BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Sto ne igra najbolji strelac iz Serie A ?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
http://www.gofirstrow.eu/watch/281790/3 ... iburg.html" onclick="window.open(this.href);return false;opel je napisao/la:Neka neko pošalje link ako ima
- Illmatic09
- Kontakt:
Kagawa-Maestro
Tezak pocetak sa par greska, sreca freiburg to nije iskorstio. Gol kagawe jako bitno za samopouzdanje.
Ramkan isto na nivou
Tezak pocetak sa par greska, sreca freiburg to nije iskorstio. Gol kagawe jako bitno za samopouzdanje.
Ramkan isto na nivou
Joj moramo mi primit neki ku*ac od gola pa makar
Kagawa

Kagawa
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
Fina tekma...nesto slabije su poceli ali poslije rutinski.Steta ovog gola na kraju ali sve dok prvi gol primamo na 3-0 ja sam zadovoljan.
I dalje me brine ovaj par zadnjih veznih Jojic-Kehl koji su vise dobrih lopti dali igracima Freiburga nego Ramosu,Kagavi i ostalima.To bi protiv Arsenala mogao biti problem.
Kagawa bolji nego sam i ocekivao...Ramos odlican.
Dede na tribinama

I dalje me brine ovaj par zadnjih veznih Jojic-Kehl koji su vise dobrih lopti dali igracima Freiburga nego Ramosu,Kagavi i ostalima.To bi protiv Arsenala mogao biti problem.
Kagawa bolji nego sam i ocekivao...Ramos odlican.
Dede na tribinama
Ima li ko link,za danasnju tekmu,ili zna gdje mogu pogledati reprizu ..radio sam i nisam mogao gledati.
Ako bilo ko zna za kakav link..zamolio bih da postavi..unaprijed hvala
Kakav li si ti navijač, nisi gledao tekmu "svog" klubaedobvb je napisao/la:Ima li ko link,za danasnju tekmu,ili zna gdje mogu pogledati reprizu ..radio sam i nisam mogao gledati.
A ovdje druga pričaedobvb je napisao/la:Za adnan24!!
Ja kad sam poceo,navijati za BvB...ti nisi bio ni sper....zoid !!
Zato ubuduce,kada budes pisao i komentarisao moje postove,to treba da radis sa velikim postovanjem.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nijednu nisam promasio,tekmu ako sam bio sprijecen s poslom kao danas..onda nadjem reprizu da pogledam...i zato nemojmo te bzvzne price..znaci postojao je razlog.
Ako znas za kakav link postavi...ako neziv ti i zdrav bio.
Da li ce Hummels biti spreman za Arsenal?
Ako znas za kakav link postavi...ako neziv ti i zdrav bio.
Da li ce Hummels biti spreman za Arsenal?
Kagawa vam je definitivno dobro pojačanje. Kod Sahina je bila takva situacija da je njega trebalo vraćati u formu, a Japanac skoro da se vratio u onakvom stanju, u kakvom je otišao. Tako da će vam dosta značiti.
Faktički Dortmundu samo još Immobile treba ući u formu. A koliko je Ramos značajan to se sad vidi, govorio sam prije da će vam on dosta značiti ko pojačanje. U Ramkana i nisu baš svi toliko vjerovali...
Faktički Dortmundu samo još Immobile treba ući u formu. A koliko je Ramos značajan to se sad vidi, govorio sam prije da će vam on dosta značiti ko pojačanje. U Ramkana i nisu baš svi toliko vjerovali...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- thekoplegend
- Kontakt:
evo drug imaš ovdje.. http://www.matchhighlight.com/full-matc ... l-matches/edobvb je napisao/la:Ima li ko link,za danasnju tekmu,ili zna gdje mogu pogledati reprizu ..radio sam i nisam mogao gledati.
Moram priznati da nisam ocekivao da ce biti ovako siguran na lopti...u Herti je vise zabijao glavom nego negom.Ovo dosad izgleda i vise nego dobro...nece Ciri biti lako da dodje do prvih 11.effe_sa je napisao/la:U Ramkana i nisu baš svi toliko vjerovali...
Kagawa je igracina,to se vec znalo...napokon imamo igraca koji je zdrav a moze igrati na malom prostoru sto Kloppu daje mnogo opcija u napadu.Prosle sezone smo mozda i previse ovisili o kontra napadu.
S druge strane Shinjiu ce trebati malo vremena dok ne bude 100%...jucer zbog grceva izasao u 60.-oj.
sta sam vam rekao za Kagawu jedan od najboljih na poziciji AMF . Da li neko zna koliko sedmicno zaradjuje Kagawa ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
thekoplegend....hvala drug za link

Kagawa zaradjuje sedmicno negdje izmedju 40000 - 45000 €!!
Hoce li Hummels biti spteman u Utorak protiv Arsenals?
- Illmatic09
- Kontakt:
Nece, tek ga u srijedu ocekuju opet na treningu.edobvb je napisao/la:Kagawa zaradjuje sedmicno negdje izmedju 40000 - 45000 €!!
E nazdravlje i Hummels i njegova prečesta odsustvovanja sa terena. Porto bi njega i Reusa davno prodao, uzeo barem 80 miliona, pa da mi onda raspravljamo ko zna, a ko ne zna prodati igrača, a o povredama neka brinu drugi. Kupili smo Sokratisa za 10 miliona i čovjek nakon jedne sezone na TM već vrijedi skoro duplo više, a vrlo rijetko povrijeđen. Za to vrijeme nam Reus i Gundo razvlače pamet svojim premišljanjima,klauzulama i naravno povredama.Illmatic09 je napisao/la:Nece, tek ga u srijedu ocekuju opet na treningu.edobvb je napisao/la:Kagawa zaradjuje sedmicno negdje izmedju 40000 - 45000 €!!
- Illmatic09
- Kontakt:
Mislim da je prosla sezona za reusa i hummelsa bila iscrpljujuca, jer je sve bilo na njihovim ledjima, uvijek su igrali i onda jos SP. Dok danas kako kazes imamo sokrata (koji je mislim sada jos bolji) a i gintera za zamjenu, dok to prije nismo imali pa i u napadu mozemo igradti vise varijanti. Jedino sto nas handri je sredina, jer kehl i jojic ne mogu ispuniti ocekivanja, nadati se da ce se bender vratiti u formu, pa poslje njega sahin i gundo abd.
Mozda je razlog povreda taj, sto se povrijedjeni prebrzo vrate utakmicama, jer su prijeko potrebni a nisu se jos potpuno oporavili i tako imamo situacija da dodje do nove povrede nakon ordredjenog vremena, pogotovo prosle sezone. Vidimo to po kagawi koji je imao problema sa misicima prije utakmice, pa je odma bacen u hladnu vodu, jer nam je potreban. Nadati se da nece u narednim utakmicama biti nekih povreda kod njega a bogami ni kod drugi
Mozda je razlog povreda taj, sto se povrijedjeni prebrzo vrate utakmicama, jer su prijeko potrebni a nisu se jos potpuno oporavili i tako imamo situacija da dodje do nove povrede nakon ordredjenog vremena, pogotovo prosle sezone. Vidimo to po kagawi koji je imao problema sa misicima prije utakmice, pa je odma bacen u hladnu vodu, jer nam je potreban. Nadati se da nece u narednim utakmicama biti nekih povreda kod njega a bogami ni kod drugi
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pozdrav, kakva je situacija kod vas s povredama, ko nece sigurno igrat sutra? Hvala.. 
Hummels,Kirch,Gundogan,Sahin,Kuba,Reus.
To su igraci koji nisu u kombinaciji protiv Arsenalaadnan24 je napisao/la:Hummels,Kirch,Gundogan,Sahin,Kuba,Reus.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.