Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
deni_m1312
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
juve je trenutno najgori klub,od ovih veci, u kojeg ga mogu poslat...vec nekoliko godina je u krizi,izgleda da ni naredne godine nece igrati ligu prvaka...za milan bar navija
Zar je bitno koliko golova i asistencija je CAR napravio i na koji nacin to novinari racunaju? Ma jok!
Kako god, Dzeko je najLAF trenutno u BL i medju 20tak najLAFova u svetu fudbala!
Ali ne da me podseca na Alena Boksica, strasno.
Kako god, Dzeko je najLAF trenutno u BL i medju 20tak najLAFova u svetu fudbala!
Ali ne da me podseca na Alena Boksica, strasno.
Haha cuj Diego u Wolfsburg

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cuj Dzeko u JuventusCartman je napisao/la:Haha cuj Diego u Wolfsburg![]()
![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Juve u krizi već neko vrijeme. Prije bi ga svakako volio vidjeti u Milanu. Oni i kad su najgori bar odigraju neko finale 
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma igrace Dzeko sigurno sutra mocina je on 
Bogami bez njega bi im totalna pusiona bila.gringo2 je napisao/la:Ma igrace Dzeko sigurno sutra mocina je on
Rusi su zeznuti do bola.
A steta bi bilo da ne nastave malo u ovoj evropskoj ligi i da jos koji klub ne deknu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ljudi niste trebali stavljat klipove mozda sad golman ruske ekipe gleda ovo pa mu nije lako 
Samo jedan klub Velež Mostar
84 utakmice u Bundesligi, 44 gola i 24 asistencije.
Dieter Hoeness: "Za mene je Džeko igrač svjetske klase. I njegov razvojni potencijal još uvijek nije u potpunosti iskorišten!"
Dieter Hoeness: "Za mene je Džeko igrač svjetske klase. I njegov razvojni potencijal još uvijek nije u potpunosti iskorišten!"
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kad se nebi skinuo gol dva ili asistencija nebi mi bili mi.Željovac je napisao/la:84 utakmice u Bundesligi, 44 gola i 24 asistencije.
Prva godina 8
Druga godina 26
treca godina jos u toku 12
To je i matematicki gledano 46 a ne 44.
Plus asistencija je 25 a ne 24.
Jedino ako vjerovatno se nije racunala ova zadnja tekma.Jer vidim da bas fali ta jedna tekma.85 meceva je odigrao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo sam iz Kickerovog članka prepisao. Onda garant nicu računali zadnju tekmu sa 2 gola i 1 asistencijom. Garant stariji članak. Još opasnija statistika.
85 utakmica, 46 golova, 25 asistencija. Strašno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
O golovima u Evropskim kupovima,DFB pa cak i u repci je isuvise i pricati.Tako kad bi se i to stavilo da bi jos izgledalo strasnije.Željovac je napisao/la:Ovo sam iz Kickerovog članka prepisao. Onda garant nicu računali zadnju tekmu sa 2 gola i 1 asistencijom. Garant stariji članak. Još opasnija statistika.
Ali mogu dodati +25 meceva sto se tice Evropskih kupova,DFB ''samo'' 18 golova
Sto je puno,puno je
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
da je kojim slucajem brazilac, argentinac, spanac ili holandjanin cijena bi mu bila 400 miliona ovako je samo BOSANAC i prodaju ga za 40-tak milioncica....

neka ide u juve, ne bi li Hasana nagovorio da igra za reprezentaciju 
Jest a da ovaj ne nagovori da uzme Njemacko drzavljanstvo i rijesi se ''belaja''biskitt je napisao/la:neka ide u juve, ne bi li Hasana nagovorio da igra za reprezentaciju
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Jest a da ovaj ne nagovori da uzme Njemacko drzavljanstvo i rijesi se ''belaja''biskitt je napisao/la:neka ide u juve, ne bi li Hasana nagovorio da igra za reprezentaciju![]()
Nece Braco to, ja iskreno vjerujem da on ne moze pruzati dobre partije na vise frontova. Jer i onako je malo-malo pa povrijedjen. On je svoje odradio i trebamo mu biti zahvalni, ako nista barem za onu asistenciju protiv Danske kad smo svi mislili evo nas, jos jedan i tu smo ali......
Nego sto se tice Dzeke i prelaska u Italiju nebih imao nista protiv, jer Juve je veliki klub. Ipak siguran sam da bih mu Premier Liga bolje odgovarala.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Kao sto je nagovorio Misketa koji je igrao za U21 smrdijeharishp je napisao/la:Jest a da ovaj ne nagovori da uzme Njemacko drzavljanstvo i rijesi se ''belaja''biskitt je napisao/la:neka ide u juve, ne bi li Hasana nagovorio da igra za reprezentaciju![]()
Cuva Bog Zelju svog!
Kakve su sanse da Dzeko sutra igra protiv Rubina? danasnje informacije nisu optimisticne... ako ne bude igrao sanse Volfsburga su toj utakmici su minimalne!..
da je nocas dzeko bio umjesto higuaina postigao bih het trick ....
Meni je postala sramota dzeku poredit sa danasnjim napadacima nekih velikih klubova...
bayern milan real....
Meni je postala sramota dzeku poredit sa danasnjim napadacima nekih velikih klubova...
bayern milan real....
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beduin, CAGarfia, rukometubih23, zikerrz21 i 31 gost.