Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
zato i imamo 1 kup i 1 prvenstvo u posljednji 10 godina zato sto smo svako malo mjenjali i upravu i trenera i igrace .ja ovoj upravi neizmjerno vjerujem i ako oni ne naprave pomak i donesu rezultate ja ne znam ko ce ,tako da sta god ova uprava uradi ja ih podrzavam kao i hilmo .fcsforever je napisao/la:Ima uprava neki čudan trip kada je Dženo u pitanju. Prije je skroz drugačije bilo sa akcentom na pedalu za 24 h. Ok razumijem, ovaj je imao uspjeha u evropi ali sve je to popljuvo sa ovih minus 7 u našoj ligi. A imo je : extra pripreme, extra igrače sa boli glava platama, 2x su dobili premije, ....pa pored svega sa svojom mahala koncepcijom uprska , skoro sve. Jbg, opet kažem, sve je ok...ali mora otići i to vrlo brzo...može nas još koštati ne daj Bože
prvi golman im dobio crveni karton u 120 min protiv steaue kad je onaj igrac odbanio 2 penala ,i kaznjen 3 utakmice tako da ce ovaj našBelminM23 je napisao/la:Borjan večeras u prvoj postavi Ludogoretsa.
Ima teren i trening, ne mozes ti znat nikako bolje od Dzene jel Kallasi zasluzuje da igra. mozda se ne trudi, njemu je dobro ovdje igrao ne igrao ..fcsforever je napisao/la:Legenda kaže da su Mitrevski, Kallasi, Kostić igrači FKS...koje nikad i niko nije vidio
A kako onda ubleha ne vidi da Dzemo i Bandovic na terenu prikazuju da ne zasluzuju da igraju? Njih ne gleda?drakensang je napisao/la:Ima teren i trening, ne mozes ti znat nikako bolje od Dzene jel Kallasi zasluzuje da igra. mozda se ne trudi, njemu je dobro ovdje igrao ne igrao ..fcsforever je napisao/la:Legenda kaže da su Mitrevski, Kallasi, Kostić igrači FKS...koje nikad i niko nije vidio
Budimo realni, kakav god da je Baric, bolji je od Berbervica i trebao bi igrati prije njega.HzCZ je napisao/la:Kallasi gori od Džeme NE MOŽE biti. To je nemoguće.
Ako je istina za mustuluka si, a ako ne dobije nogu ne idi nam na oci visesuper je napisao/la:ne ulazim cesto ovdje i ne komentarisem vase stvari al moram vam prenijeti da sam cuo u nedelju ujutro da ce Dzeno biti smjenjen 100%,opet kazem nije provjereno al momak je u BP pa ne vidim razloga da bi me lagao...pozzz i izvinite jos jednom na ubacivanju na vasu temu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, Burberry46, Laganini1986, MSOZ101, PapakIzSa, riki46, sekac, Venom i 71 gost.