FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 15 sep 2014, 13:52

Ti si opet šampion !

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 15 sep 2014, 13:52

Nakon što je Sarajevo igralo samo neriješeno u Zenici protiv Čelika, predsjednik kluba sa Koševa, Edis Kusturica, najavio je promijene.

Naravno, kako to obično biva, prvo bi se trebao promijeniti trener, a to znači da bi Dženan Uščuplić završio svoju (kratku) epizodu kao prvi strateg Sarajeva.

Na naše pitanje da li je to tačno, Abdulah Ibraković, sportski direktor Sarajeva je rekao:

- Ne znam. Imamo danas sastanak u klubu nakon čega će se više znati.

A da li ste vi kandidat za novog trenera?

- NE! Ja sam došao sa sasvim drugim ambicijama. Angažovan sam oko akademije našeg kluba.

A Hadžibegić?

- Nemam pojma!
- See more at: http://www.****/clanak/135735/ibrako ... mljsp.dpuf" onclick="window.open(this.href);return false;

Po ovome sam sigurna da je od veceras Dzeno bivsi trener Sarajeva :kafa:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 sep 2014, 13:53

MrWhite je napisao/la: Ma volio bih i ja da bar jedan od njih preuzme ekipu, ali da li ce i sad Cardif preuzeti to placanje?
@BAJA:Berberovic dosao kod nas u 32 godini, a Jajalo dosao na posudbu samo i svi smo znali da nece potpisati ugovor, poslije saida kad sam bio 100% uvjeren da ce biti pun pogodak sad sam jos uvjereniji za Benku....
Ne kazem ja da on nece biti pogodak ili pojacanje, nego onaj rece da je najvece pojacanje u historiji PLBiH, a ja nabrojah 2 koji su imali bolje karijere i igrali su nasu ligu, sta ima veze koliko su godina imali, Berberovic 2 godine stariji od Benke a Jajalo 4 godine mladji. I Pandza je bolje pojacanje, tj. igrac sa vise iskustva i sa boljim klubovima u karijeri...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 15 sep 2014, 13:55

Baja_Zvjerka je napisao/la:
MrWhite je napisao/la: Ma volio bih i ja da bar jedan od njih preuzme ekipu, ali da li ce i sad Cardif preuzeti to placanje?
@BAJA:Berberovic dosao kod nas u 32 godini, a Jajalo dosao na posudbu samo i svi smo znali da nece potpisati ugovor, poslije saida kad sam bio 100% uvjeren da ce biti pun pogodak sad sam jos uvjereniji za Benku....
Ne kazem ja da on nece biti pogodak ili pojacanje, nego onaj rece da je najvece pojacanje u historiji PLBiH, a ja nabrojah 2 koji su imali bolje karijere i igrali su nasu ligu, sta ima veze koliko su godina imali, Berberovic 2 godine stariji od Benke a Jajalo 4 godine mladji. I Pandza je bolje pojacanje, tj. igrac sa vise iskustva i sa boljim klubovima u karijeri...
ajd malo prelistaj karijeru benka...

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 sep 2014, 13:57

Baja_Zvjerka je napisao/la::lol: Najlakse je okretati pricu... Nista, odoh radit... :salut:
:clap: :clap: :clap:
drago mi je , nisi trebo ni dolaziti..

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 sep 2014, 13:58

Evo malo za Baju.
" onclick="window.open(this.href);return false;

ponjava
Kontakt:

Post Postao/la ponjava » 15 sep 2014, 14:01

**** majku dobar je ovaj benko

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 15 sep 2014, 14:02

amypitar je napisao/la:Za Benka :bow: Jos jedan stoper tipa Vranješa, i golman to je to.Malo uvesti discipline,a za to je najbolje udaranje po dzepu.Ima jos puno da se igra.Kad se uvezu 2-3 pobjede,vrlo brzo ce se ovo zaboraviti.
R.P. bi bio odlicno rjesenje,mada ja prizeljkujem Hadzibegica. Benko konacno potpisao,super vijesti! ako uprava uspije dovesti kvalitetnog golmana i stopera,uz dobrog trenera(R.P.,Hadzibegic,Bajevic) mislim da ce to biti historijski potez za kvalitetno i jako Sarajevo!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 sep 2014, 14:02

jao ovo su mi najgluplje rasprave sto mogu biti ,sta covjek napisao da je benko najvece pojacanje u nasoj ligi i sta sad i da jest i da nije .a baja poredi berberovica i pandzu s benkom :lol: ljudi odbranbeni igraci i to tipa igraca izbi, nabi ,u kliži ,slomi nogu .benko je extra strijelac i kraj price ,ostalo ce te vidjeti na terenu kad zaigra .

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 sep 2014, 14:03

rammstein je napisao/la: ajd malo prelistaj karijeru benka...
Mislim da ti nisi prelistao karijeru Benka... ;)

Year........Team Apps (Gls)
2003–2006 Varteks 68 (18)
2006–2008 1. FC Nürnberg 10 (0)
2008–2009 Standard Liège 14 (1)
2009–2010 Kortrijk 32 (5)
2011–2012 Slaven Belupo 27 (15)
2012 Al-Faisaly (Harmah) 9 (5)
2012–2014 Rijeka 50 (34)
D2014 alian Aerbin 7 (1)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 15 sep 2014, 14:04

Ipak zaokret, ostaje Uscuplic.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 sep 2014, 14:04

evo za kakanjskog bačaje jos jedan ;) ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 sep 2014, 14:06

ponjava je napisao/la:**** majku dobar je ovaj benko
Naravno da je dobar. :D
Benko da nije otisao za parama u Kinu, bio bi pozvan u reprezentaciju Hrvatske, i išao bi u Brazil.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 15 sep 2014, 14:07

fcsforever je napisao/la:

Kako ste krenuli, morace policija braniti igrace od vas odanih navijaca... :D

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ponjava
Kontakt:

Post Postao/la ponjava » 15 sep 2014, 14:08

amypitar je napisao/la:
Benko da nije otisao za parama u Kinu, bio bi pozvan u reprezentaciju Hrvatske, i išao bi u Brazil.
al ovom kaKENJCU nevalja ne svidja mu se :mrgreen:

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 sep 2014, 14:09

fcsforever je napisao/la:

obrati baja pažnju na dresove rijeke...pravo slično..zna Benko šta valja

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 15 sep 2014, 14:09

:D dženo će da pošalje benka na tribine, ipak su tu "provjereni" napadaci

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 sep 2014, 14:10

Optimista prije tekme s Čelikom nisam bio (što se je moglo vidjeti u mojim postovima prije tekme) i obestinilo se je ono što sam i mislio da će se i desiti. Definitivno će trebati malo više raditi na rekonstrukciji tima na polusezoni i definitivno pojedini igrači nisu za FKS počevši od Barića, Purića, Berberovića, Protića, Bilbije, Bandovića i sve navedene igrače staviti na transfer listu i poslati na tribine ili dogovoriti sporazumni raskid ugovora i na pozicije navedenih igrača dovesti bolje. Danas će najvjerovatnije Dženo dobiti otkaz i zaslužio je ostvarenim rezultatima. Trebao je ispasti gospodin i preuzeti krivicu na sebe (kao što nikada nije) i dati ostavku na pres konferenciji poslije utakmice s Čelikom. A momčadski duh u svlačionici više nije na nivou i to se treba riješavati pod hitno. I pod hitno dati kapitensku traku Tatomiroviću.
SRETAN BROJ - 1725

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 sep 2014, 14:13

pitic je napisao/la:Optimista prije tekme s Čelikom nisam bio (što se je moglo vidjeti u mojim postovima prije tekme) i obestinilo se je ono što sam i mislio da će se i desiti. Definitivno će trebati malo više raditi na rekonstrukciji tima na polusezoni i definitivno pojedini igrači nisu za FKS počevši od Barića, Purića, Berberovića, Protića, Bilbije, Bandovića i sve navedene igrače staviti na transfer listu i poslati na tribine ili dogovoriti sporazumni raskid ugovora i na pozicije navedenih igrača dovesti bolje. Danas će najvjerovatnije Dženo dobiti otkaz i zaslužio je ostvarenim rezultatima. Trebao je ispasti gospodin i preuzeti krivicu na sebe (kao što nikada nije) i dati ostavku na pres konferenciji poslije utakmice s Čelikom. A momčadski duh u svlačionici više nije na nivou i to se treba riješavati pod hitno. I pod hitno dati kapitensku traku Tatomiroviću.

Ove koje si nabrojao će i otjerati. Neko na transfer listu neko raskid ugovora a neko na tribinu sa smanjenjem plate i ostalih benefita.
Samo da čujem ko nam to dolazi za trenera...kažu neka "bomba"...ali ne vjerujem dok ne vidim...sastanak uprave je u toku ,čini mi se. Trebao je biti u 17:30 pa ga prebacili za ovu dnevnu varijantu

uscuplic
Kontakt:

Post Postao/la uscuplic » 15 sep 2014, 14:14

ponjava je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
al ovom kaKENJCU nevalja ne svidja mu se :mrgreen:
on je inače bitan faktor :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bajroni, UtdBiH21 i 26 gostiju.