Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
http://www.****/vijesti/bih/ ... -prijedoru" onclick="window.open(this.href);return false;
Sramota kako lazu!
Sramota kako lazu!
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dzamija - You are real MVP 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Primitivci bili, primitivci ostali.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Vidis ti. I zbog ovih izmisljotina ljudi navijaju protiv Srbije.Bosniacum Lilium je napisao/la:Dzamija - You are real MVP

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
čitam kojekakve izjave srpskih igrača kao mogli su puno bolje a neznaju da je moglo vrlo lako biti puno gore,značu drugi ste na svijetu zasluženo a ono što ameri rade ono je jedna puno veća razina kvalitete košarkaške igre...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kunem ti se kad sam sve jutros procitao clanke i komentare da sam odmah poslije toga uzeo lexiliumGreivis je napisao/la:Vidis ti. I zbog ovih izmisljotina ljudi navijaju protiv Srbije.Bosniacum Lilium je napisao/la:Dzamija - You are real MVP
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
I pre nego sto se desilo navijalo se protiv Srbije , a zasta mene licno zabole k*rac. MOje misljenje o BIH ne mogu da promene potomci tutinskih i pazarskih svercera farmerki privremeno naseljeni u glavnom gradu BIH.Greivis je napisao/la:Vidis ti. I zbog ovih izmisljotina ljudi navijaju protiv Srbije.Bosniacum Lilium je napisao/la:Dzamija - You are real MVP
Hvala gradjanima Zenice, Tuzle, BIhaca , Banja LUke , Prijedora, BIjeljine, Mostara ,Sirokog, LIvna, Trebinja ... koji su navijali za nas.
Ima interesantnih komentara od strane Amera na NBA stranici , izdvijio bih neke.
Serbia didn't play against america, they played against nigeria, only black cooks in the american team!!!
The only trophie James Harden will ever hold
Love how Rose is just standing there, soaking it all in! Love him so much!

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
To je urbana prijedorska raja iskazivala zahvalnost zato sto smo svi navijali za Srbiju. Nema na cemu momci, uvijek uz Srbiju.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- storm_raider
- Kontakt:
... i Sarajeva!Tribalian je napisao/la:
I pre nego sto se desilo navijalo se protiv Srbije , a zasta mene licno zabole k*rac. MOje misljenje o BIH ne mogu da promene potomci tutinskih i pazarskih svercera farmerki privremeno naseljeni u glavnom gradu BIH.
Hvala gradjanima Zenice, Tuzle, BIhaca , Banja LUke , Prijedora, BIjeljine, Mostara ,Sirokog, LIvna, Trebinja ... koji su navijali za nas.
Sport je lijek za tijelo i duh.
A ovo je prvi put da se takvo nešto desilo.Tribalian je napisao/la:I pre nego sto se desilo navijalo se protiv SrbijeGreivis je napisao/la:Vidis ti. I zbog ovih izmisljotina ljudi navijaju protiv Srbije.Bosniacum Lilium je napisao/la:Dzamija - You are real MVP

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
@ Tribalian nema na cemu i drugi put, vi ste svoje sinoc pokazali i zasluzeno osvojili 2 mjesto, ipak su ameri jaci od svih nema samo od vas
Iz sarajeva je bila podrska ogromna sve si nabrojao ali šeher zaboravi

Iz sarajeva je bila podrska ogromna sve si nabrojao ali šeher zaboravi

04.10.2009 !!
Pih. Kako je samo zaboravio Sarajevo? Sarajevo ovu medalju treba da slavi 44 mjeseca.storm_raider je napisao/la:... i Sarajeva!Tribalian je napisao/la:
I pre nego sto se desilo navijalo se protiv Srbije , a zasta mene licno zabole k*rac. MOje misljenje o BIH ne mogu da promene potomci tutinskih i pazarskih svercera farmerki privremeno naseljeni u glavnom gradu BIH.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
O cemu ti kakvu medalju da slavimo sta pricas ti bolan?, mi smo navijali za susjede ko sav normalan narod isto ko sto su oni za nas na SP u nogometu sta je problem jel to neka provokacija, sta ti znaci da slavimo 44 mjeseca?
Svakakvih likova
Svakakvih likova

04.10.2009 !!
- storm_raider
- Kontakt:
Pih, kad ne mozemo svoj uspjeh, mozemo komsijin. Barem 4 dana. Ti i tvoj "babo" malo vise.Hombre je napisao/la:Pih. Kako je samo zaboravio Sarajevo? Sarajevo ovu medalju treba da slavi 44 mjeseca.storm_raider je napisao/la:... i Sarajeva!Tribalian je napisao/la:

Pa i trebate, samo tako. A 44 mjeseca, pa recimo to ti je kao period od 5. aprila 1992 pa do februara 1996. Zato svaka cast Sarajevu na svesrdnoj podrsci reprezentaciji Srbije.sarajlija je napisao/la:O cemu ti kakvu medalju da slavimo sta pricas ti bolan?, mi smo navijali za susjede ko sav normalan narod isto ko sto su oni za nas na SP u nogometu sta je problem jel to neka provokacija, sta ti znaci da slavimo 44 mjeseca?
Svakakvih likova

Pa to sav normalan narod i radi, uvijek ce tako biti 

04.10.2009 !!
Ne znam, ali kad budem hteo o tome da raspravljam regnucu se na KLixClutch je napisao/la: A ovo je prvi put da se takvo nešto desilo.

@ Sarajlija izvini tebra, i seher naravno.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Pa onda ne bi trebao da pričaš o nečem što ne znaš. Postoje ljudi koji znaju, i koji su svjedoci tog primitivizma već godinama. Ma znaš ti to sve, nema potrebe da pišem o tome.Tribalian je napisao/la:Ne znam, ali kad budem hteo o tome da raspravljam regnucu se na KLixClutch je napisao/la: A ovo je prvi put da se takvo nešto desilo.![]()
Slažem se za Klix, samo nisam mogao a da se ne osvrnem na tu glupost što si napisao.
Zadnja izmjena: Clutch, dana/u 15 sep 2014, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
koliko ih se sa europskog kvalificira na taj turnir?rio_Ferdy88 je napisao/la:
Znači za OI slobodno još 10 mjesta, Brazil kao domaćin i Ameri kao Svjetski prvaci su osigurali plasman, sa EP iduće godine idu još 2 repke iz finala, zatim prvaci i viceprvaci Amerike (domaćin Meksiko), Azije (domaćin Kina), Afrike (domaćin Tunis) i Oceanije, i ostaju još 3 mjesta za kvalifikacioni turnir koji će se igrati u julu 2016.
2007 mislim da smo bili 6. i kao posljednji usli na taj turnir
- storm_raider
- Kontakt:
Interesantno kako ovaj Hombre zivi u 90tim, a koristi tehnologiju novog doba. Sportski forum covjece... fulio si sport.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.