FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

nukleusmember
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 15 sep 2014, 23:40

mma_hz je napisao/la:
collector je napisao/la:jos nam samo treba da se medjusobno koljemo ko neki :( sabura raja, sabura !!!
Nezz koji ce k u rac ovakvi kao ovaj iznad na tekmama naseg kluba..ako ce doci da mu **** mater i smeta igracima nek ne dolazi..nije klub ni njegovo vlasnistvo..ima uprava koja odlucuju o svemu i ako vec podzravamo tu upravu nema razloga da im ikome psujemo.. :oops:
pametan si momak

VVVBK

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 15 sep 2014, 23:40

mma_hz je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:@mma_hz sve pošamaraj tebra kad psuju, i ja sam par puta bio na sjeveru Grbavice pa to nije normalno, od drugog pasa počinje **** svega i svačega.
Ko im je do sad psovao?
Sve ima granicu.
I ja na poslu kad zajebem nesto ili zabrljam kod djevojke ili sta ti ja znam vec, snosim poslijedice za to.
Uzivali su maksimlnu podrsku i iskoristili su to na bezobrazan nacin. E pa ne moze vise tako.
jel tebi neko psuje majku,mrtve,dedu ,nanu,poginule ili sta vec ili te opale po dzepu kao ove nashe..
Nije stvar je li psujes ili ih grdis na sta ti ja znam koji nacin. Stvar je u tome da su zasluzili kritiku i negodovanje. Stvar je u tome sto su potrosili sve kredite.
Apsulutno vise ne zasluzuju tapkanje po ramenu i dizanje u zvijezde. Mora im se dati do znanja da nismo ovce koje ce nakon svakog kiksa pjevati "IGRAJ SARAJEVO, NEMA VEZE".
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 15 sep 2014, 23:44

RiverPlate je napisao/la: I šta imaš od psovanja? Pa šta smo sve mi trebali psovati nakon Svinjskog koji nas pobijedi nakon sto godina na našem terenu? Ali smo se evo vratili sa tri pobjede u nizu pa su nam u momci u očima najbolji na svijetu! Ako ne ide na terenu ima metoda da se to riješi, ali psovati djecu, ženu, majku, oca, mrtve i žive, Boga i džamiju i sve šta ti izleti nema smisla. Vama bez ikakve uvrede nedostaje mentalite pobjeda. Uvijek nekako userete pa makar i naopako. Istina je da ste morali dobiti Obarsku i Travnik i sa kadetima da ste igrali, ali jbg dešava se.
Pazi malo na svoj rječnik kad pričaš o prvacima BiH!
Post ti je prijavljen, samo je pitanje da li će admini biti objektivni ili ne.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 15 sep 2014, 23:44

Prvo da odgovorim ovom manijaku iznad (a je šta ih je danas na temi čoeče).
Pominjao sam ja u nekoliko (čitaj u mnogim) postova da zapravo odbrana kad se sve sagleda i nije nešto pretjerano loša, činjenica je da je dosta lošija od našeg napada, ali da fali Džadžalo, ili neko sličan, ko će tući, dobijati duele, malo povezati to sve u jednu cjelinu, trenutno su sve neki manje-više ofanzivno orjentisani veznjaci i kad protivnik pređe pola odbrana ostaje na vjetrometini.

Eh sad vezano za temu. Možemo mi svi, počev od mene kritikovati Uščuplića ovdje, neko ovako, neko onako. Neko je mirniji neko opet ima kratak fitilj. Možemo pljuvati i ismijavati igrače, ali što se mene lično tiče 90 minuta svake utakmice će imati apsolutnu podršku, i ja ću za svoje Saraj'vo grlo poderat svake hefte. Hoćemo se izdići i bit evropski klub. Ok, nema frke. Neka svako radi svoj posao najbolje što zna. Komentarisat ćemo ovdje, raspravljati, kritikovati i pričati. Ali ja ipak najbolje pjevam koliko volim ovaj klub, igrači neka igraju, za njih je odgovoran trener, za trenera uprava - jednostavno.

Uprava je na potezu! (dosad nisu imali grešaka, vidjećemo sve).

@hilmo: "Titula se ne osvaja u prvim kolima, ali se gubi", šta ja znam prvi put sam krajnje miran, ekipa je pokazala da dobro igra i da se može nositi sa svakim u ovoj ligi bilo gdje, sad kako će sve završiti oko trenera, igara... dosta ovisi, ali no sikiriki, imamo sa svim konkurentima odigrat po dvije pa vidjećemo, valjda ćemo pokazat "ko okreće antenu a ko govori "dobra""

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 sep 2014, 23:51

mma_hz je napisao/la::D Joj Herce kofa uvrijedjen hahahahaha
Zamisli lika :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 15 sep 2014, 23:53

ima smisla ovo sto je @Oerde napisao, slicnog sam misljenja, prvo treba pruziti svojoj ekipi podrsku bez obzira sta se desavalo, bilo je i gorih rezultata pa se glave nisu skidale, zato kazem sabura malo da se slegne sve, imamo jos utakmica nije sve izgubljeno, nismo preko noci zaboravili igrati, a nije ni tacno da lose igramo, dapace !!! al jasno zeljni smo rezultata !!! kako je sve bilo lijepo poslije Atromitosa i Borca sada jeste malo losije al treba se sad pokazati i zbit redove pruziti podrsku i krenuti prema boljim rezultatima !!!

na kraju imaju ljudi zaduzeni za sve segmente u klubu i vrijeme je da i mi malo podignemo rucnu i da ih pustimo da rade, dogurali smo dovdje: nema vise lopova u klubu, finansijski smo stabilni, pa podigli smo trofej, u europi smo prosli iznad nekih ciljeva i realnosti naseg fudbala sad malo stagniramo, sad se moramo pokazati i da izadjemo sto jaci iz ovoga, a ne da se medjusobno svadjamo, **** i sl !!!
Zadnja izmjena: collector, dana/u 15 sep 2014, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 15 sep 2014, 23:54

Nitko nije uvrijeđen, ali je dosta omalovažavanja našeg kluba koji ima uz Želju najviše naslova prvaka.
Još kad bi bilo poštenja na ovom forumu pa da se kazne takvi ispadi, to bi bilo u redu.
Ali možda ja previše tražim, tko će ga znati.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 15 sep 2014, 23:56

HercUSrcu je napisao/la:Nitko nije uvrijeđen, ali je dosta omalovažavanja našeg kluba koji ima uz Želju najviše naslova prvaka.
Još kad bi bilo poštenja na ovom forumu pa da se kazne takvi ispadi, to bi bilo u redu.
Ali možda ja previše tražim, tko će ga znati.
ne igra se fudbal od 2002, mozda za vas jer ste se tek tad prikljucili, al igro se fudbal i prije a Bgm i osvajali se trofeji
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 15 sep 2014, 23:56

jbt ,na ovim forumima niko niskim nije dobar :lol: :lol: sad mahsuz obicem malo teme..svi ratuju..sreca pa nemamo puske.. :crazy:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 sep 2014, 00:03

Vi se slobodno raspravljajte a ja ću malo o Kupu. Kad onako pogledamo Konjičani ne bi trebali da nam budu neka velika prepreka, ali ako smo ozbiljan klub i ozbiljni navijači nikad nikog ne smijemo olako shvatiti i potcijniti.
Malo sam "istraživao" o našem narednom protivniku. Nedavno su promjeniti trenera ali on u svom debiju nije baš donio neki pozitivan šok tako da su na svom terenu poraženi. Ekipa ima je dosta mlada i sastavljena od igrača koji su ponikli u Sarajevu (gradu), radi se o igračima HT Scout-a. Mnogo poveznica je sa nama, tu su naši bivši grači Maksumić i Pehlić uz dvojicu koji su ponikli u našem Omladinskom pogodu; Mirza Geca i Haris Ajandžić. Na prvu, najkvalitetniji pojedinac se izdvaja golman Vasilj, golman U-21 reprezentcije BiH.
Navijači su im se ponovo organizovali i bodre svoj klub, kako na domaćem terenu tako i u gostima.

Kako god završila saga o treneru, kod nas očekujem neki izmjenjeni sastav, patnju cijelu utakmicu ali na kraju prolaz. Treba biti oprezan je se igra samo jedna utakmica, a kada su dvije mi to preskočimo, jedino kad naletimo na Švabe :mrgreen: :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 sep 2014, 00:06

Mahalski klub kojem politiku vodi to kako se navijacima digne ku.rac ... zato nema titule godinama. Za ove sto ce me napast radi komentara eo da ih podsjetim na milion primjera: Melunovic, Blekic, Comor, Jarni, Uscuplic...itd itd
=\_1921_/=

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 16 sep 2014, 00:25

Kazes sta ce ovakvi na tribinama?
Ovakvi su isli 5 dana do genka i nazad u poluispravnom autobusu da bodre Sarajevo. Ovakve su zakljucavali na tribini nakon Marasloka dok su takve kao ti pustali da izadjete da okrenete glavu, pa onda pendreceili zbog borbe za bolje Sarajevo. Ovakvi su ti krivi sto se napravio prostor za upravu cije rezultate uzivas. Ovakvi su krvarili u Sirokom pa kasnije privodjeni u Sarajevu zbog kluba. I na kraju, ovakvi su ulozili svoje pare u klub, pa jedan ulog, jedan ulog. A sta nam takvi kao ti na tribinama?
I da nakon svega dodje jedan nepismeni, nekulurni amater, i pravi od mog kluba cirkus kolorado. E pa ja mu jbm od do. Ako nisi zakljucio, vecinu utakmica provodim ba zapadu, na istok nikad nisam isao upravo zbog psovaca, al eto, ako ti je mrsko da nam na zapadu dodjes malo reda zavest, doci cemo na istok pa "trenera" pocastiti..
I sta kazes, da mu ne smetam, a tebi ne smeta sto ti je vec uspio titulu prokockati sa timom koji kosta kao ostatak lige?

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 sep 2014, 00:34

bv071 je napisao/la:Kazes sta ce ovakvi na tribinama?
Ovakvi su isli 5 dana do genka i nazad u poluispravnom autobusu da bodre Sarajevo. Ovakve su zakljucavali na tribini nakon Marasloka dok su takve kao ti pustali da izadjete da okrenete glavu, pa onda pendreceili zbog borbe za bolje Sarajevo. Ovakvi su ti krivi sto se napravio prostor za upravu cije rezultate uzivas. Ovakvi su krvarili u Sirokom pa kasnije privodjeni u Sarajevu zbog kluba. I na kraju, ovakvi su ulozili svoje pare u klub, pa jedan ulog, jedan ulog. A sta nam takvi kao ti na tribinama?
I da nakon svega dodje jedan nepismeni, nekulurni amater, i pravi od mog kluba cirkus kolorado. E pa ja mu jbm od do. Ako nisi zakljucio, vecinu utakmica provodim ba zapadu, na istok nikad nisam isao upravo zbog psovaca, al eto, ako ti je mrsko da nam na zapadu dodjes malo reda zavest, doci cemo na istok pa "trenera" pocastiti..
I sta kazes, da mu ne smetam, a tebi ne smeta sto ti je vec uspio titulu prokockati sa timom koji kosta kao ostatak lige?
:thumbup:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 sep 2014, 00:34

Onda fino smjenite dinu selimovica i ibrakovica nek vam vodje sa sjevera vode klub a trener nek se izabere po iskusktvu sa FM i kraj price :salut: ha ja,,,ja hocu rec da je ok slusat glas navijaca , ali vi bas pretjerujete tacnije vasa uprava
=\_1921_/=

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 sep 2014, 00:35

:clap: :clap:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 sep 2014, 00:36

jao lika sviju mi :D idi bolan na svoju temu eno vam tuzlaci prijete nasiljem :rol: :rol:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 sep 2014, 00:40

rammstein je napisao/la:jao lika sviju mi :D idi bolan na svoju temu eno vam tuzlaci prijete nasiljem :rol: :rol:
ma doso vamo da se sakrijem strah me jarceva :D
=\_1921_/=

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 16 sep 2014, 00:44

invincible1921 je napisao/la:
rammstein je napisao/la:jao lika sviju mi :D idi bolan na svoju temu eno vam tuzlaci prijete nasiljem :rol: :rol:
ma doso vamo da se sakrijem strah me jarceva :D
:urnebes: :urnebes:
MAJKE MI SAMO ČEKAM SUBOTU! :D :urnebes:

Necemo o tome, nadam se da u srijedu uzivo gledam AK47 kako objasnjava berberovicu kako se igra desnog beka, a u spicu bekica kako objasnjava bilbiji neke stvari
na golu ocekujem ivkica da pokaze onoj rupi kako se brani, a na stoper da vidim Mitrevskog, a onu ublehu na tribini da vidim sa navijačima da malo "Proćaskamo" ljudski :mrgreen:

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 16 sep 2014, 00:50

I ovog drota da dodje i u konjic da red zavede :D

Komsinice, kad nam bude trebalo vase misljenje, ugasit cemo se...

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 16 sep 2014, 01:05

invincible1921 je napisao/la:
Onda fino smjenite dinu selimovica i ibrakovica nek vam vodje sa sjevera vode klub a trener nek se izabere po iskusktvu sa FM i kraj price :salut: ha ja,,,ja hocu rec da je ok slusat glas navijaca , ali vi bas pretjerujete tacnije vasa uprava
Aloo. Dino Dzurbuzovic, Muharemovic, Bazdarevic, treba li dalje? Na kakav nacin su udaljeni od kluba?
A o tome da vam BD vodi politiku na tribini i sve vise i u klubu, o tome cemo drugom prilikom :)

Poenta, vodite brigu o svom klubu, pustite nas da radimo sta mislimo da je pametno.
Da se razumijemo, niti vi nama niti mi vama dobro ne zelimo, tako da nam vasi "dobronamjerni" savjeti nisi potrebni.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], hansbosna, Lecler, N3R3D i 41 gost.