Kako smo neozbiljni najbolje dokazuje posljednja nemila scena koja se desavala na ulicama Mostara po meni oborili ste dosadasnje rekorde sto se tice discipline sprint , ne bi vas Bolt uhvatio moj Crnove dobro vas neko trenira svaki dan po 10 20 krugova , a pravo ste mi ozbiljni i pravo ozbiljno bjezite ko zecevi e moji Ultrasi jezik za zubecrnov je napisao/la:Velezovci o navijacima a zadnja utakmica ravno 53 coeka iza gola,pa Gerila meni osobno djeluje ozbiljnija navijacka skupina od RA i nema potrebe da ih se omalovazava!
Dobro je dok bakar ne podju krasti!
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Broji bar 10 puta više nego vas. Od glumaca pjevača prvaka svijeta u boksu do običnog radnika na mješalici. Slabi ste vi moj herc. Nula bodovaHercUSrcu je napisao/la:Nekima je prošlost tj. dio nje ukradena.shearer je napisao/la:Nekima bar prošlost valja...HercUSrcu je napisao/la:Neki moraju živjeti od prošlosti kada im sadašnjost k.... ne valja
A vi ste prije rata navijali za Velež, a sad prvaka države gleda 1.000 ljudi na domaćem terenu.
I 1000 ljudi je opet bolje od 200 u prosjeku, iako njihova "armija" broji milijarde diljem svijeta
14.02.1945
- invincible1921
- Kontakt:
sta je rec niko me nije napo ili citiroinvincible1921 je napisao/la:Izgubili ste transparent onaj ON THE EDGE, rastjerani ste u svom gradu, izbacili smo vas iz lige , sta hocete jos da vam stadion srusimo
EDIT: Zadnja tekma na Tusnju , PONIZENI STE
=\_1921_/=
- ficobahtic
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro kaze ovaj komentator, "direktnog rivala gurnuli u prvu ligu federacije".. Eto ako je neka utjeha Tuzlacima nisu ispali u drugu ligu, jer su igrali opet prvu...
U drugu ligu kad se ispadne onda je zaebano pravo
Mogli bi @chinaglia i staragarda malo poslusati Capljica nakon utakmice kad naglasava kako se brane boje i grb svog kluba, dok ja nisam vidio da su tuzlaci uopste presli centar na ovoj utakmici..?? Nisam siguran ni da li su fukare bile na ovoj utakmici jer sam naravno slavio titulu u Trebinju..
@Invicible, ma sta ce napadati i citirati, kad znaju i oni da su sami sebi krivi. Kod njih je poznata izreka "Sam pao sam se ubio u Lukavici"
Dobro kaze ovaj komentator, "direktnog rivala gurnuli u prvu ligu federacije".. Eto ako je neka utjeha Tuzlacima nisu ispali u drugu ligu, jer su igrali opet prvu...
Mogli bi @chinaglia i staragarda malo poslusati Capljica nakon utakmice kad naglasava kako se brane boje i grb svog kluba, dok ja nisam vidio da su tuzlaci uopste presli centar na ovoj utakmici..?? Nisam siguran ni da li su fukare bile na ovoj utakmici jer sam naravno slavio titulu u Trebinju..
@Invicible, ma sta ce napadati i citirati, kad znaju i oni da su sami sebi krivi. Kod njih je poznata izreka "Sam pao sam se ubio u Lukavici"
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
ne uzimaju te ljudi za ozbiljno ba, kad se sjete da vam je otišao udarni trans a vi obrisali dupe k'o da ništa nije biloinvincible1921 je napisao/la:sta je rec niko me nije napo ili citiroinvincible1921 je napisao/la:Izgubili ste transparent onaj ON THE EDGE, rastjerani ste u svom gradu, izbacili smo vas iz lige , sta hocete jos da vam stadion srusimo
EDIT: Zadnja tekma na Tusnju , PONIZENI STE![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stara prica, sad smo tu.. Dajte loptu da igramo i gotovo
- invincible1921
- Kontakt:
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Ma šta oni znaju šta je udarni trans. To je isto ko da ti automehaničar popravlja tv. Džaba češ gubit vrijeme za raspravuinvincible1921 je napisao/la:koji udarni :S haj mi samo sad reci UF
14.02.1945
ne znam kako neki efektno zaobidju cinjenicu da je predsjednik FK Slavije izvjesni Kulina Dragan u to doba, a mozda i sad, bio u izvrsnom odboru n/f s BiH i da je sansa da Slavije ispadne u 'drugu' ligu ravna 0. Uz to postoje i spekulacije da su igraci upozoreni na to kako ce odigrat' (kazem spekulacije jer licno nisam upoznat do kraja, ali mi nije nelogicno). To sto smo se mi doveli uopste u tu situaciju je druga prica ali onako iskaljat obraz sportskog kolektiva i odigrat hinjski je sramota za komplet ligu... tad je bila Sloboda sutra ce bit' neko drugi. Jos se poslije busaju u prsa kao velikani ili nadju osporavat sudjenje
obraz k'o cist ko kopita
Mostarski ajde druze srkni 'Sole Mio' dehidriraces od muke
Mostarski ajde druze srkni 'Sole Mio' dehidriraces od muke
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ma dobro vrapčićanin reče, džabe gubit vrijeme na raspravljanje.
Isto vidiš vi Manijaci lijepo preskočite kad vam neko napomene Alipašino, jbg nikome ništa.
Fino se razvila tema, ne znam šta Horde i Robijaši neće da se druže
Isto vidiš vi Manijaci lijepo preskočite kad vam neko napomene Alipašino, jbg nikome ništa.
preije rata vam pao udarni a nedavno vam onaj prodao trans #ljubav se zove imenom tvojim"MostarskiAntifasist je napisao/la:Ma šta oni znaju šta je udarni trans. To je isto ko da ti automehaničar popravlja tv. Džaba češ gubit vrijeme za raspravuinvincible1921 je napisao/la:koji udarni :S haj mi samo sad reci UF
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Dobro kažeš rataru iz živinicaCoraco je napisao/la:Ma dobro vrapčićanin reče, džabe gubit vrijeme na raspravljanje.
14.02.1945
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zivinice su london za taj tvoj klubcic iz vrapcica,vrapceta il kako li se vec zove to selo gdje igrateMostarskiAntifasist je napisao/la:Dobro kažeš rataru iz živinicaCoraco je napisao/la:Ma dobro vrapčićanin reče, džabe gubit vrijeme na raspravljanje.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- invincible1921
- Kontakt:
@ramo nije pao nego je prodan a robijasi su bili toliki jadovi pa su ga pristali kupit kao eto da nam vrate za svoj udarni...to prije rat ok pao udarni u nefer tuci
=\_1921_/=
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Odeš li u živinice na dedovinu i jesu li rodile šljivestaragarda je napisao/la:zivinice su london za taj tvoj klubcic iz vrapcica,vrapceta il kako li se vec zove to selo gdje igrateMostarskiAntifasist je napisao/la:Dobro kažeš rataru iz živinicaCoraco je napisao/la:Ma dobro vrapčićanin reče, džabe gubit vrijeme na raspravljanje.
14.02.1945
Pogriješio si regiju brato, ili si u školu davno išao ili nisi ni išao.MostarskiAntifasist je napisao/la:Dobro kažeš rataru iz živinicaCoraco je napisao/la:Ma dobro vrapčićanin reče, džabe gubit vrijeme na raspravljanje.
Šta god vi izgubite je "nefer" a šta god uzmete je po navijačkim kodeksima.invincible1921 je napisao/la:@ramo nije pao nego je prodan a robijasi su bili toliki jadovi pa su ga pristali kupit kao eto da nam vrate za svoj udarni...to prije rat ok pao udarni u nefer tuci
Pretpostavljam i da je krađa udarnog od Robijaša po pravim kodeksima.
Nego @gio10 spava? Mama ga već naružila što nije uradio zadaću iz Moje Okoline izgleda.
- ficobahtic
- Kontakt:
Kad se nema argumenata onda je "stara prica" i "dajte loptu", naravno da je prica prastara i naravno da moze lopta jer nismo mi pokrenuli ovu pricu vec vi svi od reda... Morate se stiditi toga da svoje igrace docekujete kao heroje nakon sto nisu pogledali prema golu Slavije ali zato u startu znate poceti da trazite krivca u Zelji, Velezu, kunti, panti...Nemoj mi te price daj loptu i stara prica ziv bio... Rijesite to sami sa sobom, vec jednom konacno a sto se nas tice vi ste nam samo jedno u nizu od gostovanja na kojem se nadamo bodovima!tuzlak1987 je napisao/la:Stara prica, sad smo tu.. Dajte loptu da igramo i gotovo
Ali ako nastavite, onda ce mi biti zadovoljstvo da vam nacrtam u detalje "kako smo vas to Mi nabili nogom u drugu ligu" !
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Re: Odg: Premijer liga BiH - općenito
Imamo svojih problema, šetnja nas umorila pa malo odmaramo...Coraco je napisao/la:Ma dobro vrapčićanin reče, džabe gubit vrijeme na raspravljanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- invincible1921
- Kontakt:
Da potpuno je isto otici u tudji grad kad ne igra tvoj klub stisnut mu.da i uzet udarni pa na bilo koji nacin i kupiti trans od fraera koji ga je prodo da bi nastaetio grupi .... Tuca sa UF bila 30tak na manje od 10 nasih mada to nije bitno ok svaka im cast uzeli su nam udarni nema se sta pricat sami smo krivi ko i robijasi sto ga nismo cuvali. Uostalom jel veca damu treabju za "ukrast" trans kako ti kazes i TO UDARNI BRATE UDARNI ili kupit ga hladno ko na pijaci ?haver je napisao/la:Šta god vi izgubite je "nefer" a šta god uzmete je po navijačkim kodeksima.invincible1921 je napisao/la:@ramo nije pao nego je prodan a robijasi su bili toliki jadovi pa su ga pristali kupit kao eto da nam vrate za svoj udarni...to prije rat ok pao udarni u nefer tuci
Pretpostavljam i da je krađa udarnog od Robijaša po pravim kodeksima.
Nego @gio10 spava? Mama ga već naružila što nije uradio zadaću iz Moje Okoline izgleda.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.