FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aragon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 15 sep 2014, 14:51

bagrcavi je napisao/la:Ti si dečko bolestan.
Alo kladionicar :clap: :clap: :clap:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 sep 2014, 14:52

fcsforever je napisao/la:...pa pomnoži tih 1100 sa brojem stranaca u ekipi pa na to dodaj njihove plate, stan ili hotel pa premije itd itd...i na kraju skontaj sa kakvim mi parama mjesečno baratamo...kažu, iduće god zovu Dinu tzv ublehaš ili Dino fening da na onom vašem biznis forumu održi predavanje na temu..."kad si gladan , nisi svoj"
Naravno, nema još rezultata a za to se ne brini...
ti i tebi slicni ste klasican primjer onoga kad se fukara docepa para pa se proqrci... a najgore je sto ste vi to prisvojili kao da vi imate a ti si ustvari obicni navijac koji se hrani tom pricom bogatstva, ti nemas nista, ima uprava, dakle oni imaju a ti (vi) nemate nista, isto kao i sav ostali narod u ovoj zemlji
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 sep 2014, 14:53

sa tekmom manje ..7-mi...što pitaš
jbg ja tebe ne pitam kako dođoste uopšte u priliku da igrate predkola el ove god

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 15 sep 2014, 14:53

fcsforever je napisao/la:...pa pomnoži tih 1100 sa brojem stranaca u ekipi pa na to dodaj njihove plate, stan ili hotel pa premije itd itd...i na kraju skontaj sa kakvim mi parama mjesečno baratamo...kažu, iduće god zovu Dinu tzv ublehaš ili Dino fening da na onom vašem biznis forumu održi predavanje na temu..."kad si gladan , nisi svoj"
:lol:

Samo sabura, nije da gori i smjenjuju se treneri svakih par mjeseci. Rezultat je, inace, precijenjen. :clap:
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 15 sep 2014, 14:56

fcsforever je napisao/la:sa tekmom manje ..7-mi...što pitaš
jbg ja tebe ne pitam kako dođoste uopšte u priliku da igrate predkola el ove god
Pa kad tako barate parama što ste 7-mi na tabeli i smjenjujete trenera ? Nije bolan sve u parama kad ćeš to shvatiti jadan ne bio :yawn:
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 15 sep 2014, 14:58

Zar njega iko još ozbiljno shvata?? Prava forumska luda :rol: :rol:

pticatrkacica
Kontakt:

Post Postao/la pticatrkacica » 15 sep 2014, 14:59

JoseMourinho je napisao/la:Zar njega iko još ozbiljno shvata?? Prava forumska luda :rol: :rol:
I to što kažeš ...
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 sep 2014, 15:00

fedaltafrota...volio bih da se znamo pa da vidiš gdje radim i kolku cifru imam..a pišeš budalaštine ko i obično...čuj mi prisvojili, mi nemamo , ima uprava...mi smo kokuzi ko i čitava BiH...kakv inžinjer, kakav bolid. Svršavaju na 5 milja KM kad im ko sadake dadne ali ovdje će baciti koju pametnu o tome da će nas Benko za.**** i još milion bolesnih postova od čemera i jada koji se skupio u njihovim bolesnim glavama.
Nego, dođel šta od Šehića...???!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 sep 2014, 15:00

Jel sva papirologija oko Benke zavrsena, debituje iduce kolo?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

asko75

Post Postao/la asko75 » 15 sep 2014, 15:02

Safet Sušić je jedino logično i pravo rješenje za vašu klupu, ionako je vaš igrač blizu mu tu i savez reprezentacija, vi ga gotivite kao velikog stručnjaka, on bi sa ovim igračima dar mar pravi u LIZI., to je neko realno razmišljanje, i nadam se da ga lepi ozbiljno razmatra jer su to stari haveri.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 15 sep 2014, 15:03

exbabilon je napisao/la:Jel sva papirologija oko Benke zavrsena, debituje iduce kolo?
Ne znamo, kako to znati kad je lik tek danas sluzbeno ovdje dosao.
Vjerovatno su nasi odmah proces pokrenuli, ali i to zna potrajat neko vrijeme.
Nadamo se, ako nece u subotu, hoce onda iz subote aBda. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 sep 2014, 15:03

Murinjo, puno sam od tebe naučio. Učitelju hvala ti..

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 sep 2014, 15:04

dr.van nostrand je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Jel sva papirologija oko Benke zavrsena, debituje iduce kolo?
Ne znamo, kako to znati kad je lik tek danas sluzbeno ovdje dosao.
Vjerovatno su nasi odmah proces pokrenuli, ali i to zna potrajat neko vrijeme.
Nadamo se, ako nece u subotu, hoce onda iz subote aBda. :)
Ma ja, mislio sam da nema neki od insajdera informaciju vise. Lp ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 sep 2014, 15:05

fcsforever je napisao/la:fedaltafrota...volio bih da se znamo pa da vidiš gdje radim i kolku cifru imam
dovoljno si rekao jado jadni ;)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 15 sep 2014, 15:05

Blagoje je napisao/la:

Samo sabura, nije da gori i smjenjuju se treneri svakih par mjeseci. Rezultat je, inace, precijenjen. :clap:
Bar nam treneri ne dobiju od novinara info da su smijenjeni.

A sezona je duga tako nosikiriki.
Do sad je ova ekipa vec odradila puno stvari.
Dogurala fino u Evropi, izbacila jednu respektabilnu ekipu iz Grcke, tri puta fino napunili Kosevo i donijeli u kasu za ovih par mjeseci vise od milion eura.

Da je bilo malo vise srece, bilo bi i vise bodova, ali i ovako vise je nego izvjetan kraj prvenstva i kakva sitacija ce biti. Mi samo bolje mozemo i to puno bolje. A vi?
Nesto Vas nikako ne vidim medju prva tri :kafa:
Golubarnik vam je postao najprijatnije gostovanje za ekipe iz Hercegovine.
Brinite vi o dugovima i o licenci, kanite se jacih od vas ;)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Larive
Kontakt:

Post Postao/la Larive » 15 sep 2014, 15:05

Sve je cisto, sedam dana je u trenaznom procesu a onda ce igrati, mislim da debituje protiv Drine ili Sirokog.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 15 sep 2014, 15:05

Radna dozvola se dobija odmah nakon uplate cifre koju država traži. Znači mogo bi već protiv Olimpica zaigrati, bar pouvrijeme

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 15 sep 2014, 15:09

Zna li se kada smo zadnji put zaredali 4 tekme sa neriješenim ishodom :?: kuknjava
SRETAN BROJ - 1725

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 sep 2014, 15:10

fcsforever je napisao/la:Murinjo, puno sam od tebe naučio. Učitelju hvala ti..
Teško sta zi možeš naučit, nego reci mi jel dzemo igracina najveća ikad bar kako ga najaviste sad dovoljno dobar za prvi tim?? Sta bi sa odbijanjem milionskih ponuda za glupovca nasljednika spahe, sad kojeg tjerate iz prvog sastava, jesul oni Makedonac, pazarac i vezni velika pojačanja uspjeli skupit tekmu cijelu zajedno do sad?? Bilbija koliko se sjećam bio je tata lige, boljeg napadača nema na daleko pa nešto sad teško da na klupi takav majstor ima mjesta?
Uh zamalo zaboravi deju zvanog veliki golman nas reprezentativac aBd sad ga nešto ne volite??

Da se razumijemo tako si ti i još vas nekoliko najavili te igrače, u najmanju ruku svi su imali mjesta u Dinamu u prvih 11 a vidi čuda sad izgleda nemaju ni u pofalickom?

Tako da od tebe ko sto sam reko normalno se nista procitat ne može ;)

asko75

Post Postao/la asko75 » 15 sep 2014, 15:11

Aragon je napisao/la:
Blagoje je napisao/la:

Bar nam treneri ne dobiju od novinara info da su smijenjeni.

A sezona je duga tako nosikiriki.
Do sad je ova ekipa vec odradila puno stvari.
Dogurala fino u Evropi, izbacila jednu respektabilnu ekipu iz Grcke, tri puta fino napunili Kosevo i donijeli u kasu za ovih par mjeseci vise od milion eura.

Da je bilo malo vise srece, bilo bi i vise bodova, ali i ovako vise je nego izvjetan kraj prvenstva i kakva sitacija ce biti. Mi samo bolje mozemo i to puno bolje. A vi?
Nesto Vas nikako ne vidim medju prva tri :kafa:
Golubarnik vam je postao najprijatnije gostovanje za ekipe iz Hercegovine.
Brinite vi o dugovima i o licenci, kanite se jacih od vas ;)
Prejaki ste nema šta to i tabela govori, i osatli rezultati u proteklih 10 godina sve je jasno ko dan ko je tu ko i šta je tu šta ovo što ti napisa da staviš prst na čelo pa da se zapitaš šta ti se dešava, i nemoj tako prema starijem od sebe, kako i na koji način ste nastali to svako zna ko treba znat i zato začepi vaša poredba sa nama je milionima stvari daleka, pa časniji su i pošteniji klubovi iz Hercegovine od Vas.Treba imati i golubarnik ne vječito otimačina i prisvajanje, kako naziva stadiona, tako i stolica na tom stadionu, sve vještačko jad i bijeda, i bez para onog utrpanog i miliona njegovih **** bi bili kao i dosad bjedo i jado.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, Google [Bot], muhamedhulk, Napapijri, Posejdon i 72 gosta.