Pa su mu sredinu držala ona dva čičava cirkusanta, svaki je u obrani odradio točno 20% Rađinog posla
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- korisnikforuma
- Kontakt:
Re: AS Roma
Kad se sjetim da idiot od belgijskog izbornika nije vodijo Rađu na prvenstvo.
Pa su mu sredinu držala ona dva čičava cirkusanta, svaki je u obrani odradio točno 20% Rađinog posla
Rađa je zvijer, obavezno mu trebaju raditi doping test. Inače loše igramo, jbte zar protiv Empolija moramo strijepiti.
embrace the chaos
- L'Avvocato
- Kontakt:
Slaba utakmica, ali su igrači shvatljivo bili mislima na narednom meču i Ligi Prvaka. Napad užasan.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Destro i Ljajic su najveci smecari koje sam ja vidio a tu bih dodao i Pjanica na kojeg moras cekati 5 do 6 tekmi da on odigra predobru utakmicu.Momak jednostavno bez Tottija ne moze igrati isto ko u repki bez Misketa.Nikad on nece biti ona klasa sto su mnogi mislili.Ako je to istina za Verratija ja bi to odmah uzeo pa nek se tamo Pjanic klosari i zajebaje.Alen1987 je napisao/la:Nainggolaaaaaaaaaaaaan
Destro, Florenzi i Ljajić su mrtvi prosjek od igrača. Nisu u stanju napraviti razliku ni protiv Empolija.
Pisalo se da PSG nudi Verrattija za Pjanica, ja bih to objeručke prihvatio još im i doplatio 10 miliona. Hebo ti igrača kad ga moraš trpiti 5 utakmica, da bi u šestoj neki maestralan potez napravio, a RAĐA svaka utak. na vrhunskom nivou, zaustavi milion napada protivnika, a uspije i unapadu asistirati ili zabiti.
Radja s druge strane je klasa,momak utrcava klizeci citavu tekmu,igra i u odbrani i u napadu bori se ko lav dok Ljajica,Pjanica i Destra boli neka stvar.
Jedva cekam dan da Pjanic ode pa nek se kurci negdje drugo,pa nije poslao dva kvalitetna pasa prema naprijed a nekad ga nazvase jednim od najboljih na svojoj poziciji u Evropi.
Tekma uzasna jedva sam je pregledao al eto najvaznija su tri boda,ovakvu srecu morat cemo naplatiti i to vjerovatno u tekmama gdje budemo zgazili protivnika i oni iz jedine sanse zabiju gol.
Valja sad na Cska,nebi me cudilo da Miralem tu izdominira pa da ga opet nema mjesec dana kao i uvijek.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Konačno romanista s kojim ću se složiti, u bilo čemu.
Denno reče da se Radja bori da ne bi otišao na klupu, a ja mislim da će Pjanke tamo.
Strootman - DDR - Radja je najbolja opcija, i lani je Pjanić često ulazio s klupe jer je igrao ovaj trojac.
Naravno, niko ne zna šta će na kraju biti sa Strootmanom i njegovom povredom, kao i stalnim šuškanjem oko Manchester Uniteda.
Radja grize, ala Vidal, još samo ako u ofanzivi popravi igru i postane all rounder, a dobro je krenuo, 2 gola.
Denno reče da se Radja bori da ne bi otišao na klupu, a ja mislim da će Pjanke tamo.
Strootman - DDR - Radja je najbolja opcija, i lani je Pjanić često ulazio s klupe jer je igrao ovaj trojac.
Naravno, niko ne zna šta će na kraju biti sa Strootmanom i njegovom povredom, kao i stalnim šuškanjem oko Manchester Uniteda.
Radja grize, ala Vidal, još samo ako u ofanzivi popravi igru i postane all rounder, a dobro je krenuo, 2 gola.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Radja je ubica,on i Vidal su mi trenutno u Italiji najaci na toj poziciji.Nadam se da ce Pjanic ubrzo na klupu mada ne vjerujem,gotivi ga Garsia samo tako kao i Gervinha.Jednostavno koliko god ja volio da na sredini igraju Strootman,Radja i De Rossi to je fakat nemoguce jer tu nema nijednog pravog kreativca i u tome je problem.
Medjutim ja bih pokusao rjesenje sa momkom pod imenom Salih Ucan koji je bas ofanzivan i ne vraca beskrajno sve pasove unazad nego samo gleda prema naprijed zbog cega neizmjerno cijenim takve igrace
mada ne vjerujem da Rudi ima muda da ga odmah gurne u vatru.
Naiskrenije se nadam da ce Manca uzeti Pjanica pa da Salih dobije sansu jer je Pjanic odavno u Romi i sto je do sad pokazao pokazao je,ne vjerujem da moze bolje od ovoga a i sa ovim barem ja nisam zadovoljan.Odigra dvije tekme predobro i onda ga nema mjesec dana,jednostavno nije konstantan a i ima previse kratkih pasova i nema puno upotrebljivih lopti prema naprijed.
Najvise bih volio zamjenu Isco-Pjanic.Zadovoljni i jedni i drugi
Medjutim ja bih pokusao rjesenje sa momkom pod imenom Salih Ucan koji je bas ofanzivan i ne vraca beskrajno sve pasove unazad nego samo gleda prema naprijed zbog cega neizmjerno cijenim takve igrace
Naiskrenije se nadam da ce Manca uzeti Pjanica pa da Salih dobije sansu jer je Pjanic odavno u Romi i sto je do sad pokazao pokazao je,ne vjerujem da moze bolje od ovoga a i sa ovim barem ja nisam zadovoljan.Odigra dvije tekme predobro i onda ga nema mjesec dana,jednostavno nije konstantan a i ima previse kratkih pasova i nema puno upotrebljivih lopti prema naprijed.
Najvise bih volio zamjenu Isco-Pjanic.Zadovoljni i jedni i drugi
I ja ne vidim kako ce iko Nainggolana poslat na klupu.Conte se davno bio zaljubio u njeg, kad je skoro "sam" protiv Juventusa igrao.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Radja je ubicaa.
Pjanke danas razočarao, ali hajde vama je važno da su 3 boda upisana. 
"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Manolas ipak ima pravo nastupa protiv CSKA, kod njih je suspendovan Alan Dzagoev.
embrace the chaos
U idućim danima nam je paklen tempo:
17.09. ROMA - CSKA
21.09. ROMA - Cagliari
24.09. Parma - ROMA
27.09. ROMA - Verona
30.09. M.City - ROMA
05.10. Juve - ROMA
17.09. ROMA - CSKA
21.09. ROMA - Cagliari
24.09. Parma - ROMA
27.09. ROMA - Verona
30.09. M.City - ROMA
05.10. Juve - ROMA
- L'Avvocato
- Kontakt:
Tek vas pred kraj septembra/početkom oktobra očekuju ozbiljni mečevi, ovo ostalo je sića.
★★★
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ima li ikakvih najava za pocetnih 11 ? Jeste se uljenili 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
La Gazzetta dello Sport:
De Sanctis; Maicon, Manolas, Astori, Cole; Pjanic, Keita, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho
De Sanctis; Maicon, Manolas, Astori, Cole; Pjanic, Keita, Nainggolan; Iturbe, Totti, Gervinho
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ovo je zatišje pred buru. 2-0 već na poluvremenu 
- Alen Škoro
- Kontakt:
mali pinc igraAndrej je napisao/la:La Gazzetta dello Sport:
Navijaci Rome okacili transparent u "Trigoriji":
"KAZU DA JE GRUPA E TESKA...DA!...ALI ZA DRUGE!"
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=5482FCC1" onclick="window.open(this.href);return false;
"KAZU DA JE GRUPA E TESKA...DA!...ALI ZA DRUGE!"
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=5482FCC1" onclick="window.open(this.href);return false;
- muha milanez
- Kontakt:
Sretno ljudi veceras, previdjam 3-1 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Hvala svima
Ocekujem tvrdu tekmu i pobjedu sa jednim golom razlike.
Ocekujem tvrdu tekmu i pobjedu sa jednim golom razlike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.