FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krenuli neki navijaci jutros do Konjica vozom i napali konduktera, vratili ih iz Hadzica sve 
Re: Odg: FK Sarajevo
Kako ne fali ?? pa poogledaj golmana ? pogledaj nam zadnju liniju , pa gledam protiv levskog sad na youtube , to igrao tatko i dupovac , mislim da je vrijeme da neko zamijeni dupovca , a slijedece godine i tatka , svaka njemu cast na borbenosti al ako mislimo napredovat trebaju nam jaci igraci , onda radovac je jos zelen ... ima tu jos stosta , treba pitat dzenu jel kallasi pojacanje ili uzvikano pojacanje , tako da se krene i na bekove s pojacanjima ..Aragon je napisao/la:Ne radi se ovdje o domacoj ligi. Za prvenstvo mi imamo i vise nego dobru ekipu. Bezobrazno bi bilo reci da nam jos neko fali, osim trenera normalnog naravno. Ali ako zelimo bilo sta u Evropi pokusati, ekipa mora biti tri puta jaca nego sad odnosno potrebno nam je bar jos 5 igraca tipa Benko.bv071 je napisao/la:Tesko da ce on tek tako probijati. Inace sam protiv ovih povratnika u ligu, bio sam od starta protiv dzemr, i pokazalo se tacnim. Jedino ko je dosao ne spreman i opet pravio budale od protivnika je bio Said.
Al na stranu sve, glupo mi je sto ide prica kao treba nam jos ovaj i onaj, i to je titula. Mislim da sa ovim sto imamo smo vec morali biti ubjedljivo prvi.
Ma on dolazi da se nametne papetubv071 je napisao/la:Ovo za Stevanovica je bacanje para. Igra malo ili nikako, kod nas nece moci do proljeca, nije u treningu, nema takmicarsku formu. Dok se on dozove i europa ce proci, a plata mu kao da je neko ko ce praviti razliku svaku tekmu, a ne neko ko je dosao da se vraca u formu..
- diplomatija
- Kontakt:
Šteta sto nisam bio u tom vlaku da riješim to diplomatski hah
Treneri sa kojima (je)uprava (vodila)vodi pregovore su
1.Nedim Jusufbegovic
2.Dragan Jovic
3.Vlado Jagodic
4.Ante Cacic
....meni ova 2 je nekako najbolja opcija
ima ih jos u opticaju za rezervu ove cetvorke
1.Nedim Jusufbegovic
2.Dragan Jovic
3.Vlado Jagodic
4.Ante Cacic
nije tacnoblizaqFCS je napisao/la:Treneri sa kojima (je)uprava (vodila)vodi pregovore su
1.Nedim Jusufbegovic![]()
2.Dragan Jovic![]()
3.Vlado Jagodic![]()
4.Ante Cacic....meni ova 2 je nekako najbolja opcija
a ja trenera , nidje veze
pa oni dalje od veleza ili slobode ne mogu 
Hoce oni za 1,20 KM na tekmu, ne mozemo takoLarive je napisao/la:Krenuli neki navijaci jutros do Konjica vozom i napali konduktera, vratili ih iz Hadzica sve
M.Delac 2
Nedima mozemo otpisati jer je on i sam to davno odbiorammstein je napisao/la:nije tacnoblizaqFCS je napisao/la:Treneri sa kojima (je)uprava (vodila)vodi pregovore su
1.Nedim Jusufbegovic![]()
2.Dragan Jovic![]()
3.Vlado Jagodic![]()
4.Ante Cacic....meni ova 2 je nekako najbolja opcija
JOVIC JE 3 IZBOR
CACIC drugi
ostaju jagodic poslije sub akbg susic
i u rezervi 2 jaka imena koja ste ranije spominjali 100% Sarajva mi
hahhah slabo slabo
jedan od kandidata ovdje nije spominjan nikako....
I koja je logika da ganjaju ove polovnjake, a ova dvojica spominjanih da su njihova rezerva

jedan od kandidata ovdje nije spominjan nikako....
I koja je logika da ganjaju ove polovnjake, a ova dvojica spominjanih da su njihova rezerva
- pticatrkacica
- Kontakt:
Lik sam s sobom piše i replicira se

Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.
Jagodic je najgori moguci izbor.
U onom smecu od novina prenose da je i R.P kandidat ali da ima dvije ponude .
Ti si opet šampion !
ma evo pape ce sad otkaz dobiti pa taman nek njega dovedusimon je napisao/la:Jagodic je najgori moguci izbor.
za bajevica mi je nesto tesko povjerovati a prosinecki je za nase uslove dobar trener bilo bi super kad bi on bio realna opcija
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
jagodic je dobar trener ,nemoj da sudite po posljednjim rezultatima mlade reprezentacije .nazalost on nama u startu nevalja a ne zna niko ni zasto al eto nama se ne svidja i to je dovoljno .
a zasto bi valjao ?bordobijeli je napisao/la:jagodic je dobar trener ,nemoj da sudite po posljednjim rezultatima mlade reprezentacije .nazalost on nama u startu nevalja a ne zna niko ni zasto al eto nama se ne svidja i to je dovoljno .
Prosinecki
pa on kosta skoro ko citav tim bez Benka naravno,iako bi Cardiff uletio,ipak preambiciozno
bajevic jedno od 2 imaena sigurno ali je rezerva zbog gore navedenog
bajevic jedno od 2 imaena sigurno ali je rezerva zbog gore navedenog
- moustapha
- Kontakt:
Zar nije do sada jasno da u Sarajevu trener moze biti neko ko je neosporan autoritet i ko moze raditi pod pritiskom. Model trenera kakav je Ljupko Petrovic moze prezivjeti na klupi Sarajevo.bordobijeli je napisao/la:jagodic je dobar trener ,nemoj da sudite po posljednjim rezultatima mlade reprezentacije .nazalost on nama u startu nevalja a ne zna niko ni zasto al eto nama se ne svidja i to je dovoljno .
#divovi
ovo drugo ime je Goran Tomic ali on je u rezervi jer ima jak ugovor u kini,on bi isto bio dobar
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni izgleda dosta miran i stalozen ,kad daje izjave u medijima vrlo je tacan i precizan ,izgleda mi neko ko bi mogao drzati red u svlacionici .s borcem je bio prvak u celiku je dobro vodio al jednostavno tamo je previse problema u organizaciji da bi mogao nesto napraviti .odstranio je travancica iz celika kad smo mu se mi smijali kao gdje ce takvog igracinu otjerati ,znaci ne voli te igrace sto se šepure i po kafanama hodaju cak je imao i onaj neki pravilnik o sportskom zivotu igraca ,meni je licno jedan od boljih trenera u nasoj ligi ja ne poznajem te trenere jednostavno kroz medije i neke rezultate doneo sam ovaj zakljucak ,ne mora ovo znaciti da je ovako ,mozda nema pojma kao sto ovdje pisu .rammstein je napisao/la:a zasto bi valjao ?bordobijeli je napisao/la:jagodic je dobar trener ,nemoj da sudite po posljednjim rezultatima mlade reprezentacije .nazalost on nama u startu nevalja a ne zna niko ni zasto al eto nama se ne svidja i to je dovoljno .
-
Sarajevo22
- Kontakt:
vijest sa fksinfo Baric otkaz
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, misstianopenaldo, RoadRunner85 i 21 gost.