nema nikakve potrebe dodatno dizati tenzije,najavljivati neke velike frke...Nece biti nista od toga. Vjerovatno ce nasim navijacima biti onemogucen organizovan odlazak,bice malo vise pritiska sa tribina nego inace,ali nista spektakularno.Ne igraju tribine. Nasi ce odigrati kvalitetno i hrabro,i pobijediti.
Zato,hajmo malo ohanuti oko te utakmice.Prije nje imamao vaznu i tesku utakmicu u M.Gradu.
Utakmica u MGje uutorak.Ekipaide sutra u Jajce,trening i konak.
Sve je to tačno samo je sramota ne dozvoliti našoj raji da bude organizovano na tekmi. Ima tamo dosta naših navijača. Najlakše je zabraniti dolazak gostujućih navijača i to će postati pravilo za ove smješne ekipe koje imaju još smješnije navijače. Na Grbavicu nikad ne dolaze i njima odgovora da Željo nema podršku tamo. Tome više treba stati u kraj. Kad je naša policija ili klub otkazala nekim navijačima dolazak zbog sigurnosti, ja se ne sječam. Ako igdje iko može dobiti batine dobio bi u Sarajevu jer su tu ubjedljivo najjači i najbrojniji navijači i opet murija to reguliše.
Ko ne može ili neće ili ne zna organizovati utakmicu neka je i ne igra, 0:3 i kraj priče.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 sep 2014, 21:33

o Bože lika :facepalm:

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 14 sep 2014, 21:40

Danas fakat ono nije bilo ni po kakvim fudbalskim pravilima. Volim i ja da se muški igra, ali ono je stvarno pregrubo. Samo danas onaj doktor je ulazio u teren ko za prethodnih 5 mečeva što je ulazio.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 14 sep 2014, 21:46

'Bem ti provinciju i papke. Svaka je država s njima na belaju.
Zar nam sad treba igrači da ginu i u omladinskim selekcijama.
Nevjerovatno.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 sep 2014, 22:00

Joj kad se sjetim prošle godine, naši pioniri izgubili od vaših na Grbavici a osvojili pehar zbog bolje gol razlike iz prve utakmice, a neka 3 lika se navalila preko ograde yebu djeci mater. Nisu skontali da se igraju dvije utakmice :urnebes:

A glupo vam je to ba, nabrajate bezveze kao da se igralo u Tuzli, pa nam neko dopusti tako da igramo. ;)
Trebate se prisjetit ko vam je polomio najvećeg talenta, na sred Grbavice, kad nas tako imenujete za mesare i sl. Ili pogledat druge timove, što s kartonima što slanjem na kliniku.

Gledam ove zapisnike sa utakmice, juniori oba tima po tri kartona i to naš treći u zadnjoj minuti, a kadeti su Bgm pravo zapeli 1-4 žuti plus crveni. Veoma strašno

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 14 sep 2014, 22:26

Nisu kartoni neko mjerilo da li se igra grubo ili ne. Zavisi sve od sudije i ostalih faktora. Međutim činjenica je da Sloboda kući igra previše oštro ali opet tu su sudije pa ćemo vidjet kako će biti. Ja se nadam prvo pobjedi u kupu, a onda u Tuzlu po tri bobe, ali ni jedna boba ne bi bila loša zbog toga što Željo nije jak kao prije.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 sep 2014, 22:38

Imamo u juniorima pravog igraca. Cini mi se da se zove Dino Hasanovic, danas nosio broj 7. Impresionirao me je borbenoscu i trkom. Destruktivac ala Gatuso. Volio bih da se na zimu prikljuci prvom timu jer igrac tog profila nam je prijeko potreban.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 14 sep 2014, 23:14

pticatrkacica je napisao/la:Nisu kartoni neko mjerilo da li se igra grubo ili ne. Zavisi sve od sudije i ostalih faktora. Međutim činjenica je da Sloboda kući igra previše oštro ali opet tu su sudije pa ćemo vidjet kako će biti. Ja se nadam prvo pobjedi u kupu, a onda u Tuzlu po tri bobe, ali ni jedna boba ne bi bila loša zbog toga što Željo nije jak kao prije.
Tačno da nisu, al' nekako po njima je lakše voditi tu neku statistiku i davati nadimke i sl.
Baš ne igramo grubo, igramo jako, al' ni Čelik ni Široki ni Zrinjski se nisu požalili na bilo šta kad su gostovali. Široki nas je jedino precijenio i igrali su dosta oprezno.
Pojedinci džabe pišu gluposti da će se naši nešto naložiti, ako odigraju kao protiv Zrinjskog to će biti maksimalno.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 sep 2014, 23:31

champions1921 je napisao/la:Imamo u juniorima pravog igraca. Cini mi se da se zove Dino Hasanovic, danas nosio broj 7. Impresionirao me je borbenoscu i trkom. Destruktivac ala Gatuso. Volio bih da se na zimu prikljuci prvom timu jer igrac tog profila nam je prijeko potreban.

Da nije slucajno Dino Haskovic a ne Hasanovic ? Ako pricamo o istom igracu taj je vec potpisao!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 sep 2014, 23:34

Pile znaš li šta je sa onim Šahmanom što je na probi, onaj Crnogorac? Ima li kuveta u njemu?
DRUG NEBI TI PUNCA

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 14 sep 2014, 23:35

Šahman više nije tu koliko sam ja čuo.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 sep 2014, 23:35

bagrcavi je napisao/la:Pile znaš li šta je sa onim Šahmanom što je na probi, onaj Crnogorac? Ima li kuveta u njemu?
Nema!
Grbavica naš je Hram!!!

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 15 sep 2014, 00:46

Nedo 3 utakmice : 2 crvena nad njim, izboren penal, 2 asistencije, gol....igrac koji nije bio medju 18 3 utakmice siroki zrinjski i slavija...nevjerovatno kako adzem luta sa sastavom il ga je malo ohladio pa ovom doslu iz g u glavu :D ...varea varea varea :D doktore :D sve u svemu povrijedjeni su nam bajic i tomic i nece ici u mrkonjic kao i bucan vjerovatno

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 15 sep 2014, 01:29

Sve polako dolazi na svoje kao sto sam i pisao prije tri kola. Nije to jos idealno ali se vidi da Adzem polako pronalazi pravi tim i taktiku. Kazem moze to jos puno bolje ali treba vremena.
Jedino me malo brine ovo ignorisanje Varee. Da li je to zbog toga iz zelje da se dokazu kao strijelci pa onda ne vide da je on u boljoj poziciji, sto bi bilo donekle razumljivo ili ima nekih problema u odnosima u timu, sto vec nije dobar razlog. Moraju svi da znaju da igraju za Zelju, a ne za sebe. Nadam se da je razlog ovo prvo.
A ovo sa Slobodom, da su mesari, uvijek su bili. Najgrublji igrac svih vremena u bivsoj drzavi je bio Hatunic. Nego kao sto sam vec jednom ja a i neko jos rekao moramo i mi igrati malo jace. Ali to je malo teze jer konstitucija i fizika nasih igraca nije bas za takvu vrstu igre. Opet po stoti put zamjeram Adzemu na fizickom treningu. Mora ponavljam mora ih dici za bar 30% do kraja polusezone.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 sep 2014, 02:17

Nije Haskovic sigurno,jer njegova generacija nema pravo igrati vise za juniore. Sto se tice utakmice sa Slobodom MG ne ocekujem nimalo laganu utakmicu,vec tvrdu utakmicu na teskom terenu. Neki spominju da treba nekim drugima sansu dati,to sad nije realna opcija. Ocekujem samo izmjene Tomo-Dado, Bajic-Basa,Memija-Bucan,te mozda Colica i Zeljkovica od prve minute. Ubacivanje nekih juniora sad za sad nije realno, ali uz dobar rezultat u prvom poluvremenu u drugom treba ocekivati Amira,Haskovica i oporavljenog Nuspahica..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 15 sep 2014, 08:59

bilo ih je juče bruku na košarci na mirzinom turniru, i bio je i varea.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 15 sep 2014, 09:11

pile87 je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Imamo u juniorima pravog igraca. Cini mi se da se zove Dino Hasanovic, danas nosio broj 7. Impresionirao me je borbenoscu i trkom. Destruktivac ala Gatuso. Volio bih da se na zimu prikljuci prvom timu jer igrac tog profila nam je prijeko potreban.

Da nije slucajno Dino Haskovic a ne Hasanovic ? Ako pricamo o istom igracu taj je vec potpisao!
Hasanović iz Ilijaša je momak.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Google [Bot], MukiBek i 13 gostiju.