Poredis napad Suljic, Melunovic i Osmanagic sa napadom Duljevic, Benko, Velkoski ili Stevanovic ako dodje?Elegant je napisao/la:Pa vidis vi godinama imate najbolji napad, odrbranu, golmana, sredinu, klup ...itd. Treba da se pokazujete protvi Zelje a ne mozete protiv Mladosti, Travnika, Celika i ovih kao vi kazete "kukuruz" ekipa - sami sebe lazete.Aragon je napisao/la:Kakve veze ima mulenovic sa svim ovim?Elegant je napisao/la:Znaci vi ste samim dolaskom Benka vec osvojili titulu ? Kao sto je bilo sa Melunovicem, Nemanjom, i jos mnogim ?
Jedina realnist je da dolaskom Benke mi dobijamo ubijedljivo najboljeg napada u ligi i da realno imamo najbolji sastav u sto cete vi uvjeriti na Grbavici kad budemo igrali. Joj jedva cekam derbi.
Neuporedivo.
Za prvi samo oni koji su subjektivni mogu reci da je najbolji, ovaj sad je objektivno najbolji u ligi, odnosno daleko najbolji.
Mi do sad smo odigrali najlosije sto smo mogli, znaci mozemo samo bolje od ovoga i ti to jako dobro znas. A nije da ni do sad da nismo rasturili igrom sve ekipe sa kojima smo igrali, ali na zalost iz nekih razloga nemamo dobre rezultate i to je realno. Nedostakat srece ili nesto drugo, ne znam odgovor.
A vi?
Uzeli ste bod sirokom ni vi ne znate kako. Dobili ste u Bijeljini ni vi ne znate kako.
Evo ja sad ti nudim opkladu za Derbi kakvu god da ti predlozis. Cak sam ti spreman dati i 1X.