voltron30 je napisao/la:Ma ovaj Mile je dušu dao protiv onakvih ekipa tipa Kipar. Kada ne ide ništa, daj dugu loptu na dugonju, il' će je zveknut' glavom, ili će je spustit nekom igraču iz drugog plana.
Tko ce mu nabacit, mozda Avdija. Nista protiv momka i dabogda uletio u repku ali ja bi sada radije igraca tipa Tankovic. Covjek odbio poziv za U21 Svedske a koliko je napuhan i prepotentan jedan poziv i nas je. Samo tko da ga pozove.
Yadogic.
Mujagi je Goldi sve sredio,tako da nejma sanse gosn djubrovnik.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
voltron30 je napisao/la:Ma ovaj Mile je dušu dao protiv onakvih ekipa tipa Kipar. Kada ne ide ništa, daj dugu loptu na dugonju, il' će je zveknut' glavom, ili će je spustit nekom igraču iz drugog plana.
Ja sam to pisao ovdje već par puta. Da smo protiv Kipra imalo Djurica u zadnjih 15 minuta, dobili bi tekmu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
da imamo normalnog selektora Đurić bi iz mlade davno bio prekomandovan u A selekciju , kad se sjetim samo kako je zabio švabama 3-4 komada , momak sebi krči put ka seriji A bez ikakvih striceva i k... , protiv Lazia igrao pola utakmice , a pitanje je dali će neko poslati sušiću kasete da se uvjeri
Imperator98 je napisao/la:Ivan Martic u prvih XI,na desnom beku Verona vs Palermo......
Sad kad Mujdža nije u formi Martića na koljenaima treba molit da igra za nas jer je pravi desni bočni ALI on bi bio konkurencija Avdiji i Ogiju .Možda nekad neko se sjeti tog momka kad GERMANIJA proda već pomenuti dvojac ili kad zaigra za kockaste jer je Dario Srna pred penziju.
Imperator98 je napisao/la:Ivan Martic u prvih XI,na desnom beku Verona vs Palermo......
Sad kad Mujdža nije u formi Martića na koljenaima treba molit da igra za nas jer je pravi desni bočni ALI on bi bio konkurencija Avdiji i Ogiju .Možda nekad neko se sjeti tog momka kad GERMANIJA proda već pomenuti dvojac ili kad zaigra za kockaste jer je Dario Srna pred penziju.
Je li to sad i Ogi Germanijin igrac?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Goalgetter je napisao/la:Kakve veze Martic ima sa nama? [Na TM pise Svicarsko i Hrvatsko drzavljanstvo ima]
Rodjen u Derventi.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Zaboravite na njega dok je tele na klupi, on se nije borio za igrace bošnjačke nacionalnosti, a kamoli da trčkara za hrvatskim.
Seo, Tanković, Seferović, Hajrović...
Je li to sad i Ogi Germanijin igrac?
Petar Bazić ga zastupa i nemože mu nać klub kao slobodnom igraču.Zato ga Safet zove nebil ga uvaljali kakvom Turskom .........sporu
Ono korumpirano djubre, nitkov Safet Susic nas je kostao Seferovica i Tankovica !
Umalo Hajrovica i Kolasinca...Nadam se da ce , neki novi selektori, povesti racuna i na vrijeme kontaktirati i lobirati potencijalne igrace.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!