sve mi kompleksasi a ubijate pisanjem na ovoj temi
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- nesvrstani
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
ne moze bit gori od ovih sad cunjeva sto imamo na sredini terena
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
E jbg ultra bas sam htio lolu ribara da priupitam moze li se pronaci medju rajom kako on rece 'sa ograde' ali dobro bilo je vrijeme da se konacno osvjezi tema. Kiso je igr'o u mladoj cak ako nije bio i kapiten kod onog Tulica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Kakvih igrača sa BH pasošom ima slobodnih, bruka jedna. Sada bih mogao sastaviti ekipu koja se može boriti za vrh, a ako ovakva situacija sa slobodnim igračima bude za 2-3 sezone, mogli bi lijepo zagrabiti bez plaćanja transfera. Samo da je dug skinuti, a igrača uvijek ima, samo što ih ostali klubovi ne vide. 
Jbg lave, pa u BiH ti se igraci ne otkupljuju
svi imaju amaterske ugovore i to mahom na 1god ili 6 mjeseci tako da se odstete klubovima i ne isplacuju.
It was turned around so that right looked wrong
- tuzlak1987
- Kontakt:
Valjda bude dobar kod nas..
Ja bih volio jednog postenog stopera i nista vise. Imamo 4 stopera ali se niti jedan ne istice..
Ja bih volio jednog postenog stopera i nista vise. Imamo 4 stopera ali se niti jedan ne istice..
defanzivni vezni velite?! e ako je tako, onda ih trojicu imamo
Oma, Bajraktarević i Kiso
ako smo do sad igrali defanzivno, šta će biti tek sad ako ova trojica zaigraju skupa
nećemo prelazit' centar 
Znam.brazzo je napisao/la:Jbg lave, pa u BiH ti se igraci ne otkupljujusvi imaju amaterske ugovore i to mahom na 1god ili 6 mjeseci tako da se odstete klubovima i ne isplacuju.
Uglavnom...

Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 16 sep 2014, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Fali zvijezda na našem grbu, iznad godine.NKMramor je napisao/la:Znam.brazzo je napisao/la:Jbg lave, pa u BiH ti se igraci ne otkupljujusvi imaju amaterske ugovore i to mahom na 1god ili 6 mjeseci tako da se odstete klubovima i ne isplacuju.
Mislim da u BiH nikada nije otkupljen igrač,u našoj ligi prelaze iz kluba u klub gdje je bolje, zato i jeste dobra liga...
Ključan detalj je "BH pasoš", znači mislim i na igrače koji su malo šetali po inostranim klubovima, ima tu lijepih imena sa nešto nižom vrijednosti.
Uglavnom...![]()
Kiso je odlican igrac, razvaljivo u Olimpiku kolko se sjecam, nadam se da je na onom nivou
Mramor dobar plakat, samo ako bi našo neku fotografiju bolje kvalitete 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
1:51 - "možda je zastavica pukla, možda je vode nestalo pa nije mog'o .. možda je se sudija zaključao u svlačionici bio, pa nisu imali rezervni ključ", reče brko
jedva čekam subotu, njemu treba poseban tretman priredit' 
-
wienultras
- Kontakt:
amar je **** od covjeka...dokazo je to hiljadu puta..video zapisi sve govore..cuj pukla zastavica...pukli eurici brko,duso prodana..Chinaglia je napisao/la:1:51 - "možda je zastavica pukla, možda je vode nestalo pa nije mog'o .. možda je se sudija zaključao u svlačionici bio, pa nisu imali rezervni ključ", reče brkojedva čekam subotu, njemu treba poseban tretman priredit'
ali neka,sve ide po planu...kako god sad izgledalo,mi idemo prema vrhu,sva obecanja su ispunjena,vratili smo se u pl,klub posluje u plusu,plate su redovne,imamo jedan od boljih stadiona,i jos ce ga doraditi,usminkati..azmir ispunjava obecanja,sloboda u evropi za 4 godine,...a njima njihov obraz..
ali fokusiramo se na zelju...a rodjeni primise dvicu za 5 minuta.....
bilo i proslo,mozemoli na 10 000 u subotu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
dino_tuzla
- Kontakt:
Sloboda ce biti prvi klub iz BiH u nekom grupnom takmicenju u Evropi. Da li CL ili LE potpuno je svejedno.
P.S. slobodno me citirajte za 3-4 godine
P.S. slobodno me citirajte za 3-4 godine
Danas kupljena

-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
U subotu na ogradi ponovo ce ponosno da se vijori SALT CITY BOYS trans

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
samke12345
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:U subotu na ogradi ponovo ce ponosno da se vijori SALT CITY BOYS trans![]()
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 sep 2014, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
ja kako vidim brku vise ne vole ni manijaci....cak ga optuzuju da je otisao kada je nestalo para u zelji
nego zanima me na kojoj je on sad funkciji u zelji i da li ce doci na tusanj ???
ja vjerujem da ce sa zapada biti takav referat da ce izaci u 3 min utakmice....vrlo moguce da dobije kakav infarkt pa da mu se slagira i onih 15 % tijela sto je ostalo
nego zanima me na kojoj je on sad funkciji u zelji i da li ce doci na tusanj ???
ja vjerujem da ce sa zapada biti takav referat da ce izaci u 3 min utakmice....vrlo moguce da dobije kakav infarkt pa da mu se slagira i onih 15 % tijela sto je ostalo
Okanite se priče odn teme Marakana,znaju svi ko je bio pi*ka na Marakani a ko ne
I pitar i manijaci i rođeni itd.itd.to mogu potvrditi i BHF ili BHL kao i Belaj Boysi. 
Jel neko zna,jel se još emituje film Jedan Grad-Jedna Ljubav,ulaz 2KM?
Jel neko zna,jel se još emituje film Jedan Grad-Jedna Ljubav,ulaz 2KM?
Pobjeda je bolja od orgazma!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja se nadam da niste isli tamo na njihovu temu citali I pisali ili ipak grijesim?..alo jeste fakat mi niste jasni
.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.