A sinoc bas na BHT HD se moglo gledati.semir01 je napisao/la:![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović

Vratio se Babuka
Joj ove teme sam se baš zaželio, oni nocni derneci yebote.
Gdje je 28.10.
Gdje je 28.10.
Jos malo,jos malo 
jedva cekam 7 Oktobar

- storm_raider
- Kontakt:
Kako lose vijesti za Mirzu? Pa opet ce imati 20 min
Sport je lijek za tijelo i duh.
Pa i kod nas je ulazio sa klupe 
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, da, Mirza bi praktično trebao bit šesti igrač. Garnett bi trebao imati najmanju minutažu od startera, ako već bude starter.storm_raider je napisao/la:Kako lose vijesti za Mirzu? Pa opet ce imati 20 min
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Ne treba se sikirati za Mirzu, KG je vec u poznim godinama tako da ce on vjerovatno samo na papiru biti starter,tj.imat ce podjednaku minutazu,a mozda ce Mirzoni imati i vecu minutazu od ovog starca
Bitno je da nema PP-a ove godine,tako da ce Babuka uz Brook-a, JJ-a, Derrona-a a mozda i Bojana Bogdanovica(veliki ? kako ce se snaci u NBA) ciniti udarne igle Nets-a
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- skyisthelimit
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Mirza Teletović
Blatch je free agent, a Rus je tu mislim da ce biti startna trica 
mislim da bi za mirzu bilo izvrsno da igra sa AK-47 jer on slabo puca a puno pomaze u odbrani, pa bi se njih dvojica izvrsno nadopunjavali, nego da igra sa bogdanovicem koji je isto suter i prosjecan u odbraniJoseMourinho je napisao/la:Blatch je free agent, a Rus je tu mislim da ce biti startna trica
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- JoseMourinho
- Kontakt:
Sve zavisi koliko ce trener vjerovat bojanu i gdje ce ga vise koristiti jer mogo bi on mozda i dvicu igrat, a koliko ce minuta dobijat niko nezna 
Ma Bojan ce igrati ko i Mirza prve sezone ili manje,nema od njega nista u NBA
U prvoj sezoni ili inače?mirzatele je napisao/la:Ma Bojan ce igrati ko i Mirza prve sezone ili manje,nema od njega nista u NBA
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Mislim da nikako neće uspjeti,bar u ne nekoj ozbiljnijoj ekipi kao sto su Netsi,to je moje mišljenje
Mirza ako bude u formi, imace vecu minutazu nego KG.
mislim da bojanu prijetu klupa i minutaze na kapaljku. ovisno o tome, da li ce trener imati povjerenje u njega.
mislim da je igracki dobar za nba, al da bi mu fizikalije mogle predstavljati problem. Osim Toga on je tip igraca, kojem treba dosta lopti.. vidjecemo kako ce se na to prilagodit
mislim da bojanu prijetu klupa i minutaze na kapaljku. ovisno o tome, da li ce trener imati povjerenje u njega.
mislim da je igracki dobar za nba, al da bi mu fizikalije mogle predstavljati problem. Osim Toga on je tip igraca, kojem treba dosta lopti.. vidjecemo kako ce se na to prilagodit
da ne odemo od teme o mirzi, ali me zaista zivo zanima zasto mislite da bogdanovic nece imati minutazu kad ce mu konkurencija biti anderson koji ce igrati vise SG, kirilenko i... niko vise
inace nece mirza ni ove sezone imati vecu minutazu od KG-a, bice to omjer 25-20 minuta, nema teorije da jedan kg ima manju minutazu.. ipak je to biznis sve
evo i potvrde kako to hollins vidi:
http://nypost.com/2014/09/15/hollins-ga ... r-forward/
inace nece mirza ni ove sezone imati vecu minutazu od KG-a, bice to omjer 25-20 minuta, nema teorije da jedan kg ima manju minutazu.. ipak je to biznis sve
evo i potvrde kako to hollins vidi:
http://nypost.com/2014/09/15/hollins-ga ... r-forward/
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ma J**+ me se ba za bogdanovica , sem toga ja mislim da ce JJ dobijat dosta minuta na SF tj da ce puno zavisit od match upa. Ja vjerujem da ce mirza imat 20 ak minuta u prosjeku sto je za mene fantazija... Samo da nema nekih velikih osilacija i ocekujem barem 10-12 ppg uz 4 skoka ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.