Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Cirilica je pismo koje se legitimno koristi u BiH i covjek treba biti prilicno neobrazovan da je ne poznaje. Zavidno neobrazovan.
Ovi sto spominju neke pokolje i slicno, fuj, debelo ste promasili forum! Pa Bogdanovic se jos u jajima muckao... Bravo Srbi, cestitke iz Sarajeva!
Ovi sto spominju neke pokolje i slicno, fuj, debelo ste promasili forum! Pa Bogdanovic se jos u jajima muckao... Bravo Srbi, cestitke iz Sarajeva!
Sport je lijek za tijelo i duh.
svim srcem bio uz SAD. neopisivo mi je drago sto su pregazili nejac iz srbije.
- DragonReborn
- Kontakt:
Pa naravno, ja sam masteriro tri pisma: cirilyc, latin and arab.IronMany je napisao/la:Interista je napisao/la:Razumijes ti, itekako ti razumijesDragonReborn je napisao/la: Anlamıyorum.
Siktir git!
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
uvijek si pravio klauna od sebe, vec su ti mnogi skretali pažnju na to.Greivis je napisao/la:Ozbiljno lupas. Mislim da ti je to svako rekao do sada. On je vec jedan od najboljih igraca lige. A bice sigurno medju pet najboljih nebitno gdje bude igrao.let3 je napisao/la:![]()
![]()
ne pišaj se po sebi bezveze
od tima gdje igraš i saigraca ovisi uveliko karijera jednog igraca i dalji ravoj....porediš LeBrona (kojeg majka rađa jednom u 100 godina) i Obrvu Davisa![]()
![]()
klanjam ti se Izete
nismo se razumjeli jer ocito nisi kapacitet da skontaš šta sam napisao, ali si zato odmah potrcao da ismiješ i obezvrjediš moje mišljenje

helem, u pravu si sve....treba samo vikati YES

- skyisthelimit
Gdje ces to reci. Zloban si.jasmin10 je napisao/la:svim srcem bio uz SAD. neopisivo mi je drago sto su pregazili nejac iz srbije.
15.10 - 15.06 ...
storm_raider je napisao/la:Cirilica je pismo koje se legitimno koristi u BiH i covjek treba biti prilicno neobrazovan da je ne poznaje. Zavidno neobrazovan.
Ja sam bio uz Usa

- storm_raider
- Kontakt:
lumani je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Cirilica je pismo koje se legitimno koristi u BiH i covjek treba biti prilicno neobrazovan da je ne poznaje. Zavidno neobrazovan.
Ja sam bio uz Usaulozio sam masne pare a isplatilo se
Kaze zena prije tekme,ti nisi normalan,sada vec planira na sta ce da potrosi
![]()

Isti sam, ulozio na Amere, a nadao se da ce Srbija izgubiti makar manje od 20 razlike i barem nekakav egal, da bude malo napetosti. Vec je listic van mog dzepa.

Sport je lijek za tijelo i duh.
Ti mozes samo cestitati iz šupe u kojoj vjerovatno zivis a nikako iz Sarajeva!! Nabijem i tebe i te tvoje cestitke!!!storm_raider je napisao/la:Cirilica je pismo koje se legitimno koristi u BiH i covjek treba biti prilicno neobrazovan da je ne poznaje. Zavidno neobrazovan.
Svaka čast Srbima.Ponosan na njih.Nisam iz Tuzle
Ovaj let se opet prosipa na košarkaškim temama.Baš me zanima jel pogledao nekad tekmu NBA?

Ovaj let se opet prosipa na košarkaškim temama.Baš me zanima jel pogledao nekad tekmu NBA?

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
De onda napisi sta na engleskom al' koristi legitimno pismo u ustavu BiH, tj. cirilicu.DragonReborn je napisao/la:Pa naravno, ja sam masteriro tri pisma: cirilyc, latin and arab.DragonReborn je napisao/la:DragonReborn je napisao/la: Anlamıyorum.
Siktir git!IronMany je napisao/la:
Razumijes ti, itekako ti razumijes

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
storm_raider je napisao/la:lumani je napisao/la:storm_raider je napisao/la:Cirilica je pismo koje se legitimno koristi u BiH i covjek treba biti prilicno neobrazovan da je ne poznaje. Zavidno neobrazovan.
Ja sam bio uz Usaulozio sam masne pare a isplatilo se
Kaze zena prije tekme,ti nisi normalan,sada vec planira na sta ce da potrosi
![]()
![]()
![]()
![]()
Isti sam, ulozio na Amere, a nadao se da ce Srbija izgubiti makar manje od 20 razlike i barem nekakav egal, da bude malo napetosti. Vec je listic van mog dzepa.
Nije ni nama lako

Bogdan veca pussy od Marca.Kawhi je napisao/la:Svaka čast Srbima.Ponosan na njih.Nisam iz Tuzle![]()

Let ima zanimljivo razmisljanje.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Vidis da on i njemu slični misle da mogu govoriti u ime cijelih drzava i slicno. Treba ih pustiti neka uživaju, jer oni jadni ubjeđeni da navijanjem za Srbiju čine dobro djelo i da su dobri ljudi, civilizovani naspram nas koji eto "mrzimo" naše dobre komšije.peyton je napisao/la:Ti mozes samo cestitati iz šupe u kojoj vjerovatno zivis a nikako iz Sarajeva!! Nabijem i tebe i te tvoje cestitke!!!storm_raider je napisao/la:Cirilica je pismo koje se legitimno koristi u BiH i covjek treba biti prilicno neobrazovan da je ne poznaje. Zavidno neobrazovan.
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!
Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti
Nemoj mi na Bogdana.Nisam ni ja tebi Marca diraoGreivis je napisao/la:Bogdan veca pussy od Marca.Kawhi je napisao/la:Svaka čast Srbima.Ponosan na njih.Nisam iz Tuzle![]()
Ovaj let se opet prosipa na košarkaškim temama.Baš me zanima jel pogledao nekad tekmu NBA?![]()
Let ima zanimljivo razmisljanje.

Sjećaš li se letovih prognoza u playoffu?

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa nismo mi igrali klikera prije 20 godina.harry_90 je napisao/la:Citam i ne vjerujem kako se neki raduju tokom meca dok Amerika trpa kos Srbije...koliko samo jadan i zloban moras biti da se radujes neuspjehu svog komsije koji je dosao do finala SP u kosarci i igra protiv USA !!! Halooo mozgovi ljudi drugi na svijetu,imali su podrsku gotov svih normalnih ljudi kako na sugavom balkanu,tako i evrope itd..Umjesto da im se cestita sto su drugi na svijetu,ovdje neki smiju se sto ih trpa jedan Harden,Irving itd..
Volim svoju BiH,ali veceras sam svim srcem navijao za Teodosica,Bogdanovica,Raduljicu,Kalinica,Stimca,Katica itd. kada su krenuli sjajno na startu skakao sam od srece kao da koseve daju Djedovic,Gordic,Stipan,Tele,Kikan,nervirao se kad su poceli da se odvajaju..ali jednostavno ne mozes protiv nekog ko ubaci toliko trica,ko je dominantan pod kosem,koji ima siroku klupu,ma ima sve sto je potrebno jednom timu za osvajanje SP.
Srbija ima Djokovica prvog tenisera svijeta,ima odbojkase,odbojkasice,kosarku,vaterpolo,fudbal,rukomet itd..
Hrvatska ima osvajaca US Opena itd da ne nabrajam dalje..
I neki se smiju njihovim porazima itd..
A sta mi imamo de mi recite,fudbaleri prvi put na jednoj svjetskoj smotri,kosarkasi ajd redovni ucesnici evropskog prvenstva,ali nista dalje od grupne faze,rukomet do sad sve baraz,evo izborili smo SP u Katru,atletiku da ne spominjem,odbojku takodjer itd..
Najsretniji bih bio kada bi vidio da moja BiH igra sa USA finale SP u kosarci,pa makar nas razbili 50+ razlike,da Dzumhur osvoji turnir kao sto je US Open,da nam na olimpijadi takmicari prave dobre rezultate,a ne da nam najbolji rezultat bude kada Fazlija pogodi onaj krug pa makar profulo centar za metar...
Svako ima pravo da nekoga voli ili mrzi, ne mozes nekome, na osnovu toga sto smo nekad bili zajedno, danas natucat da voli svog dzelata.
Amerikanci su nam koliko toliko pomogli dok smo se borili da izvucemo zivu glavu, za razliku od porazenih veceras.
Jesi se 'hraknuo u facu', kakav je osjecaj?
Levati nije bitno za koga navijas vec je ozbiljan psiholoski problem kad ti je najveca zivotna radost neciji poraz, greska, pad bilo sta..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
jel to misliš na one urođenike iz RS-a i hercegovačke kamenjare koji su slavili i pucali od srece kad je BiH izgubila od Nigerijebrazzo je napisao/la:Levati nije bitno za koga navijas vec je ozbiljan psiholoski problem kad ti je najveca zivotna radost neciji poraz, greska, pad bilo sta..

a inace se slažem sa konstatacijom

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Vidi se, jednostavno, da su Ameri 10 stepenica iznad svih u košarci. Šiševski je u 1/4 zaustavio najjače srbijansko oružje; Igru Teodosića i šut izvana Bogdanovića. Shvatili su preozbiljno ovaj turnir da bi im se iko mogao suprostaviti. Svaka im čast, sa C timom razbijati protivnike i dobijati ih 20+ razlike.
Srbi sa druge strane maestralnu završnicu odigrali. Kao što sam već jednom rekao, vjerujem da je Sale taktički odigrao grupu da bi uradio ovo što je uradio. Pošlo mu je za rukom i od ovih igrača izvukao maksimum. Jeb.eni Braduljica veliki dio turnira je izgledao kao zvijer ispod obruča, o Milošu ploditelju ne treba trošiti riječi, kao i o Bogdanu. Kad tu dodaš odličnu rolu Bjelice i vrlodobre Markovića i krivoustog, dobije se to što se dobije.
Svaka im čast na srebru, zaslužili su ga potpuno.
Nadam se da će admin ova sranja od maloljetnih hardrok internet huligana pobrisat' i banovati bubuljičave. Ne mogu je.beni post poslat', nego moram čitati šta je ćirilica, kome je babo bio tenkista u ratu, što onaj diže tri prsta, chetnici bla bla..
Srbi sa druge strane maestralnu završnicu odigrali. Kao što sam već jednom rekao, vjerujem da je Sale taktički odigrao grupu da bi uradio ovo što je uradio. Pošlo mu je za rukom i od ovih igrača izvukao maksimum. Jeb.eni Braduljica veliki dio turnira je izgledao kao zvijer ispod obruča, o Milošu ploditelju ne treba trošiti riječi, kao i o Bogdanu. Kad tu dodaš odličnu rolu Bjelice i vrlodobre Markovića i krivoustog, dobije se to što se dobije.
Svaka im čast na srebru, zaslužili su ga potpuno.
Nadam se da će admin ova sranja od maloljetnih hardrok internet huligana pobrisat' i banovati bubuljičave. Ne mogu je.beni post poslat', nego moram čitati šta je ćirilica, kome je babo bio tenkista u ratu, što onaj diže tri prsta, chetnici bla bla..
Nama je Željo svetinja jedina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.