Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Plumlee il Štimaclet3 je napisao/la:sad ce Harden biti MVP turniraili Irving
Ma, slaviće se i ova pobjeda, kao i mnoge druge dosad.brazzo je napisao/la:Propade slavlje u bijeljini (a vjerovatno i ostatku rep'like pc)to je ujedno i jedina svijetla tacka ovog finala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jbga. tu si se zayebo.brazzo je napisao/la:Propade slavlje u bijeljini (a vjerovatno i ostatku rep'like pc)to je ujedno i jedina svijetla tacka ovog finala
Gunner pravi dernek na Sokocu kako nemaGunner4 je napisao/la:Jbga. tu si se zayebo.brazzo je napisao/la:Propade slavlje u bijeljini (a vjerovatno i ostatku rep'like pc)to je ujedno i jedina svijetla tacka ovog finala
Mogu. Na temelju iskustva.. Nikad ne gledam na stvari jednostrano...skyisthelimit je napisao/la:dubrava je napisao/la:
Sve je istina osim ove prve rečenice. Zato ti poznaješ i to mi sasvim dovoljno...
Ali, nekad davno davno sam pratio košarku i van granica bivše SFRJ i van granica Europe..
Pa ne znam kako mozes pricati nesto o necemu ako to ne pratis. Ili samo stvari posmatras jednosmjerno.
Evo 129 poena i skoro 40 razlike, sad samo zamisli sta bi se desilo da se igra normalno 48 minuta. E tek bi tada bio masakr.
Nivo '96(tad smo igrali u finalu takođe).Greivis je napisao/la:Braco RSovci kakvo je stanje?
Hopefully Vlade doesn't flop during the medal ceremony.
Anthony Davis has won NCAA title plus Olympic and FIBA World Cup golds. All he needs is NBA ring. NO player has won all four.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.