Bit ce ti prijenos na Hercegovina liveAdma je napisao/la:Ako neko moze da postavi link veceras za tekmu
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Android je napisao/la:Bit ce ti prijenos na Hercegovina liveAdma je napisao/la:Ako neko moze da postavi link veceras za tekmu
Vijerovatnno je do mene ali sam bas isao i gledao ne mogu da nadjem nigdje da ce biti. Ili ce to oni izbaciti tek pred tekmu ?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Predlazem vam Hercegovina live.Svaki put me stomak zaboli od smijeha od onog chata
Sve dok ne predju granicu dobrog ukusa i dok admin ne zaključa 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- BurningLegion
- Kontakt:
Imas u najavi streaming rasporeda bolan, samo sto, jasno, nece ici stream do prije samog pocetka utakmice.Adma je napisao/la:Android je napisao/la:Bit ce ti prijenos na Hercegovina liveAdma je napisao/la:Ako neko moze da postavi link veceras za tekmu
Vijerovatnno je do mene ali sam bas isao i gledao ne mogu da nadjem nigdje da ce biti. Ili ce to oni izbaciti tek pred tekmu ?
-
brigsiroki
- Kontakt:
godina za godinom europa se niže,oćemo titulu i ništa više

ajmo široki večeras velež mora past!!!!

Polako prijatelju, nemojte biti toliko nafurani. Moglo bi Vam se takvo razmisljanje od "glavu razbit".brigsiroki je napisao/la:godina za godinom europa se niže,oćemo titulu i ništa više
Vi ko da veceras igrate sa NK Sloga iz Ljubuškog, Rodjeni uzimaju veceras bod a mozda i tri tako psssssssssssssss.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
brigsiroki
- Kontakt:
prijatelju teško
možda bod ali bolji smo i pobijeda bi morala doc ako mislimo ove godine titulu jer dogodine ce vjerovatno sarajevo poslozit redove i napast, sad nemaju neke igre ni sloznosti jos se privikavaju,prema tome SAD ili NIKAD po titulu 
Sretno Širokome večeras,Wagner to rješava...
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
ako je itko nafuran onda su to veležovci...pogledaj im samo postove tokom ovog tjednasalmy je napisao/la:Polako prijatelju, nemojte biti toliko nafurani. Moglo bi Vam se takvo razmisljanje od "glavu razbit".brigsiroki je napisao/la:godina za godinom europa se niže,oćemo titulu i ništa više
Vi ko da veceras igrate sa NK Sloga iz Ljubuškog, Rodjeni uzimaju veceras bod a mozda i tri tako psssssssssssssss.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Vrijeme prelijepo,pokoji oblacak,toplo,nadam se odlicnoj utakmici i nasoj pobjedi naravno
AJMO PLAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
AJMO PLAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

HRHB
HRHB
Kozulj ,bravo decko 3 gola u 7 kola kao zadnji vezni i to svi van 16 ,naravno u u21 protiv mađarske nemože dobiti ni minutu .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- northfront96
- Kontakt:
Nastavili smo sa pobjedama, to je najbitnije.
Igralo se prema naprijed kao i uvijek i naplatilo se.
Nije islo bas glatko ali ok je, moze netko reci Široki loš, ako je Široki loš onda su svi ispod nas jos lošiji
Napad mi se nekako cini bolji sa Mihaljevicem nego sa Buhacom.
Kad Pandza uđe u formu, Ivica se vrati, obrana ce biti beton
Utakmicu po utakmicu, imamo sirinu, fin raspored, treba samo uzimati
Velez nije tako los, sigurno ce jos neki kao divovi izgubiti bodove na njima, mi smo svoje uzeli, ostali nek se bore.
Igrali su vise zatvoreno, na neke kontre ali ne ide to protiv nas.
Ra onako, malo za svoje , malo protiv tuđih, jos uvijek se pale na druge a ne na svoj klub.
Igralo se prema naprijed kao i uvijek i naplatilo se.
Nije islo bas glatko ali ok je, moze netko reci Široki loš, ako je Široki loš onda su svi ispod nas jos lošiji
Napad mi se nekako cini bolji sa Mihaljevicem nego sa Buhacom.
Kad Pandza uđe u formu, Ivica se vrati, obrana ce biti beton
Utakmicu po utakmicu, imamo sirinu, fin raspored, treba samo uzimati
Velez nije tako los, sigurno ce jos neki kao divovi izgubiti bodove na njima, mi smo svoje uzeli, ostali nek se bore.
Igrali su vise zatvoreno, na neke kontre ali ne ide to protiv nas.
Ra onako, malo za svoje , malo protiv tuđih, jos uvijek se pale na druge a ne na svoj klub.
- BurningLegion
- Kontakt:
Rutinski.
Nego, ozbiljno, danas nismo bili na nekoj posebnoj razini, rekao bih prosjek s obzirom kakvi inace znamo biti, pogotovo protiv Veleza, ali i ovakvi smo bolji bili od istog, bez dileme. Mislim da cemo se dizati jos, a Velez ce biti nagazna mina brojnim favoritima, medjutim, to nas ne zanima, mi smo svoje zasad napravili.
Wagnerova akcija tamo iz 42., pa ja mislim da Velezovi igraci jos traze kicmu po travnjaku Pecare.
Naniza covjek cetiri igraca 'ladno, steta sto ne zabi jos. Wagner>Velez.
Terenska inicijativa je bila tu, Velez nije bio bezopasan, imali su svoje sanse, iako su se realno orijentirali na obranu i vrebali neke kontra napade, ali ipak bolja momcad jos jednom je zasluzeno pobijedila, medjutim za pobjedu u Vrapcicima cemo morati bolje od ovoga veceras definitivno, ali vjerujem da ce tako i biti do tada, najbitnije je bilo pobijediti ovu utakmicu i vratiti se ondje gdje i zasluzujemo - NA VRH!
Sretan rodjendan! 1996-2014
..zbog tebe jutrom budim se..

Zvone.
Samo da ponovim da ce momak rutinski uzeti titulu najboljeg mladog igraca lige.
Nego, ozbiljno, danas nismo bili na nekoj posebnoj razini, rekao bih prosjek s obzirom kakvi inace znamo biti, pogotovo protiv Veleza, ali i ovakvi smo bolji bili od istog, bez dileme. Mislim da cemo se dizati jos, a Velez ce biti nagazna mina brojnim favoritima, medjutim, to nas ne zanima, mi smo svoje zasad napravili.
Wagnerova akcija tamo iz 42., pa ja mislim da Velezovi igraci jos traze kicmu po travnjaku Pecare.
Terenska inicijativa je bila tu, Velez nije bio bezopasan, imali su svoje sanse, iako su se realno orijentirali na obranu i vrebali neke kontra napade, ali ipak bolja momcad jos jednom je zasluzeno pobijedila, medjutim za pobjedu u Vrapcicima cemo morati bolje od ovoga veceras definitivno, ali vjerujem da ce tako i biti do tada, najbitnije je bilo pobijediti ovu utakmicu i vratiti se ondje gdje i zasluzujemo - NA VRH!
Sretan rodjendan! 1996-2014
..zbog tebe jutrom budim se..

Zvone.
Samo da ponovim da ce momak rutinski uzeti titulu najboljeg mladog igraca lige.
-
felix123
- Kontakt:
Zaslužene pobjede i na terenu i na tribinama
Uglavnom fer i korektno navijanje ,s naše stane sigurno,njihove pjesme nismo ni čuli
Igrači nam nisu mogli bolje čestitati ,došli su i posle utakmice na Trg Gojka Šuška i pridružili se u slavlju
Sretan nam roooođendan
Uglavnom fer i korektno navijanje ,s naše stane sigurno,njihove pjesme nismo ni čuli
Igrači nam nisu mogli bolje čestitati ,došli su i posle utakmice na Trg Gojka Šuška i pridružili se u slavlju
Sretan nam roooođendan
Svaka cast, upravo pici snimak tekme na Areni. Cestitke ekipi a pogotovo Skriparima
fino je vidjeti da ste jos uvijek aktivni a cini se da se malo i uozbiljila prica, eh sad koliko ce brojnost dopustit.. kako god meni drago da se malo osvjezi bh scena 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
-
felix123
- Kontakt:
Hvala prijatelju,ali aktivnost grupe nikada nije bila u pitanju ,jednostavno Široki je premali grad da ima navijačke grupe poput klubova iz Sarajeva,Mostara,BL ,Tuzle i Zenice ,a opet kakva izdanja imamo ,pa danas je atmosfera bila kao npr. u Splitu kad Hajduk igra ,pilo se i roštiljalo u centru grada i prije i posle utakmice ,odlična šetalica koju su pravili momci sami ,a ne kao neke grupe kojima su iste sponzorirane i rađene tiskarskim storjevima i raznom tehnologijombrazzo je napisao/la:Svaka cast, upravo pici snimak tekme na Areni. Cestitke ekipi a pogotovo Skriparimafino je vidjeti da ste jos uvijek aktivni a cini se da se malo i uozbiljila prica, eh sad koliko ce brojnost dopustit.. kako god meni drago da se malo osvjezi bh scena
Momci nam igraju odlično ,pa se i grupa malo diže,nadamo se da će ovo biti naša godina,zaslužili smo
ako nama ostavi uprava ovog ušupčića, ja vam iskreno čestitam na tituli
- BurningLegion
- Kontakt:
Proslijedite jos i Benka na posudbu i posteno.
Široki prvi i najefikasniji: Wagner bi se mogao upisati u povijest Premijer lige BiH
Sedmo kolo Premijer lige BiH donijelo je prve poraze za dvije ekipe. Slavija je nakon iznenađujućeg starta poražena od sve opasnijeg Borca, a Velež je doživio prvi poraz (0:2) kod lidera Širokog Brijega.
Širokobriježani su uz Sarajevo jedina neporažena momčad, a zajedno s aktualnim prvakom Zrinjskim malo su se odvojili od konkurencije. Ipak, u sljedećem kolu obje momčadi gostuju – Široki kod Mladosti, a Zrinjski kod Borca.
Široki Brijeg nakon sedam kola je najefikasnija momčad Premijer lige, a čak trojica igrača iz ekipe Slavena Muse su među prvih 10 strijelaca – Wagner (4), Zakarić (3) i Kožulj (3).
Premijerligaši će prije novog kola ove srijede odraditi obavezu u Kupu.
Kapetan NK Široki Brijeg Wagner Santos Lago još je u 5. kolu postigao 90. pogodak u Premijer ligi BiH i time se izjednačio na vrhu s Emirom Obućom koji je donedavno bio najbolji strijelac u povijesti Premijer lige. Ako 36-godišnji ‘brazilski čarobnjak’ nastavi ovako, mogao bi veoma brzo postati prvi i jedini igrač koji je postigao 100 golova u Premijer ligi BiH.
1. Široki Brijeg 7 5 2 0 13:5 17
2. Zrinjski 7 5 1 1 11:2 16
3. Olimpic 7 4 2 1 12:7 14
4. Željezničar 7 4 2 1 12:7 14
5. Slavija 7 3 3 1 11:4 12
6. Sarajevo 6 2 4 0 11:6 10
7. Velež 7 2 4 1 6:5 10
8. Borac 7 3 1 3 7:11 10
9. Sloboda 7 3 0 4 6:6 9
10. Drina 6 2 1 3 7:7 7
11. Čelik 7 1 4 2 5:6 7
12. Travnik 7 1 3 3 7:11 6
13. Mladost 7 1 2 4 4:9 5
14. Radnik 7 1 1 5 3:9 4
15. Vitez 7 1 1 5 3:12 4
16. Zvijezda 7 0 3 4 6:16 3
Široki prvi i najefikasniji: Wagner bi se mogao upisati u povijest Premijer lige BiH
Sedmo kolo Premijer lige BiH donijelo je prve poraze za dvije ekipe. Slavija je nakon iznenađujućeg starta poražena od sve opasnijeg Borca, a Velež je doživio prvi poraz (0:2) kod lidera Širokog Brijega.
Širokobriježani su uz Sarajevo jedina neporažena momčad, a zajedno s aktualnim prvakom Zrinjskim malo su se odvojili od konkurencije. Ipak, u sljedećem kolu obje momčadi gostuju – Široki kod Mladosti, a Zrinjski kod Borca.
Široki Brijeg nakon sedam kola je najefikasnija momčad Premijer lige, a čak trojica igrača iz ekipe Slavena Muse su među prvih 10 strijelaca – Wagner (4), Zakarić (3) i Kožulj (3).
Premijerligaši će prije novog kola ove srijede odraditi obavezu u Kupu.
Kapetan NK Široki Brijeg Wagner Santos Lago još je u 5. kolu postigao 90. pogodak u Premijer ligi BiH i time se izjednačio na vrhu s Emirom Obućom koji je donedavno bio najbolji strijelac u povijesti Premijer lige. Ako 36-godišnji ‘brazilski čarobnjak’ nastavi ovako, mogao bi veoma brzo postati prvi i jedini igrač koji je postigao 100 golova u Premijer ligi BiH.
1. Široki Brijeg 7 5 2 0 13:5 17
2. Zrinjski 7 5 1 1 11:2 16
3. Olimpic 7 4 2 1 12:7 14
4. Željezničar 7 4 2 1 12:7 14
5. Slavija 7 3 3 1 11:4 12
6. Sarajevo 6 2 4 0 11:6 10
7. Velež 7 2 4 1 6:5 10
8. Borac 7 3 1 3 7:11 10
9. Sloboda 7 3 0 4 6:6 9
10. Drina 6 2 1 3 7:7 7
11. Čelik 7 1 4 2 5:6 7
12. Travnik 7 1 3 3 7:11 6
13. Mladost 7 1 2 4 4:9 5
14. Radnik 7 1 1 5 3:9 4
15. Vitez 7 1 1 5 3:12 4
16. Zvijezda 7 0 3 4 6:16 3
Nismo bas briljirali,ali na kraju tri boda ostaju na Pecari,odlicna atmosfera na stadionu,odavno nije bila ovakva na utakmica Premijer Lige,nadam se da ce protiv Sarajeva biti jos bolje
Ponosan na tebe,jer si moj grad
Ponosan na tebe,jer si moj grad

HRHB
HRHB
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Hajdeee, Marokanci58 i 6 gostiju.