ne brini Rooney i Vidic ce doc nije bitno za koliko a vi mozda tad izborite i Europa liguTrasimaco je napisao/la:Ajmo sad lagano jos nekih 200 miliona, pa mozda se i uspije proci u 1/4 finale.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
ne brini Rooney i Vidic ce doc nije bitno za koliko a vi mozda tad izborite i Europa liguTrasimaco je napisao/la:Ajmo sad lagano jos nekih 200 miliona, pa mozda se i uspije proci u 1/4 finale.
Koji je ovo kralj. Klub mu jedva preživio gang-bang i on ovdje dođe provocirati.AC_Milan4ever je napisao/la:e neka je i vama neko dohakao vama kako biva zvijezdama hehe
Vec sam rekao neke se stvari ne mogu kupiti novcem a medju njima je i Rooney.MElloo je napisao/la:ne brini Rooney i Vidic ce doc nije bitno za koliko a vi mozda tad izborite i Europa liguTrasimaco je napisao/la:Ajmo sad lagano jos nekih 200 miliona, pa mozda se i uspije proci u 1/4 finale.
To je taj patriotizam i zelje za uspjehom domacih igraca.Je.bes Mireta,bitno je da Kristina nece u cetvrtinu finalaLBJ MVP je napisao/la:mirke **** ti mater u ovom trenutku ne znam kako se zove,ali saznaću takođe iste želje i pellegriniju pa koji je to panj od trenera sa onakvim igračima ne može proć pišljivog lyona,ako ne osvoji la ligu nož ću spremit da ga mučim i čuvaću pare za kartu u jednom pravcu da odem da ga mučim,a na kraju sezone i da dođu pjanić i shrek boli me **** ništa bez wengera ili kapela ili nekog trećeg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nije to nista ahmo, vjeruj mi. bilo je mnogo zescis psovki od doticnog.ahmiiic je napisao/la:hej malac pazi sta govoris na ovom forumu..Casillas je napisao/la:**** im dzamiju retardiranu
da su makar 2:1 pa da parem dobijem
da mi je znat ko te je tako odgojio da sujes dzamiju na bosanskom forumu......
**** mi se za patriotizam ja navijam za Real više navijam za Želju i našu repku,ali nću navijat za bayern naprimjer što je hasan igro u njih kad su mi najmrži klub isto tako nit ću za wolfburg navijat niti za lyonthe scouser je napisao/la:To je taj patriotizam i zelje za uspjehom domacih igraca.Je.bes Mireta,bitno je da Kristina nece u cetvrtinu finalaLBJ MVP je napisao/la:mirke **** ti mater u ovom trenutku ne znam kako se zove,ali saznaću takođe iste želje i pellegriniju pa koji je to panj od trenera sa onakvim igračima ne može proć pišljivog lyona,ako ne osvoji la ligu nož ću spremit da ga mučim i čuvaću pare za kartu u jednom pravcu da odem da ga mučim,a na kraju sezone i da dođu pjanić i shrek boli me **** ništa bez wengera ili kapela ili nekog trećeg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo se ti tjesi!MElloo je napisao/la:ne brini Rooney i Vidic ce doc nije bitno za koliko a vi mozda tad izborite i Europa liguTrasimaco je napisao/la:Ajmo sad lagano jos nekih 200 miliona, pa mozda se i uspije proci u 1/4 finale.
Phill Jackson je napisao/la:hoce to kad legendarni xabi ne igra,,sta ce derpe guti i arsenalov i chelseov otpadak diarra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.