KK Borac Nektar
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Borac Nektar
Igokea pobjedila Borca dvadesetak razlike,
jos jednom se pokazale sve slabosti i nedostatak kvaliteta za ligu 8 koja je vrhunac ove ekipe.
jos jednom se pokazale sve slabosti i nedostatak kvaliteta za ligu 8 koja je vrhunac ove ekipe.
Pazi stigao ih je malo i umor, nije to opravdanje za losu igru i nezalaganje ali su se bas vukli po parketu. Nisu imali slobodnih dana ni za Novu godinu ni za Bozic plus odigrali su nekoliko meceva ...
Donta Ricardson je dobio otkaz kao sto je najavljeno i sad su u potrazi za drugim plejmejkerom....
Donta Ricardson je dobio otkaz kao sto je najavljeno i sad su u potrazi za drugim plejmejkerom....
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
a kako vam je Richardson dobio otkaz kad je on daleko najbolji igrac Borca..
ja bi prije reka da je on otisa sto ga ne placate jer mi to puno realisticnije zvuci

¥ $ "Pasa101 je napisao/la:a kako vam je Richardson dobio otkaz kad je on daleko najbolji igrac Borca..ja bi prije reka da je on otisa sto ga ne placate jer mi to puno realisticnije zvuci

' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
Ricardson je daleko od dobrog pleja meni je zao Frenklina jer je bio atipicni amerikanac koji je igrao za ekipu a nije bio skup, prava steta sto on nije ostao....
sad ce nekog tesko naci jer je malo slobodnih igraca na trzistu da nesto vrijede
sad ce nekog tesko naci jer je malo slobodnih igraca na trzistu da nesto vrijede
$,? је уз ? " $ $ " $ на " ? у ? 8,? " & - ? " Веста " је ? $ $ $ & ове сезоне 

Е ' '...
Е ' '...
Franklin vam je sada jedan od najboljih plejmakera u Bundesligi ja zivim u Berlinu gledao sam ga u O2 areni Alba jedva uzela mali Braunschweig u zadnjoj sekudi cak sta vise sudije ih pokrale, ali eto neki dan su uzeli Bon oni su bili na prvi na tabeli ja mislim da je Franklin opet imao preko 20 tako da ne znam samo kako ste njega vi uspjeli dovesti..BrigateBL je napisao/la:Ricardson je daleko od dobrog pleja meni je zao Frenklina jer je bio atipicni amerikanac koji je igrao za ekipu a nije bio skup, prava steta sto on nije ostao....
A sto se tice tog Richardsona kazes sebican zar nije imao 14ast i 27p protiv Sirokog

Ma ostavi statistiku, da si ga samo jednom gledao sve bi ti bilo jasno ajd osim te protiv sirokog,a plus sto ne izlazi iz kafane to je druga prica,samo ja bi onog Mladenovica davno otjerao odavno losiji igrac sa strane nije igrao u borcu
Franklin je dobar igrac skroz...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Franklin je igrac koji je Bosni donio titulu prosle sezone,svojom tricom ,koja je bila odlucujuca u pobjedi nad Igokeom! Borac stagnira,nazalost..iako je drag klub svim sarajlijama..
ne razumijem kako nam je on donio titulu kad smo mi samo pobjedili igokeu u finalubosnas_ je napisao/la:Franklin je igrac koji je Bosni donio titulu prosle sezone,svojom tricom ,koja je bila odlucujuca u pobjedi nad Igokeom! Borac stagnira,nazalost..iako je drag klub svim sarajlijama..
You are someone else I am still right here
pa da je Igokea pobjedila tad Borac
onda bi oni bili domacini finala
i prva i treca utakmica bi se igrala u aleksandrovcu

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
aha onda ok nisam razmisljao o tome uopsteMelo15 je napisao/la:pa da je Igokea pobjedila tad Borac
You are someone else I am still right here
jeli to vam nece ni Garma da igra izgleda da nemate love zato vam je Richardson i otisao toboze dobio otkaz
zao mi je zbog Borca puno ste mi drazi nego Igokea sada nece imati ko derati Bosnu u skenderiji

P alove nema ali se duguje jedna plata nista strasno...
Zrinjski je sinoc dobio lagano Borac 79:69 vodili su citav meč. Ipak raritet utakmice je Tomislav Tomovic koji je ubacio 15 poena od toga cak četiri trojke he he.
Za Borac debitovao Amerikanac Kameron Krisp igra na poziciji plejmejkera. Jedina potzitivna stvar je igra mladog Igora Jospiovica.
Zrinjski je sinoc dobio lagano Borac 79:69 vodili su citav meč. Ipak raritet utakmice je Tomislav Tomovic koji je ubacio 15 poena od toga cak četiri trojke he he.
Za Borac debitovao Amerikanac Kameron Krisp igra na poziciji plejmejkera. Jedina potzitivna stvar je igra mladog Igora Jospiovica.
" & & & су ? & & се $ " " &. " тренера & " су, $ " $, $ " " ? 100:73 (21:26, 33:15, 24:19, 22:13). ", & ' " % $ $ " %.
- у $ " сусрета " је " ' " " у пар наврата " 9 поена $ (6:15, 11:20). & прве " ? је ? 21:26 за госте.
У " пет " $ $ " је " ? на &, & ¥ се & & & тргнуо " " " у $, $ " " " $ " ' 13 % у $ ", % је ? $ $ ? на ? " 13 поена $ (54:41).
MilekicУ - " & је " ? ? ' је ? $ $ ¥ остварену $, а $ је у $ " & & повео са 30 поена ?, тренер & " је % " " " ? ", % је ? ? ? $ " ?. " " су $ ? за & " " " су ? ' & за " +27 (100:73).
' $ & & је & " $ " $ " ' & $ " & $ $ $ ' " $ $ & ? 13.
У $ ?, & се " $ $, & & гостује " " ?.
& & - " 100:73
(21:26, 33:15, 24:19, 22:13)
$: $ """, $: 100, $: ", ?, ".
& &: ", / 23, " 12, ? 3, " 16, " 21, ?, ? 1, ' 18, " 4, $, " 2.
Тренер: & ".
": " 4, ? 2, % 6, " 18, ", " 8, ? 4, $ 10, ? 11, " 8, ", " 2.
Тренер: $ ?.
- у $ " сусрета " је " ' " " у пар наврата " 9 поена $ (6:15, 11:20). & прве " ? је ? 21:26 за госте.
У " пет " $ $ " је " ? на &, & ¥ се & & & тргнуо " " " у $, $ " " " $ " ' 13 % у $ ", % је ? $ $ ? на ? " 13 поена $ (54:41).
MilekicУ - " & је " ? ? ' је ? $ $ ¥ остварену $, а $ је у $ " & & повео са 30 поена ?, тренер & " је % " " " ? ", % је ? ? ? $ " ?. " " су $ ? за & " " " су ? ' & за " +27 (100:73).
' $ & & је & " $ " $ " ' & $ " & $ $ $ ' " $ $ & ? 13.
У $ ?, & се " $ $, & & гостује " " ?.
& & - " 100:73
(21:26, 33:15, 24:19, 22:13)
$: $ """, $: 100, $: ", ?, ".
& &: ", / 23, " 12, ? 3, " 16, " 21, ?, ? 1, ' 18, " 4, $, " 2.
Тренер: & ".
": " 4, ? 2, % 6, " 18, ", " 8, ? 4, $ 10, ? 11, " 8, ", " 2.
Тренер: $ ?.
Е ' '...
Е ' '...
Ne igra se za vikend kolo je vec u utorak srijedu i cetvrtak...
Borac u cetvrtak igra u Trebinju a zatim docekuje Zrinjski
Novi trener Boro Dzakovic
Borac u cetvrtak igra u Trebinju a zatim docekuje Zrinjski
Novi trener Boro Dzakovic
Dzakovic i definitvno preuzeo Borac jutros vodio trening
ako je to onaj trenrer sto je trenirao Ditu prije par godina onda ste najebali on nece moci pobjedti par tekmi u liga8..Pejic je vrlo dobar trener kad se samo sjetim sta je radio Bosni prosle godine, sa ovim levatom ima da gubite sa 30 u skenderiji. 

Nazalost jeste..
Ja necu nista komentarisati dok ne vidim kako ce voditi ekipu...Covjek je bio dvije godine u penmyiji i ovi iz Borca ga aktivirali. Niko drugi nije htio izgleda.
Pejica mi je bas zao jer zna kosarku, ali je brate lijen. Od Gasica pa do sad Milos je sigurno najbolji trener koji je vodio Borac, ali eto malo uprava sto nije sacuvala tim, malo on sto mu se nije dalo i dodje do otkaza
Ja necu nista komentarisati dok ne vidim kako ce voditi ekipu...Covjek je bio dvije godine u penmyiji i ovi iz Borca ga aktivirali. Niko drugi nije htio izgleda.
Pejica mi je bas zao jer zna kosarku, ali je brate lijen. Od Gasica pa do sad Milos je sigurno najbolji trener koji je vodio Borac, ali eto malo uprava sto nije sacuvala tim, malo on sto mu se nije dalo i dodje do otkaza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.