FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

collector
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la collector » 15 sep 2014, 23:11

jos nam samo treba da se medjusobno koljemo ko neki :( sabura raja, sabura !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

High

Post Postao/la High » 15 sep 2014, 23:11

Kako saznajemo, najavljeno je i oko 400 gostujućih navijača koji će biti smješteni na dijelu tribine sa domaćim navijačima, jer stadion u Konjicu ima samo jednu tribinu. Ulaznice za meč su vrlo popularne i koštaju 3 KM.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 15 sep 2014, 23:13

@aragon
Tako se ne ponašaju navijači našeg kluba.
Otvoreno da ti kažem, nadam se da ćeš od večeras biti bivši član foruma!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 sep 2014, 23:13

collector je napisao/la:jos nam samo treba da se medjusobno koljemo ko neki :( sabura raja, sabura !!!
Nezz koji ce k u rac ovakvi kao ovaj iznad na tekmama naseg kluba..ako ce doci da mu **** mater i smeta igracima nek ne dolazi..nije klub ni njegovo vlasnistvo..ima uprava koja odlucuju o svemu i ako vec podzravamo tu upravu nema razloga da im ikome psujemo.. :oops:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 15 sep 2014, 23:14, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 15 sep 2014, 23:13

Nadam se da ce tih 400 vec u Konjicu objasniti Uscuplicu par stvari ;)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 15 sep 2014, 23:15

collector je napisao/la:istok poludio u zadnje vrijeme :lol:

lijepi sjever :D
pa normalno da ce poluditi, lik nam se u facu smije!

pita ga novinar "šta je sa dzemalom berberovićem"
on odgovara "on je desni bek"

jel ovo trener? kakve je vo furka?
Imamo treenera kojem se citava drzava smije akd izadje pred kamere, kopa nos, svaka recenica mu pocinje "pa jeste iskreno" , "pa iskreno jeste" i da ne nabrajam sve ostalo....

covjek koji pravi šablonske izmjene bez ikakve logike...
o formaciji sam pisao a opet cu
kad je Ljupko dosao (dva dana i uzmemo kup) objasnio je da ova kipa mora igrati 4-4-2 , dzeno ga poslusao i unistio zrinjski u mostaru, celik u kupu i sve pobjede u ligi osim remija na grbavici
I onda ZIHERAS se vraca na postavku jarnija, razlog ne znam niti me zanima, imao je priliku, iam jednu pobjedu u cijelom prvenstvu, sve kredite je ispucao i jos na kraju se pravi lud kao "on je desni bek"...

pa kako mu se nece psovati sa ovakvom ekipom on na kosevu NIKOGA! nije dobio... to je sramotno, ponizavajuce, primio je 10 koamda od svaba a ni u jednom intervjuu nije rekao JESAM, JA SAM KRIV, MOJA GRESKA, nego su uvijek krivi igraci, masoni, trava, linije, semafor i vanzemaljci,... brani bandovica koji je kostao ovaj klub brat bratu dva tri miliona maraka ito ne da ga brani nego kaze da nece drugog golmana jer je ovaj dovoljan.... VODI GA SA SOBOM cim odes iz kluba a u subotu bolje stavi čepiće u uši jer ćeš se naslušati svega

a posebnu paljbu će da dozivi LAZNI kapiten koji tjera igrace u svlacionicu da se ne pozdrave sa 1000 navijaca sarajeva... i kaze "Nasa djeca" MA MRŠ!

SIMON@ KUP je osvojio iskljucivo zbog Ljupka, to ce ti svako blizak klubu reci, a isve dalje je igrao u njegovoj formaciji

argon@posto idem u konjic, bit ce mi zadovoljstvo
nebih mu A rekao (ni do sad nisam) da nije onako bahato poceo odgovarati na NORMALNA pitanja!

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 15 sep 2014, 23:16

mma_hz je napisao/la:
collector je napisao/la:jos nam samo treba da se medjusobno koljemo ko neki :( sabura raja, sabura !!!
Nezz koji ce k u rac ovakvi kao ovaj iznad na tekmama naseg kluba..ako ce doci da mu **** materi smeta igracima nek ne dolazi..nije klub ni njegovo vlasnistvo..
Dosta je bilo one "IGRAJ SARAJEVO, NEMA VEZE". E pa ima veze, itekako ima veze. Nakon svega ovoga, plus ono pijancenje po Lukavici i onih slika sa cigarama, svi su zasluzili malo drugaciji tretman.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 15 sep 2014, 23:16

High je napisao/la:
Kako saznajemo, najavljeno je i oko 400 gostujućih navijača koji će biti smješteni na dijelu tribine sa domaćim navijačima, jer stadion u Konjicu ima samo jednu tribinu. Ulaznice za meč su vrlo popularne i koštaju 3 KM.
A gdje se nalazi stadion može li malo podrobnije pošto konta, ići a nisam nikad bio na tom stadionu
Sarajevo ljubavi moja!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 sep 2014, 23:17

MA JA DOMOROCI NAJBOLJE TAKO..DODJITE DA **** IGRACIMA MAJKU DOK IGRAJU UTAKMICU...SVAKOG MOZES SRETSTI U GRADU OD NJIH POSEBNU PA MU JEBMI MAJKU,AL DOK IGRA TEKMU NE SMETAJ MU JER NAS TO MOZE KOSTATI BODOVA..KAKO STE TAKO OGRANICENI DA NE KAZEM NEKU TEZU RIJEC..
FK SARAJEVO.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 15 sep 2014, 23:18

sekac je napisao/la:
High je napisao/la:
A gdje se nalazi stadion može li malo podrobnije pošto konta, ići a nisam nikad bio na tom stadionu
Prodjes onaj centar Konjica, onda desno preko mosta. Odmah je uz Neretvu, ne mozes ga fulati.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 15 sep 2014, 23:20

mma_hz je napisao/la:
Nezz koji ce k u rac ovakvi kao ovaj iznad na tekmama naseg kluba..ako ce doci da mu **** mater i smeta igracima nek ne dolazi..nije klub ni njegovo vlasnistvo..ima uprava koja odlucuju o svemu i ako vec podzravamo tu upravu nema razloga da im ikome psujemo.. :oops:
ja vala ne psujem i nemam namjeru, pogotovo da narusavam svoje zdravlje radi tako banalnih stvari, srcano prihvatam i sve uspjehe i neuspjehe al sto se tice tog nazovi **** sa tribina i sl nisam bas pristalica ima i pametnijih i boljih solucija kako opametiti strucni stab i igrace a tu je na kraju krajeva i uprava da se brine oko tih stvari !!!

bez obzira na sve opet kazem kad se sve malo slegne ipak je Dzeno donio kup, jos smo neporazeni u domacim takmicenjima pod njegovim vodstvom ,istina da smo kiksali x puta, al nismo ni prvi ni zadnji !!! osim ako nema neka bas spremna solucija za novog trenera koji ce prodrmati stvari iz temelja nisam da se skida sa mjesta trenera !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 15 sep 2014, 23:22

mma_hz je napisao/la:MA JA DOMOROCI NAJBOLJE TAKO..DODJITE DA **** IGRACIMA MAJKU DOK IGRAJU UTAKMICU...SVAKOG MOZES SRETSTI U GRADU OD NJIH POSEBNU PA MU JEBMI MAJKU,AL DOK IGRA TEKMU NE SMETAJ MU JER NAS TO MOZE KOSTATI BODOVA..KAKO STE TAKO OGRANICENI DA NE KAZEM NEKU TEZU RIJEC..
igračima niko nije nista rekao osim ameru Glupovcu , koji je IZRAZITO bezobrazan i nafuran a ne konta debilko da bi sutra da ga otjeramo zavrsio u nekoj nizrazrednoj ekipi jer je ferencvaros nudila 500 000 eura za njega al kad je skaut pogledao par utakmice frajer se samo hladno zahvalio
drugo, za dzenu sam gore objasnio, ono se našlo bahatiti i glumiti znamo vec koga sa onim dogovorima "desni bek" KURA.C!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2014, 23:25

Dok god se tako odnosite prema ljudima koji zive vas klub kao uscuplic,necete nafake imati...

Ljupko ovo,ono,pobjedjivali,ovako,onako,sad taraba,vaki',naki',a niko od vas mozgova da u sve te formacije uvrsti matu jajala i da mu bude jasna razlika ekipe ccc

rekoh vam ja ljetos,kad ste se kur.cili,jajalo vam je 50% ekipe bio,stojcev 30% i ostali svi 20% i svi koji vam odigraju bunker i kontre ce vas nazicagu. a to sto vi vjerujete sve sto cujete,a ne dok ne vidite,to je vas problem...

Samo se vi ser.ite po svojima,od mirze pa nadalje,meni ljepota ko' manijaku,zao mi samo prave raje pitara...

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 15 sep 2014, 23:25

@ramo samo hladne glave sve treba raditi vjeruj mi, hajd i da je sve to sto si napisao tacno opet ti neces nista promjeniti kao ni ovaj Aragon, samo ce te vi najebat beze i tu mislim na vase zdravlje a i nekad na raju, ukucane, djevojke sto se i kod mene desavalo, pa iako sam jos relativno mlad sam se malo smirio jer nema od tog hajra !!! volimo mi svi Sarajevo, al postoje ljudi koje se o tome brinu pa na kraju ce svi odgovarati, jer se mora nekom ispostaviti racuna za sve rezultate i lose takticke postavke, rotacije, slanja igraca na zapad itd ;)

Superkup - 1996/1997

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 sep 2014, 23:26

rammstein je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:MA JA DOMOROCI NAJBOLJE TAKO..DODJITE DA **** IGRACIMA MAJKU DOK IGRAJU UTAKMICU...SVAKOG MOZES SRETSTI U GRADU OD NJIH POSEBNU PA MU JEBMI MAJKU,AL DOK IGRA TEKMU NE SMETAJ MU JER NAS TO MOZE KOSTATI BODOVA..KAKO STE TAKO OGRANICENI DA NE KAZEM NEKU TEZU RIJEC..
igračima niko nije nista rekao osim ameru Glupovcu , koji je IZRAZITO bezobrazan i nafuran a ne konta debilko da bi sutra da ga otjeramo zavrsio u nekoj nizrazrednoj ekipi jer je ferencvaros nudila 500 000 eura za njega al kad je skaut pogledao par utakmice frajer se samo hladno zahvalio
drugo, za dzenu sam gore objasnio, ono se našlo bahatiti i glumiti znamo vec koga sa onim dogovorima "desni bek" KURA.C!
Ako hoces iskreno ja sam na njega imao pik jos od onoga ponasanja nakon kiksa protiv kukesija ,iskreno i mene nervira al necu da mu smetam jer koji je cilj da dodjem na tekmu ako cu doci ne da podrzavam klub nego da **** majku igracima i da im smetam samo radije cu kuci tu tekmu ostati..
FK SARAJEVO.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 sep 2014, 23:30

@mma_hz sve pošamaraj tebra kad psuju, i ja sam par puta bio na sjeveru Grbavice pa to nije normalno, od drugog pasa počinje **** svega i svačega.
Grbavica naš je Hram!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 sep 2014, 23:32

RiverPlate je napisao/la:@mma_hz sve pošamaraj tebra kad psuju, i ja sam par puta bio na sjeveru Grbavice pa to nije normalno, od drugog pasa počinje **** svega i svačega.
;) pa nmg da se svadjam ja sam svoje rekao i gdje cu biti pa bujrum..nisam ja balavac da po 10 puta nekoga prozivam. :D
FK SARAJEVO.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 15 sep 2014, 23:33

RiverPlate je napisao/la:@mma_hz sve pošamaraj tebra kad psuju, i ja sam par puta bio na sjeveru Grbavice pa to nije normalno, od drugog pasa počinje **** svega i svačega.
Ko im je do sad psovao?
Sve ima granicu.
I ja na poslu kad zajebem nesto ili zabrljam kod djevojke ili sta ti ja znam vec, snosim poslijedice za to.
Uzivali su maksimlnu podrsku i iskoristili su to na bezobrazan nacin. E pa ne moze vise tako.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 sep 2014, 23:35

Aragon je napisao/la:
Ko im je do sad psovao?
Sve ima granicu.
I ja na poslu kad zajebem nesto ili zabrljam kod djevojke ili sta ti ja znam vec, snosim poslijedice za to.
Uzivali su maksimlnu podrsku i iskoristili su to na bezobrazan nacin. E pa ne moze vise tako.
jel tebi neko psuje majku,mrtve,dedu ,nanu,poginule ili sta vec ili te opale po dzepu kao ove nashe..
FK SARAJEVO.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 sep 2014, 23:39

Aragon je napisao/la:
Ko im je do sad psovao?
Sve ima granicu.
I šta imaš od psovanja? Pa šta smo sve mi trebali psovati nakon Svinjskog koji nas pobijedi nakon sto godina na našem terenu? Ali smo se evo vratili sa tri pobjede u nizu pa su nam u momci u očima najbolji na svijetu! Ako ne ide na terenu ima metoda da se to riješi, ali psovati djecu, ženu, majku, oca, mrtve i žive, Boga i džamiju i sve šta ti izleti nema smisla. Vama bez ikakve uvrede nedostaje mentalite pobjeda. Uvijek nekako userete pa makar i naopako. Istina je da ste morali dobiti Obarsku i Travnik i sa kadetima da ste igrali, ali jbg dešava se.
Grbavica naš je Hram!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.