Košarkaška Reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan
Re: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Odlicna igra Srbije, Tedosic igra vrhunski cijeli turnir i sigurno glavni igrac, uz njega bih spomenuo i odlicnu partiju Bjelice , pored par finih poena odlican ucinak u skokovima, koji dobijaju na snazi protiv onako visokih igraca Francuske. i sinoc se pokazalo da je Bogdanovic vec sada vrhunski igrac, u posljednjoj dionici uzima par suteva i stavlja tacku. treba istaci i Markovica kao i centarski par Raduljica/ KRstic. finale se zna, ali ostaje da se vidi jel moze Srbija pruziti najbolji otpor Amerima, ta ce utakmica ujedno i pokazati jel moze Bogdan da se nosi sa brzim bekovima iz nba lige.
...nisu mogli da te ugase!!!
A u **** materinu i Batum, usrao sam se.Texi je napisao/la:
Znači vreme je.
Da li je vreme da nam se vrati za onu krađu iz Turske ? Da li ćemo biti tamo gde smo trebali biti pre 4 godine ?
Da li je vreme da naplatimo onaj promašeni zicer Savana iz Litvanije i onu ''sumnjivu'' ličnu u prvom meču ? Ako ne sad onda stvarno ne znam kad. I opet, da li nas neko može pobediti dva puta na istom takmičenju ? Da li nas je neko nekada pobedio ?
Da li možemo ponoviti partiju kao protiv Brazila ? Videli smo posle Grčke da možemo. Da li Francuzi ponovo mogu odigrati onakvu odbranu i imati 50 skokova ? Pa ne znam baš. Da li će Batum konačno pogoditi trojku na ovom SP ?
Da li biste više voleli +15 ili trojku u poslednjem napadu ? Da li smo dobili Krstića u najboljem mogućem trenutku ? Da li je Krstić igrao prvi meč ? Da li Sale zna šta radi ? Da li smo prokockali +10 u prvom meču ?
Da li će opet poludeti Jackson ili možda Simonović ?
Da li smo sa Mutom u stručnom štabu svaki put igrali finale ?
Da li imamo pravo na poraz ? Nemamo.
Šta reći ? Sve ste videli. U ovim ''prognozama'' pogađam sve, kao Francuzi u poslednjoj četvrtini.
Srbija je odigrala najbolju utakmicu prvenstva protiv Brazila u grupi, a onda novu najbolju utakmicu protiv Francuza sinoć. Obe tekme su naše i kad na to dodamo demonstraciju sile protiv Grčke i Brazila + pola tima iz ABA lige, mi smo jedini pobednici SP bez obzira na rezultat u finalu.
Prosto je neverovatno sa kakvom lakoćom smo igrali prvo poluvreme, a još neverovatnije da smo na francuskih 9/12 za tri u poslednjoj četvrtini i 39 poena, odgovorili sa 29 poena (najviše u jednoj četvrtini, pre toga 21, 25 i 15). Na onakvu odbranu Francuza 29 poena, 5 u prvih 5 minuta i 24 u poslednjih 5 kad je bilo drži ne daj.
Ne bih nikoga posebno isticao od igrača, nije fer.
Pazi sad ovo...
EP '95 finale, Đorđević 41 poen, 9/12 za tri
SP '02 četvrtfinale, Gurović najefikasniji sa 15 poena, 4/6 za tri (ali 3 vezane na -10, vraća nas u meč)
EP '09 polufinale, Teodosić 32 poena, ekipa šutira očajno za tri ali on 6/10
SP '10 četvrtfinale, ekipa šutira nenormalnih 15/30 protiv Španije, Kešelj najbolji sa 17, 5/6 za tri
SP '14 polufinale, Teodosić 24 poena, 5/7 za tri
Imamo i jedan izgubljen meč od Francuza posle Savanovog promašenog zicera gde je Kešelj ''divljao'' sa 25 poena i 7/9 za tri. Imamo primer nedavno odigrane pripremne utakmice protiv Hrvata gde je ''divljao'' Simonović sa 25 poena, 5/6 za tri i sve začinio sa onom trojkom od tablu.
Za one koji ne mogu da veruju kako šutiramo tri meča za redom i kako nas ''sere'', sere nas godinama i na velikim takmičenjima i na pripremnim, i ovde i onde, i uvek neka ''budala'' iskoči.
Valjda će to u finalu biti Bjelica koji šutira li šutira za tri, a nešto baš ne pogađa često (slično kao Batum do sinoć).
@MaGiCa
Ako serem, serem za medalju.
@DANTES
Ipak je četvrti deo Gospodara, a ?
I think I'm a pussy one.
ipak, i to pod naslovom 12 Hobita osvaja Mordor
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Da ne pisem nista o sinocnjoj utakmici, svi ste je gledali.
Protiv Amerikanaca smo teski autsajderi ali uvijek postoji nada.. Oni nemaju nista bolje procente od nas na turniru, izvlaci ih taj skok i zbog toga imaju po 3-4 napada uzastopno. To moramo zaustaviti kako znamo i umijemo. Kontam od prilike da ce najvecu minutazu imati Teo, Bogdan, Kalinic, Bjelica i Raduljica. Teo da radi svoj posao, Bogdanovica usmjeriti da napada samo Hardena (kad ga je Kuzminkas ubio sta ce mu tek Bogdan uraditi), Kalinic da kupi skokove i odigra dobru odbranu, Bjelica da pokusa ispratiti Dejvisa, a Raduljica da pokusa drzati Farida sto dalje od kosa.
Ako im zaustavimo tranziciju i barem malo smanjimo broj ofanzivnih skokova imamo sansu.
Sve u svemu, samo hrabro. Ovo je van svakih ocekivanja.. Stvarno smo zemlja kosarke kada Stimac, Simon i kompanija uzimaju medalje.
Protiv Amerikanaca smo teski autsajderi ali uvijek postoji nada.. Oni nemaju nista bolje procente od nas na turniru, izvlaci ih taj skok i zbog toga imaju po 3-4 napada uzastopno. To moramo zaustaviti kako znamo i umijemo. Kontam od prilike da ce najvecu minutazu imati Teo, Bogdan, Kalinic, Bjelica i Raduljica. Teo da radi svoj posao, Bogdanovica usmjeriti da napada samo Hardena (kad ga je Kuzminkas ubio sta ce mu tek Bogdan uraditi), Kalinic da kupi skokove i odigra dobru odbranu, Bjelica da pokusa ispratiti Dejvisa, a Raduljica da pokusa drzati Farida sto dalje od kosa.
Ako im zaustavimo tranziciju i barem malo smanjimo broj ofanzivnih skokova imamo sansu.
Sve u svemu, samo hrabro. Ovo je van svakih ocekivanja.. Stvarno smo zemlja kosarke kada Stimac, Simon i kompanija uzimaju medalje.
Texi je napisao/la:Ako serem, serem za medalju.![]()
Oui, monsieur.
Zaboravih da u seratore ubacim i @Ivana Groznog sa abergarde.
Pamtim mnoge euforije kod našeg naroda, ali mislim da sutrašnje finale prevazilazi sve, pa čak i onaj meč i onu pobjedu protiv Njemačke u fudbalu ili onaj čuveni meč u Indijanapolisu protiv Amera. Na svakom koraku u glavnom gradu Srpske se priča samo o sutrašnjoj utakmici. Valja dočekati 21čas. Nadam se da igrači su na zemlji i da će dati sve od sebe, nismo mi malo stariji nimalo nerealni, svjesni smo ko je favorit, ali opet imamo se valjda pravo nadati. Ogroman uspjeh je ostvaren, a ako se desi ono najljepše pa immaće posla Hitne pomoći...
AJMO BRAĆO UZET AMERE, AMERE, AMERE!

Re: Odg: Košarkaška Reprezentacija Srbije
Morao sam malog da odvedem u drugu sobu i pustim mu Kozjak.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
-
Nerminovic
- Kontakt:
Blago tebi i tvom zivotu kada ti je sva sreca tudji poraz i to u finalu svetskog prvenstva.
Cestitke momcima i strucnom stabu. Slavi Srbijo ovu medalju,nedostiznu za mnoge zavidne ljude.
Cestitke momcima i strucnom stabu. Slavi Srbijo ovu medalju,nedostiznu za mnoge zavidne ljude.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Svaka čast Srbiji, poraz je bio neizbježan, ali ostvarili su veliki uspjeh.
Trebate biti ponosni na svoje momke 
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sta ces'.sasagmp je napisao/la:Blago tebi i tvom zivotu kada ti je sva sreca tudji poraz i to u finalu svetskog prvenstva.
Inace, cestitke za drugo mjesto.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Zna se ko se vise raduje tudjem neuspjehu nego svom uspjehu.
Zahvaljujem se svim igracima reprezentacije Srbije sto su doprinijeli tome da se osjecam ovako ponosno sto sam Srbin. Ovo je veliki dan za Srbiju. Srebro koje je kao zlato. Ujedno mi je zao sto neki nikada nisu niti ce osjetiti ovakva osjecanja. Fantastican kolektiv koji je uradio nesto sto niko nije smatrao da su u mogucnosti.
Cestitke i reprezentaciji Amerike. Najbolji su bili tokom cijelog SP, a veceras su igrali kao u transu, cak i za svoje standarde. Ne sjecam se da li je ikada Irving imao 6/6 za tri poena na jednom mecu ili da li je neka ekipa u mecu ovakve vaznosti na poluvremenu imala 11/16 za 3. Sve u svemu, najbolji je pobijedio.
Jos jednom, veliko hvala!
Zahvaljujem se svim igracima reprezentacije Srbije sto su doprinijeli tome da se osjecam ovako ponosno sto sam Srbin. Ovo je veliki dan za Srbiju. Srebro koje je kao zlato. Ujedno mi je zao sto neki nikada nisu niti ce osjetiti ovakva osjecanja. Fantastican kolektiv koji je uradio nesto sto niko nije smatrao da su u mogucnosti.
Cestitke i reprezentaciji Amerike. Najbolji su bili tokom cijelog SP, a veceras su igrali kao u transu, cak i za svoje standarde. Ne sjecam se da li je ikada Irving imao 6/6 za tri poena na jednom mecu ili da li je neka ekipa u mecu ovakve vaznosti na poluvremenu imala 11/16 za 3. Sve u svemu, najbolji je pobijedio.
Jos jednom, veliko hvala!
- alan_kardec
- Kontakt:
Javiše na sos-u, Krstić se oprostio od reprezentacije.
Hvala mu za sve.
Hvala mu za sve.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Svaka čast njima svima, ovo je fenomenalan rezultat, ja sam mislio ući će u četvrtfinale i to je to ali ovo je previše. Krstiću se posebno zahvaljujem na svemu što je do sada učinio, pokazao je svoj patriotizam i nikada nije pravio problem oko poziva u reprezentaciju, VELIKO HVALA KRLE i sve najbolje!

VI STE PONOS ZEMLJE MOJE !

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Hvala vam momci, HVALA NA SVEMU, VI STE NAŠI ŠAMPIONI!
Riječima se ne može opisati sinoćnji osjećaj jedinstva, ponosa i zadovoljstva, ne samo u BL već u svim gradovima Srpske i Srbije i Crne Gore. Kakva je to ludnica bila i na -40... Hvala vam naši heroji. Vratili ste košarku gdje joj je mjesto, dali ste nam neopisive trenutke zadovoljstva i sreće.
Tri ključne stvari nismo ispoštovali u našoj igri. A odgovorno tvrdim da je sinoć američka reprezentacija odigrala najbolju utakmicu u poslednjih 25 godina, koliko ih pratim na velikim takmičenjima. Imali su jače timove, veće zvjezde, ali onakvu šutersku partiju nikada... (ne računajmo mečeve sa Nigerijom i Japanom)Srao ih je šut toliko da bilo koji protivnik s druge strane bi izgubio istim i većim rezultatom. Kako god jesu najjači, ali onakvo šutersko veče ni u najljepšim snovima nisu mogli zamisliti.
ORLOVI VI STE PONOS NAŠEG RODA!
Riječima se ne može opisati sinoćnji osjećaj jedinstva, ponosa i zadovoljstva, ne samo u BL već u svim gradovima Srpske i Srbije i Crne Gore. Kakva je to ludnica bila i na -40... Hvala vam naši heroji. Vratili ste košarku gdje joj je mjesto, dali ste nam neopisive trenutke zadovoljstva i sreće.
Tri ključne stvari nismo ispoštovali u našoj igri. A odgovorno tvrdim da je sinoć američka reprezentacija odigrala najbolju utakmicu u poslednjih 25 godina, koliko ih pratim na velikim takmičenjima. Imali su jače timove, veće zvjezde, ali onakvu šutersku partiju nikada... (ne računajmo mečeve sa Nigerijom i Japanom)Srao ih je šut toliko da bilo koji protivnik s druge strane bi izgubio istim i većim rezultatom. Kako god jesu najjači, ali onakvo šutersko veče ni u najljepšim snovima nisu mogli zamisliti.
ORLOVI VI STE PONOS NAŠEG RODA!
PONOSAN!!!
P.S. nisam gej da odmah raskrstimo
P.S. nisam gej da odmah raskrstimo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jedva cekam eurobasket, kada budemo imali i ovu zivotinju u rosteru
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Košarkaši vi ste ponos naš! Hvala vam!
Banjaluka
[youtube][/youtube]
Brčko
[youtube][/youtube]
Zvornik
[youtube][/youtube]
Bijeljina

Pale
htts://www.facebook.com/video.php?v=1015224049 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijedor

Gradiška

i u ostalim gradovima je bilo isto,bučnije, punije.... slavljenički. Nije mala stvar svjetsko srebro.
Banjaluka
[youtube][/youtube]
Brčko
[youtube][/youtube]
Zvornik
[youtube][/youtube]
Bijeljina

Pale
htts://www.facebook.com/video.php?v=1015224049 ... =2&theater" onclick="window.open(this.href);return false;
Prijedor

Gradiška

i u ostalim gradovima je bilo isto,bučnije, punije.... slavljenički. Nije mala stvar svjetsko srebro.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.