harry_90 je napisao/la:Citam i ne vjerujem kako se neki raduju tokom meca dok Amerika trpa kos Srbije...koliko samo jadan i zloban moras biti da se radujes neuspjehu svog komsije koji je dosao do finala SP u kosarci i igra protiv USA !!! Halooo mozgovi ljudi drugi na svijetu,imali su podrsku gotov svih normalnih ljudi kako na sugavom balkanu,tako i evrope itd..Umjesto da im se cestita sto su drugi na svijetu,ovdje neki smiju se sto ih trpa jedan Harden,Irving itd..
Volim svoju BiH,ali veceras sam svim srcem navijao za Teodosica,Bogdanovica,Raduljicu,Kalinica,Stimca,Katica itd. kada su krenuli sjajno na startu skakao sam od srece kao da koseve daju Djedovic,Gordic,Stipan,Tele,Kikan,nervirao se kad su poceli da se odvajaju..ali jednostavno ne mozes protiv nekog ko ubaci toliko trica,ko je dominantan pod kosem,koji ima siroku klupu,ma ima sve sto je potrebno jednom timu za osvajanje SP.
Srbija ima Djokovica prvog tenisera svijeta,ima odbojkase,odbojkasice,kosarku,vaterpolo,fudbal,rukomet itd..
Hrvatska ima osvajaca US Opena itd da ne nabrajam dalje..
I neki se smiju njihovim porazima itd..
A sta mi imamo de mi recite,fudbaleri prvi put na jednoj svjetskoj smotri,kosarkasi ajd redovni ucesnici evropskog prvenstva,ali nista dalje od grupne faze,rukomet do sad sve baraz,evo izborili smo SP u Katru,atletiku da ne spominjem,odbojku takodjer itd..
Najsretniji bih bio kada bi vidio da moja BiH igra sa USA finale SP u kosarci,pa makar nas razbili 50+ razlike,da Dzumhur osvoji turnir kao sto je US Open,da nam na olimpijadi takmicari prave dobre rezultate,a ne da nam najbolji rezultat bude kada Fazlija pogodi onaj krug pa makar profulo centar za metar...