Znaci da i jedna i druga strana nakon godinu dana mogu raskinuti saradnju ako nisu zadovoljni ili produziti isti ugovor ako su zadovoljni. Fakticki isto kao da je potpisao na godinu dana.likusa je napisao/la:Šta znaci ugovor 1+1?fcsforever je napisao/la:Aragon je napisao/la:Za povampirene komsije, kako je ono Amar rekao, nema potpisa na godinu dana?
Na koliko ono Varea potpisa?![]()
Jos jedno pitanje za vas prije nego ista vise napisete na ovoj temi, GDJE SU PARE OD SEHICA?
Odgovor nije tezak, manje vise svi ga znaju
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Re: FK Sarajevo
Aragon je napisao/la:Za povampirene komsije, kako je ono Amar rekao, nema potpisa na godinu dana?
Jos jedno pitanje za vas prije nego ista vise napisete na ovoj temi, GDJE SU PARE OD SEHICA?
Pa vala kakav je igrac,na kraju ce im to ispasti plus.
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 15 sep 2014, 16:44, ukupno mijenjano 8 puta.
Sarajevo ljubavi moja!
Nemoj tako, ipak je on bio najbolji stranac u ligi prije tri sezone. Sto je u medjuvremenu nasjedio se na klupi u lijevim ligama, to je manje bitnoamypitar je napisao/la:Aragon je napisao/la:Za povampirene komsije, kako je ono Amar rekao, nema potpisa na godinu dana?
Pa vala kakav je igrac,na kraju ce im to ispasti plus.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
@Aragon
Fakticki
Ne znam sta pokusavate dokazati , da je ovaj vas bolji od našeg
Zar neko treba reci da statistika govori da je ovaj vas bolji, al reci da Varea ne valja je
Fakticki
Ne znam sta pokusavate dokazati , da je ovaj vas bolji od našeg
Zar neko treba reci da statistika govori da je ovaj vas bolji, al reci da Varea ne valja je
Željeznicar za život cijeli !
Varea ako ne bude zadovoljan na kraju sezone ode bez ikakvih problema. Sta znaci to?likusa je napisao/la:@Aragon
Fakticki
Ne znam sta pokusavate dokazati , da je ovaj vas bolji od našeg![]()
Je li to onda ugovor na godinu dana?
A sta vam je ono Amar svojevremeno govorio za takve ugovore?
Ne kontam sa kim to od nasih poredis Vareu? Ako je sa Benkom, onda si jos jedan primjer da fudbal nije za zene. Postovao sam te jer sam smatrao da si zensko koje voli i koje se razumije u fudbal, ali sa ovakvim poredjenjima se diskreditujes
-
fcsforever
- Kontakt:
likusa..za tvoju info i kod nas su igrači potpisivali u vrijeme kokuzluka identične ugovore....poslije godinu dana bilo koja strana može raskinuti ugovor bez obrazloženja...tek ako se dogovore ide priča o toj godini plus...naravno , ne može biti ni duga u prvoj god jer onda nece ni sjesti za sto da pričaju o 2 god
znači Varea je potpiso na godinu dana pa ako mu bude curku ćejf produžiće pod uslovom da mu se ne duguje ništa iz prve god
al et , Lutvo kaže da je to 1+1 pa ispade ko da su 2 godine u cugu
ovakve ugovore potpisuju samo KLUBOVI KOKUZI i niko vise
znači Varea je potpiso na godinu dana pa ako mu bude curku ćejf produžiće pod uslovom da mu se ne duguje ništa iz prve god
al et , Lutvo kaže da je to 1+1 pa ispade ko da su 2 godine u cugu
ovakve ugovore potpisuju samo KLUBOVI KOKUZI i niko vise
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ojj majko moja vi bas mozga nemate, kad je ugovor 1+1 onda klub odlučuje kakav crni igrač, bukvalno nakon godine klub procjeni dal hoće tog igrača jos godinu ili ne, ako hoće to aktiviraju i ugovor se nastavlja po istim uslovima 
Neznam sta pametujete kad pojima nemate
Smoriste se vi dokazivajuci nama da smo kokuzi
Sad se tekmicimo u duzini ugovora , na kolko je potpisao ovaj novi na 3 ili 5 godina ?
Ustalom, ne bitno od danas je fudbal sport koji se ne igra za titulu vec sto duze ugovore
Mi smo kokuzi, Varea ne valja, ne valja nam omladinska škola jer nije akademija itd
@Argon
Ti nisi profil koji ce reci za cega sam ja
Vi ovdje pisete postove gdje se spominju ta dva igraca, nigdje ne vidim imena Bilbije i Stanica, Kvesica i tamo nekog treceg ..
Samo ne zaboravi da na terenu ne igraju euri vec nesto drugo , imas primjer evo sad u par utakmica
Ne znam sto ce ugovori 1+1 svi su glupi,bezveze treba ovo izbaciti iz upotrebe
Sad se tekmicimo u duzini ugovora , na kolko je potpisao ovaj novi na 3 ili 5 godina ?
Ustalom, ne bitno od danas je fudbal sport koji se ne igra za titulu vec sto duze ugovore
Mi smo kokuzi, Varea ne valja, ne valja nam omladinska škola jer nije akademija itd
@Argon
Ti nisi profil koji ce reci za cega sam ja
Samo ne zaboravi da na terenu ne igraju euri vec nesto drugo , imas primjer evo sad u par utakmica
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 15 sep 2014, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
- pticatrkacica
- Kontakt:
Za tvoju informaciju iako pišeš s 20 accounta nije bitno to, nego Varea je imao tešku povredu, prije nego što je došao kod nas je isto bio povrijeđen i kako misliš potpisati ugovor na pet godina ako znaš da momak ima problema. Pa šta trebamo ko vi potpisivati ugovore na 2 godine pa kad ne bude valjao kao Bilbija da mu isplačujemo sume novca u praznu. Šta ti tu nije jasno ?Aragon je napisao/la:Varea ako ne bude zadovoljan na kraju sezone ode bez ikakvih problema. Sta znaci to?likusa je napisao/la:@Aragon
Fakticki
Ne znam sta pokusavate dokazati , da je ovaj vas bolji od našeg![]()
Je li to onda ugovor na godinu dana?
A sta vam je ono Amar svojevremeno govorio za takve ugovore?
Ne kontam sa kim to od nasih poredis Vareu? Ako je sa Benkom, onda si jos jedan primjer da fudbal nije za zene. Postovao sam te jer sam smatrao da si zensko koje voli i koje se razumije u fudbal, ali sa ovakvim poredjenjima se diskreditujes
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Ne seri ziv bio.JoseMourinho je napisao/la:Ojj majko moja vi bas mozga nemate, kad je ugovor 1+1 onda klub odlučuje kakav crni igrač, bukvalno nakon godine klub procjeni dal hoće tog igrača jos godinu ili ne, ako hoće to aktiviraju i ugovor se nastavlja po istim uslovima
Dok je Sarajevo potpisivalo ovakve ugovore niste tako pricali. Imali smo bruku ovakvih ugraca i dobro znamo sta znaci takav ugovor. Dobro neko rece, samo kokuz klubovi ovakve ugovore prave.
Ali vi vjerujte i dalje Amarovim lazima
joj ovih junfova muda pojedoše od muke 
Kojem terenu?likusa je napisao/la:Smoriste se vi dokazivajuci nama da smo kokuzi![]()
@Argon
Ti nisi profil koji ce reci za cega sam jaVi ovdje pisete postove gdje se spominju ta dva igraca, nigdje ne vidim imena Bilbije i Stanica, Kvesica i tamo nekog treceg ..
Ko je ispao od beraca paprika a ko je donijeo preko milion eura zarade klubu?
O cemu vi pricate?
U ostalom, sezona je tek pocela. Za dvije tri godine cemo vidjeti gdje je ko.
A vi i dalje vjerujte u ublehe o podmladjivanju i svemu sto vam Amar servira. Citav grad zna da su pare, odnosno dogovoreni dio njih, od Sehica davno uplacene, samo je pitanje u cijem su dzepu zavrsile
Da se ne lazemo Varea je igrac koji osim u Zelji,nije imao gdje igrati.Najbolje partije je odigrao u dresu Listice,a kasnije je otišao i mijenjao neke klubove, po nekim nizerazrednim ligama.Nudio se ponovo LIstici u kojoj nije mogao proci,i onda se odlucio za Zelju.Porediti njega i Benku je kao da porediš NATO i vojsku Iraka.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 15 sep 2014, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pa bolan znas li kome i cemu ste vi vjerovali zadnjih godina , 7-8 kolko li vec
Ih za 3 godine ko ziv ko mrtav
Cujemo se onda
A o izletu vani ne bi da pocinjem ovdje pricu... 
-
fcsforever
- Kontakt:
ahahahahaahaha čuj Murinja filozofa mrtvog ahahahahaahaha čuj klub se pita...ispade Varea ko kurban samo šuti....i nema pravo ni našta...ti si Murinjo takvo osvježenje, a aldin je Tunjo Filipović za tebe...kakav si ti paćenik , nevjerovatno
- pticatrkacica
- Kontakt:
Varea je prije nego sto je došao bio u Azerbejdanu jedan od bitnijih igrača. Prije nego počneš lupetati raspitaj se malo, a što se tiće Benke za tvoju informaciju ne igra više od pola godine (dobar igrač u svakom slučaju).amypitar je napisao/la:Da se ne lazemo Varea je igrac koji osim u Zelji,nije imao gdje igrati.Najbolje je odigrao u dresu Listice,a kasnije je mijenjao neke klubove po nekim nizerazrednim ligama.Nudio se LIstici u kojoj nije mogao proci,i onda se odlucio za Zelju.Porediti njega i Benku je kao da porediš NATO i vojsku Iraka.
Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
pticatrkacica je napisao/la:Varea je prije nego sto je došao bio u Azerbejdanu jedan od bitnijih igrača. Prije nego počneš lupetati raspitaj se malo, a što se tiće Benke za tvoju informaciju ne igra više od pola godine (dobar igrač u svakom slučaju).amypitar je napisao/la:Da se ne lazemo Varea je igrac koji osim u Zelji,nije imao gdje igrati.Najbolje je odigrao u dresu Listice,a kasnije je mijenjao neke klubove po nekim nizerazrednim ligama.Nudio se LIstici u kojoj nije mogao proci,i onda se odlucio za Zelju.Porediti njega i Benku je kao da porediš NATO i vojsku Iraka.
NIsi napomenuo da je tad bio pred vratima argentinske reprezentacije
Dajte ljudi, pratimo i mi fudbal, na internetu se sve moze pronaci.
Pustite su uboleha i lazi
pticatrkacica je napisao/la:Varea je prije nego sto je došao bio u Azerbejdanu jedan od bitnijih igrača. Prije nego počneš lupetati raspitaj se malo, a što se tiće Benke za tvoju informaciju ne igra više od pola godine (dobar igrač u svakom slučaju).amypitar je napisao/la:Da se ne lazemo Varea je igrac koji osim u Zelji,nije imao gdje igrati.Najbolje je odigrao u dresu Listice,a kasnije je mijenjao neke klubove po nekim nizerazrednim ligama.Nudio se LIstici u kojoj nije mogao proci,i onda se odlucio za Zelju.Porediti njega i Benku je kao da porediš NATO i vojsku Iraka.
Ja nisam cuo da je neki nas igrac otisao u Azerbejdžan,a da nije bio jedan od bitnijh-boljih igraca.
A za tvoju informaciju da Benko nije otisao u Kinu poletio za dobru lovu,našo bi se na spisku Hrvatske reprezentacije.
- pticatrkacica
- Kontakt:
Pa baš iz tog razloga što i mi možemo provjeriti gdje je Benko igrao pola godina, tako ti provjeri gdje je igrao Varea prije nego je došao u Želju. Majka mu stara nismo balavurdija a vi se ponašate tako. Bilbija bio Bog do neki dan, brat srbin Bilbija sad mu hebete sve redom. Sad je Benko brat, a šta će biti za tri mjeseca Boga pitaj. Uglavnom ne spominjite naše igrače na vašoj temi, ima naša tema, a na vašoj o vašim igračima zar je to teško majka mu stara.
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo i 23 gosta.