FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bravo velikanu!A sad nam daj pobjedu u Tuzli!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Napravite onaj sat,zadnji poraz Želje u kupu,na fazon zadnja titula Sarajeva.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kvesic kapiten bio u danasnjoj utakmici 

- IlGuerriero
- Kontakt:
http://www.timeanddate.com/countdown/ge ... upu+BiH%3F" onclick="window.open(this.href);return false;AsharaK je napisao/la:Napravite onaj sat,zadnji poraz Želje u kupu,na fazon zadnja titula Sarajeva.

Jedna Sloboda je pala, na redu je druga, mnogo kvalitetnija i naloženija
Jest fino pogledat 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
-
- Kontakt:
braca iz trebinja

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- pticatrkacica
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Sve ti je jasno druze hahadisara je napisao/la:Uredu, hvala na odgovoru.

- SimkeSamke
- Kontakt:
solar1987 je napisao/la:
I vi se hvalite ovim.... sramota !
ama za ispadanje slobode iz lige ste krivi vi i samo vi, zato nas prestani smarati.. cuj tamo neki levat rekao da je utakmica kasnila i da je to cvrst dokaz da je nastimano hahahha

Vadi ga Nenko usra se Benkoooooopticatrkacica je napisao/la:![]()
![]()
![]()

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Ljiljani87
- Kontakt:
- pticatrkacica
- Kontakt:
Cirkus pravi s njima.Željooooo je napisao/la:Vadi ga Nenko usra se Benkoooooopticatrkacica je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Vedran odlican imao jedan kiks danas...odbrana ok...teren hahahah pa fifa bi nas izbacila sa liste da vidi gdje se igra....prvi gol varea nakon prekrsaja na memiji...drugi gol neso memija dupli pas i ovaj drugi daje gol...sve u svemu rutinski idemo dalje
Kakav je Basa bio imao sam osjecaj da ce ga on zabit danas , samo cekam da on proradi mogao bi biti veliko pojacanje... Mislim da ce on i Varea biti prava kombinacija al da pricekamo..tmtmtmtm je napisao/la:Vedran odlican imao jedan kiks danas...odbrana ok...teren hahahah pa fifa bi nas izbacila sa liste da vidi gdje se igra....prvi gol varea nakon prekrsaja na memiji...drugi gol neso memija dupli pas i ovaj drugi daje gol...sve u svemu rutinski idemo dalje
Buba00 je napisao/la:Kakav je Basa bio imao sam osjecaj da ce ga on zabit danas , samo cekam da on proradi mogao bi biti veliko pojacanje... Mislim da ce on i Varea biti prava kombinacija al da pricekamo..tmtmtmtm je napisao/la:Vedran odlican imao jedan kiks danas...odbrana ok...teren hahahah pa fifa bi nas izbacila sa liste da vidi gdje se igra....prvi gol varea nakon prekrsaja na memiji...drugi gol neso memija dupli pas i ovaj drugi daje gol...sve u svemu rutinski idemo dalje
dobar jedan na jedan je strasan...danas dva tri puta pokusao nedu uposliti al nista...pogodio stativu dobar je dok jos malo samopouzdanja nakupi to je to ...
- diplomatija
- Kontakt:
Majke mi našoj upravi bi trebalo predložiti ako ikako mogu pomoci leotaru, bilo koji vid pomoci, jer se bas nalaze u teškoj situaciji, posudba nekih igrača ili nesto slično, volio bih to zbog ovih pojedinaca iz Tuzle..
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Kompromis, MoSaZeLjo1921, Napapijri, Pablo11, Pact1921 i 65 gostiju.