FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 16 sep 2014, 16:11

@AdiFKS IZDRZI :)

@Amca007 Upravo tako zavrsnica je nas najveci probelm, al tu je Benko koji ce nadam se naplatiti sve ove promasaje .
Ti si opet šampion !

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 sep 2014, 16:12

rammstein je napisao/la:dzeno je jedini ostatak mahale u klubu

Hvala, doviđenja
NEma licence, nema iskustva, nema znanja

Ima šmeka možda ali jedno 4-5 godina staziranja i učenja

POTPIS TEBRA

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 sep 2014, 16:18

Opet aktivna prica da smo u utrci za Stevanovica tacnije mi i Partizan ...
Ti si opet šampion !

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 16 sep 2014, 16:21

Izgleda da je sve jasno. Ostaje! I ova njegova izjava ide u prilog tome,poslao nam je svima poruku,naravno prije toga imao je intervju s nadredjenima.

Ne znam,ja mislim da bi sad bilo mudro od strane Uprave da povuce poteze dok jos nije kasno koji ce se kasnije pokazati kao bingo za ispunjenje zacrtanog cilja,vidjet cemo uskoro :!:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 16 sep 2014, 16:25

Stevanović je odboio Vojvodinu, znat će se do kraja sedmice.

Ali neće imati pravo nastupa prije proljeća, što je zaista šteta.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 sep 2014, 16:35

Hordekatedrala je napisao/la:Stevanović je odboio Vojvodinu, znat će se do kraja sedmice.

Ali neće imati pravo nastupa prije proljeća, što je zaista šteta.
Fina vijest...vrlo fina..he he he he he he :lol: :lol: :lol:

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 sep 2014, 16:39

slika
Ti si opet šampion !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 16 sep 2014, 16:40

mma_hz je napisao/la:
visokohz je napisao/la:
bv071 je napisao/la:U subotu ce se raja uscuplicu toliko najebat majke, sam ce dati ostavku...
Mislim da Dzeno to nije zasluzio
ma stipu ovoga..ja cu biti na istoku na sredini kao i svaku tekmu pa bujrum da vidim te ****.. ;) a znam svu tu standardnu raju na sredini i znam da djelimo isto misljenje..nezz fkt ko ce mu **** majku...e jedino ako i ovu kiksamo.. ;) :mrgreen:
Ja proslu tekmu bih na istoku bas na sredini i pocelo se psovati cim smo primili prvi go. Ko da ces ti ili neko drugi moci nekome zabraniti da psuje, meni prvom protiv Olimpika od Uscuplica pa nadalje, ko ih i njega i njegove nargilaei i pusace, imaju sve moguce uslove, najveca primanja u drzavi, dodje im 1000 ljudi na strani da ih gleda nakon 3 kiksa u ligi i poraza od 7 0 i baletani se setkaju po terenu... Jos na kraju neca da pridju nagrilasi jao :nene: jesmo im trebali šišu donijeti pa da pridju pred sjever ili sta ? A i protiv Olimpika ih isto treba nagraditi aplauzom i fino sa njima pa da opet vide da im se moze, sto rece neko nadavali smo se mi aplauza ove sezone vec i previse.
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 sep 2014, 16:41

Amca007 je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Kakva smo mi sorta u pm. Svima je do neki dan Dzeno valjao, sad nikom nevalja. Svima je Dzemo valjao, sad nikom nevalja. Koga boli ona stvar za vase misljenje. Wenger je sa Arsenalom u 20 godina osvojio 3 pehara pa mu nikad niko nista nije rekao. Dzeno ce se vratit ja Vam garantujem. Dobit cemo i Siroki i Zrinjski i Zelju u gostima. Pa onda pricajte i dalje utvare...
Jel to poredis Arsenal i FKS...???
Nema veze neka ostane..zaboli me za njega...samo svi vi će te se debelo kajati plus ionako mu je noga na zimu
Ps..evo i nas koji hocemo da Dženo ode , boli neka stvar šta ti mislis....
Pa normalno da poredim, kad su ulozili milijarde i opet nikom nista. Takvi kao ti bi mjenjali trenere svake poluzesone i mislis da je to formula uspjeha. Ovo sto Dzeno radi je dobro i svaku utakmicu smo 50 posto boli od protivnika, samo je stvar zavrsnice, a i to ce doci na svoje od sledece tekme siguran sam. Tako da popusti malo sa promjenama. Zar ovo nije dobro sto momci i uprava rade.

Prvo razdvoji i ni u snu ne mijesaj poslove uprave i ovo dizanje iz pepela...i to za nepunih 9 mjesec sa dijelo posla u klubu koji se zove sportsko takmičarski dio.
Drugo , porediti svjetskog velikana i giganta sa tamo nekim FCS ..ili bilo kojim drugim klubom u BiH..je neozbiljno i nadasve smijesno. Ramo ti je fino objasnio ...nema licencu , nema rezultate u ligi..nije ispunio zacrtano sto je postavljeno pred njega..sta treba jos. Jel treba mijenjati 8 igrača da bi on sjedio na klupi. Saberi se malo i prokontaj...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 sep 2014, 16:43

Gledajuci poziciju koju igra uopce nam nije potreban. Bio je dobar igrac, medjutim koliko dugo ne nastupa tako da je sigurno na niskim granama po pitanju forme. Jos ako bi ga cekali do proljeca... :nene: :nene: :nene:
Definitivno nepotreban i bezveze bacanje para na njegovu platu koja sigurno ne bi bila mala.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 sep 2014, 16:44

Dzeno nije los trener koliko bi ovdje mnogi htjeli da ga predstave, on je samo tvrdoglav. Ovo mu je zadnja sansa, ima da igraju samo najbolji
hilmo je napisao/la:Gledajuci poziciju koju igra uopce nam nije potreban. Bio je dobar igrac, medjutim koliko dugo ne nastupa tako da je sigurno na niskim granama po pitanju forme. Jos ako bi ga cekali do proljeca... :nene: :nene: :nene:
Definitivno nepotreban i bezveze bacanje para na njegovu platu koja sigurno ne bi bila mala.
:clap:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 16 sep 2014, 16:50

Puric i Todorovic vise nisu za prvi tim bar sto se mene tice na tim pozicijama imamo Duljevica i Okica a moze i tu igrati i Stojcev tako da radije bih cekao Stevanovica nego davati platu Puricu koji nije ni blizu kvalitetom.
Ti si opet šampion !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 sep 2014, 16:52

Pa ja to za Todorovica govorim otkako je dosao :urnebes:

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 16 sep 2014, 16:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:Pa ja to za Todorovica govorim otkako je dosao :urnebes:
Nakon Banjaluke Todorović je bio klasa.. :/

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

High

Post Postao/la High » 16 sep 2014, 16:55

Slučajno je ''opalio''. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 16 sep 2014, 17:05

Ima taj bljesak, jednom u svakih 30 temi :mrgreen:

HzCZ
Kontakt:

Post Postao/la HzCZ » 16 sep 2014, 17:07

Amca007 je napisao/la:
fcsforever je napisao/la:
Amca007 je napisao/la:Kakva smo mi sorta u pm. Svima je do neki dan Dzeno valjao, sad nikom nevalja. Svima je Dzemo valjao, sad nikom nevalja. Koga boli ona stvar za vase misljenje. Wenger je sa Arsenalom u 20 godina osvojio 3 pehara pa mu nikad niko nista nije rekao. Dzeno ce se vratit ja Vam garantujem. Dobit cemo i Siroki i Zrinjski i Zelju u gostima. Pa onda pricajte i dalje utvare...
Jel to poredis Arsenal i FKS...???
Nema veze neka ostane..zaboli me za njega...samo svi vi će te se debelo kajati plus ionako mu je noga na zimu
Ps..evo i nas koji hocemo da Dženo ode , boli neka stvar šta ti mislis....
Pa normalno da poredim, kad su ulozili milijarde i opet nikom nista. Takvi kao ti bi mjenjali trenere svake poluzesone i mislis da je to formula uspjeha. Ovo sto Dzeno radi je dobro i svaku utakmicu smo 50 posto boli od protivnika, samo je stvar zavrsnice, a i to ce doci na svoje od sledece tekme siguran sam. Tako da popusti malo sa promjenama. Zar ovo nije dobro sto momci i uprava rade.
Da ne pratim utakmice pomislio bih da nam je odbrana armirani beton. Pristup u odbrani pod hitno mijenjati, ali pod hitno. Svi trebaju kao Tatomirović da napadaju igrača, i da kod primanja lopte stoje do protivnika a ne da stoje ispred i bulje u loptu, igraju zonu šta li ?!
FKS 1946 !

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 sep 2014, 17:26

Zato dovedeš Semjona Miloševića da ti uredi odbranu da sve fercera kako treba. Čovjek je voljan i hoće. Radi u vodovodu u Trebinju i Leotar ga zamolio da im pomogne ovu sezonu. Nema ugovor nema ništa...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 sep 2014, 17:30

fcsforever je napisao/la:Zato dovedeš Semjona Miloševića da ti uredi odbranu da sve fercera kako treba. Čovjek je voljan i hoće. Radi u vodovodu u Trebinju i Leotar ga zamolio da im pomogne ovu sezonu. Nema ugovor nema ništa...
a kakva je razlika izmedju uscuplica i semjona :?: svi mi volimo semjona al to nije to

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 16 sep 2014, 17:31

.nisi skonto..Semjona kao jednog od trenera a ne šss

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: skoJaa i 7 gostiju.