Sportski komentatori
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
Edin Avdic najbolji komentator, ljepota ga je slusati, zna kosarku, profesionalan 
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Stari moj, problem je tome sto je vecini Bosanaca i Hercegovaca nezamislivo reci,los sam u ovom poslu i tiho se povuci ! Pogotovo u poslu sportskog komentatora koji je na udrari kriticara, a ako je iko kritikovan onda je to Konjic! Ali sve to ne pije vode, on sebi dozvoljava da nakon svake utakmice bude doslovno ismijan, popljuvan! Njemu na dusu! Ovo mu nije trebalo !DukeOfWellington je napisao/la:Ja samo što nisam umr'o od muke, a on meni 'Radujte se Bosanci i Hercegovci', strašno.Mozambik je napisao/la:Cim vidim ovog mazluma, sjetim se Nigerije.
Kraj utakmice, citava nacija u ocaju, a doticni hladno kaze: Sad se treba sjetiti stradalih u poplavama, budimo veseli i u ovoj tugi.
Nepodnošljivo iritantan lik, srećom nisam ga slušao sinoć, ali pogledah onaj intervju sa Sušićem i Džekom, i odma' se iznervirah.
Bio je igrač vrlo konkretnih poteza, bez puno mrljanja, bez puno priče, nikad ne bih pomislio da se od takvog igrača može izroditi ovakav smor od komentatora.
Max Allegri
Doduse izvinuo se nakon toga, u prenosu protiv Irana.
Sto je opet za pohvalu, ako uzmemo u obzir da je javno izvinjenje u ovoj drzavi ravno najvecoj sramoti koju covjek sebi moze dopustiti.
Sto je opet za pohvalu, ako uzmemo u obzir da je javno izvinjenje u ovoj drzavi ravno najvecoj sramoti koju covjek sebi moze dopustiti.
Stoji ! Ali cemu izvinjenje, ako za dva mjeseca napravis istu ili slicnu "gresku" I opet na ocigled cjelokupne bosanskohercegovačke javnosti ! Nekako opet mislim da je bio previse "vrbovan" od strane BHT, i sam znas sta je uradila u Brazilu, pa su nasli Konjica da vadi vruce krompire iz vatre! Njemu bi bilo najbolje, da digne sidro i da sve to fino posmatra iz VIP loze bosanskog hrama u Zenici !Mozambik je napisao/la:Doduse izvinuo se nakon toga, u prenosu protiv Irana.
Max Allegri
Koliko sam ja upratio Konjić sad nije bio komentator, nego je bio i bit će gost pred svaku utakmicu. A vidite i sami da je se povukao i neće da komentariše utakmice, a da hoće sigurno bi BHT i radio sa Konjićem i sa nekim od svoja 3 komentatora koji komentarišu repku...
- schweinsteiger
- Kontakt:
*tuziMozambik je napisao/la:Cim vidim ovog mazluma, sjetim se Nigerije.
Kraj utakmice, citava nacija u ocaju, a doticni hladno kaze: Sad se treba sjetiti stradalih u poplavama, budimo veseli i u ovoj tugi.
#miasanmia
- schweinsteiger
- Kontakt:
"...da baci ves masinu i ona bi prosla kroz obruc." - Edin Avdic

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
-
public enemy no1.
- Kontakt:
Đepeto nije stvorio samo Pinokija nego i mehaniku šuta Plamlija 
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
public enemy no1. je napisao/la:Đepeto nije stvorio samo Pinokija nego i mehaniku šuta Plamlija
sve zna o poslu koji radi a i zna cesto biti duhovit,zao mi sto nemam aremasport kanale
- IlPrincipe
- Kontakt:
sem lige šampiona domaćih liga i aba ostalo je krš u poređenju sa sportklub kanalima... sem edina i možda još jednog ili dva komentatora i to je krš u poređenju sa sk komentarima... volio bih da edin pređe na sk i da zajedno sa radojevićem komentariše EL I NBAfilip13 je napisao/la:public enemy no1. je napisao/la:Đepeto nije stvorio samo Pinokija nego i mehaniku šuta Plamlija
sve zna o poslu koji radi a i zna cesto biti duhovit,zao mi sto nemam aremasport kanale
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Koja bi to perverzija samo bila..DANTES je napisao/la:sem lige šampiona domaćih liga i aba ostalo je krš u poređenju sa sportklub kanalima... sem edina i možda još jednog ili dva komentatora i to je krš u poređenju sa sk komentarima... volio bih da edin pređe na sk i da zajedno sa radojevićem komentariše EL I NBAfilip13 je napisao/la:public enemy no1. je napisao/la:Đepeto nije stvorio samo Pinokija nego i mehaniku šuta Plamlija
Nama je Željo svetinja jedina.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, Edin bi trebao bit nesto kao free agent... Ko god prenosi neku kosarku vrijednu gledanja moze da ga angazuje za tekmu za neki fiksni iznos. Mislim da bi svi bili zadovoljni 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
pa nije kol-gerlaConsigliere je napisao/la:Ma, Edin bi trebao bit nesto kao free agent... Ko god prenosi neku kosarku vrijednu gledanja moze da ga angazuje za tekmu za neki fiksni iznos. Mislim da bi svi bili zadovoljni
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
DANTES je napisao/la: volio bih da edin pređe na sk i da zajedno sa radojevićem komentariše EL I NBA
Ne daj Bože. Bez njega bi Arena izgubila smisao. Podcast, u obruču,Kole....sve bi izgubilo smisao!
A.F.C. Bournemouth!
Sve ima svoju cijenu! A arena je platila Edinu, i ne treba se cuditi sto ga ovako lahko puste na FTV!rambo16 je napisao/la:DANTES je napisao/la: volio bih da edin pređe na sk i da zajedno sa radojevićem komentariše EL I NBA
Ne daj Bože. Bez njega bi Arena izgubila smisao. Podcast, u obruču,Kole....sve bi izgubilo smisao!
Max Allegri
Volio BiH i ja,i još da na SK prenose ABA i spansku liguDANTES je napisao/la:sem lige šampiona domaćih liga i aba ostalo je krš u poređenju sa sportklub kanalima... sem edina i možda još jednog ili dva komentatora i to je krš u poređenju sa sk komentarima... volio bih da edin pređefilip13 je napisao/la:public enemy no1. je napisao/la:Đepeto nije stvorio samo Pinokija nego i mehaniku šuta Plamlija
na sk i da zajedno sa radojevićem komentariše EL I NBA
Gledam malo Atletiko na Areni i povrijedio se malo Mandzukic i sad se vraca na teren i govori komentator vidjecemo
da li ce Mario nastaviti igru i hoce evo ga na parketu

da li ce Mario nastaviti igru i hoce evo ga na parketu
U kadru Hummels na tribini a Šuko baca bombe - "ovo je mislim Nuri Sahin" 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.