I zaboravio si BANANA MEN-afcsforever je napisao/la:Bordo brate, čemu priča sa Lutvinim sljedbenicima. Sve znaju pa i taj bagrcavi postavi da naši igrači plate stavljaju na dvicu u Ze. Zar nam svima nije dovoljno još od Tana ublehe, nepostojećeg lika , pranja para ( glupani pare se peru u dobro stoječim firmama koje imaju mjesečni priliv bruku para, pa je lako u toj količini love plasirati pola mil ili milion eura prljavog novca)...stipu ih majstore sa njihovim biznis forumima, traženjem sponzora, mercedes arenom itd itd
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakve vi ljudi spominjete podjele u klubu,pa jeste li vi normalni.
Vidim sinoc Kusturicu u Ferhadiji, raja ga zaustavlja pitaju ga za Dzenana,za los plasman ekipe.Kaze nema briga sto se tice Uprave, cak Tan daje podrsku ekipi,sve u najboljem mogucem redu.Kaze titula nece doci u pitanje, na pauzi prvenstva cemo dovesti jos par dobrih igraca.Ni njemu nije jasna ovolika frka,imamo najbolju ekipu,dobru atmosferu u klubu,tek je pocelo prvenstvo,sa par uvezeni pobjeda doci ce sve na svoje.Nece da kaze hoce li Dzenen nogu dobiti.Koji ce igraci doci.U drugom djelu prvensta sve nam ekipe iz vrha dolaze na Kosevo.Covjek nas sve opusti,ovde citamo crnjake,neke ublehe gluho bilo. 
tu je benko nije se predomisliohilmo je napisao/la:Bojim se današnje sjednice UO, ne znam zašto, ali bojim se ishitrene odluke. Nadam se da će uprava na čelu sa uvaženim gospodinom Edisom Kusturicom prevazići sve podjele, ako kojim slučajem postoje, i za dobrobit našeg kluba donijeti jednoglasnu pametnu odluku.
A šta bi sa Benkom, on je kao juče trebao staviti potpis ili danas?
You are someone else I am still right here
Ljudi blizi se kup da to prodjemo i onda se okrenut domacem prvenstvu i to vukovima 
04.10.2009 !!
šta je to ishitrena odluka hilmo?hilmo je napisao/la:Bojim se današnje sjednice UO, ne znam zašto, ali bojim se ishitrene odluke. Nadam se da će uprava na čelu sa uvaženim gospodinom Edisom Kusturicom prevazići sve podjele, ako kojim slučajem postoje, i za dobrobit našeg kluba donijeti jednoglasnu pametnu odluku.
Tjeranje "ISKRENOG" je najbolje sto se moze desiti... onolika količine neznanja na klupi nije viđena jako dugo na Koševu
dovodjenjem Benke,Sarajevo je samo potvrdilo da ima najvise moguce ambicije! Ne znam sta bi sa golmanom,ali ako nemoze Borjan,onda treba traziti druga rjesenja,ako nista na zimu,ali je jasno da pored dobrog golmana,Sarajevu treba jos bar dva kvalitetna igraca,stoper i igrac kvaliteta Jajala(koji moze igrati svugdje u sredini) i kvalitetan trener. Ne sumnjam da ce uprava uciniti sve da do zime poslozi kockice ,i furiozno krene u osvajanje trofeja!
Dobar dan Bordo Familijo. Pogledao sam tekmu iz Zenice i mislim da se Čelik provukao na sreću.Naša ekipa je dobra i od idućeg kola mislim da krećemo skidati skalpove(ustvari KALUPE kako reče jedan navijač želje)pogotovo na strani ako odigramo kvalitetno ni jesenja nam neće izmaći.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Slažem se sa tobom jer Jajalo je taj koji je pravio ekipu kompaktnom.bosnas_ je napisao/la:dovodjenjem Benke,Sarajevo je samo potvrdilo da ima najvise moguce ambicije! Ne znam sta bi sa golmanom,ali ako nemoze Borjan,onda treba traziti druga rjesenja,ako nista na zimu,ali je jasno da pored dobrog golmana,Sarajevu treba jos bar dva kvalitetna igraca,stoper i igrac kvaliteta Jajala(koji moze igrati svugdje u sredini) i kvalitetan trener. Ne sumnjam da ce uprava uciniti sve da do zime poslozi kockice ,i furiozno krene u osvajanje trofeja!
amypitar je napisao/la:Kakve vi ljudi spominjete podjele u klubu,pa jeste li vi normalni.Vidim sinoc Kusturicu u Ferhadiji, raja ga zaustavlja pitaju ga za Dzenana,za los plasman ekipe.Kaze nema briga sto se tice Uprave, cak Tan daje podrsku ekipi,sve u najboljem mogucem redu.Kaze titula nece doci u pitanje, na pauzi prvenstva cemo dovesti jos par dobrih igraca.Ni njemu nije jasna ovolika frka,imamo najbolju ekipu,dobru atmosferu u klubu,tek je pocelo prvenstvo,sa par uvezeni pobjeda doci ce sve na svoje.Nece da kaze hoce li Dzenen nogu dobiti.Koji ce igraci doci.U drugom djelu prvensta sve nam ekipe iz vrha dolaze na Kosevo.Covjek nas sve opusti,ovde citamo crnjake,neke ublehe gluho bilo.
A ta prica za kladionice je stara od dolaska Tana koju su plasirali .... i kakve sam gluposti cuo po gradu od strane istih dok smo igrali u europi fakat sam se iznenadio koja ljubomora i zavist vlada.
Ti si opet šampion !
De ba Feudalac idi na šugavicu i uživaj u Goraždanskom klubu.likusa je napisao/la:Kao da govoris o razdoblju dugom sedam godinaGangEvil je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:džaba vam i milion da date kad ne možete biti prvi
Mozemo bar kup osvojiti...vi vise ne mozete ni to...Ostaje vam da se divite majstorijama Seje Bucana i Nede Turkovica...i da...uigravajte bunker za prvi novembar ili ti studeni...![]()
Za Seju kojeg stalno spominjes makar mozemo uzivati u njegovoj borbi kad nosi plavi dres, u cemu ti uzivas ?
Ostala normalna rajaa koga bi to vi na klupi ? Bilo neko jer samo da Djeno ode ili ?
-
fcsforever
- Kontakt:
Stoper, golman...i trener. Ništa više ne treba. Svi igrači su pod ugovorom i niko ne može otiči bez obeštečenja. Nikome se i ništa ne duguje ali stručni štab i igrači duguju nama navijačima i klubu. Duguju pobjede nad kukuruz ekipama koje nas već sada koštaju zaostatka u bodovima
Dok je dzene uvjek ce igrati dejo i dzemica bez obzira sto mozda imamo boljih na klupi...zato se treba zahvaliti dzeni i dovesti pravog strucnjaka,to je moje misljenje..lp 
Benko jutros odradio ljekarski pregled, tako da danas ce mislim biti zvanicno predstavljen.hilmo je napisao/la:
Ti si opet šampion !
Znas li ti sta je karma ?fcsforever je napisao/la:Stoper, golman...i trener. Ništa više ne treba. Svi igrači su pod ugovorom i niko ne može otiči bez obeštečenja. Nikome se i ništa ne duguje ali stručni štab i igrači duguju nama navijačima i klubu. Duguju pobjede nad kukuruz ekipama koje nas već sada koštaju zaostatka u bodovima
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Danas i sutra bi mogli biti zanimljivo pravo 
Nemoj samo da bude , tresla se gora , rodio se mis 
-
fcsforever
- Kontakt:
sta bi u ovoj prici trebala biti karma..de nas prosvijetliElegant je napisao/la:Znas li ti sta je karma ?fcsforever je napisao/la:Stoper, golman...i trener. Ništa više ne treba. Svi igrači su pod ugovorom i niko ne može otiči bez obeštečenja. Nikome se i ništa ne duguje ali stručni štab i igrači duguju nama navijačima i klubu. Duguju pobjede nad kukuruz ekipama koje nas već sada koštaju zaostatka u bodovima
- Burberry46
- Kontakt:
@sasistika
hocemo u rodni list
a tvoje davanje epiteta govori o trenutnom stanju živcanog sistema
hocemo u rodni list
a tvoje davanje epiteta govori o trenutnom stanju živcanog sistema
Željeznicar za život cijeli !
Nemojte likusu cura je jedina koja spada u grupu komsija njih par dobrih i realnih...
, leone hajde od tebe ocekujemo da budes vrhunski golgeter. 
04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.