šta pričaš momak o Vršajeviću kad je Mujdza igro desnog beka izborio penalZmaj187 je napisao/la:Za sve ove koji brane trutovski stoperski par - Šunjić-Bičakčić - Avdija je igrao desnog beka protiv Grčke u Zenici a Vranješ desnog štopera . Kako objašnjavate da tada Vršajević nije "zavaljivao" Vranješa kao Bičakčića? Jesu li to napadači Kipra bolji od napadača Grčke? Još je bio gori zadnji vezni tada tu- Zahirović a protiv Kiprana je bio Bešićhogarstrasni je napisao/la:Bicakacic, po kicker de, sa ocjenom 2.5, dijeli cetvrto mjesto najboljeocijenjenih igraca Bundeslige . Sa Sokratisom dijeli mjesto najboljeg stopera.
Ermin Bičakčić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ermin Bičakčić
Lupeta momčić, kao i obično 
Sta je sa ovim likom jel se oprasta? Kruzi po stranicama price da je istina. I na official fan page kazu da je i bht1 objavio. Ima li informacija?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kakav je, napisao bi na twitteru.DeeWa je napisao/la:Sta je sa ovim likom jel se oprasta? Kruzi po stranicama price da je istina. I na official fan page kazu da je i bht1 objavio. Ima li informacija?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- AlfredBorden
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
Frizura, oprosti se od repke.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Niste normalni 
Nermine, ajde nastavi trenirati, pa da o tebi u budućnosti ovdje diskutujemo. Mani se foruma. 
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
http://sportsport.ba/ino_fudbal/bicakci ... ige/140605" onclick="window.open(this.href);return false;
dobre ocjene za 'truta'... haman ovaj kicker i nije neki casopis...
dobre ocjene za 'truta'... haman ovaj kicker i nije neki casopis...
BaDa12 je napisao/la:Nermine, ajde nastavi trenirati, pa da o tebi u budućnosti ovdje diskutujemo. Mani se foruma.
NK Bratstvo Bosanska Krupa
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
Nottingham Forest FC
"Gudison Park jе njihova tvrđava, njihov dom. Nе trеba im vеći, jеr imaju ono što su nеki olako ispustili – osеćaj pripadnosti nеčеmu što trajе 122 godine. Trajaćе i daljе."
-
Nerminovic
- Kontakt:
J***** druze, kako onda da naucim bosanski? 
BackSpace United
BackSpace United
Za tebe drugarica.Nerminovic je napisao/la:J***** druze, kako onda da naucim bosanski?
Javi mi se, pa ću ti preporučiti listu knjiga koje treba da pročitaš.
Stvarno, dobronamjeran savjet, ako si se odlučio za nogomet, bolje ti je da treniraš nego ovdje da bacaš bombe i piješ kafu sa @Ahmom. Kažeš da ti je drug onaj u Bayernu, eto.. Ne treba ti drugi motiv.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Moze fudbal i forum, pricas bezveze.BaDa12 je napisao/la:Za tebe drugarica.Nerminovic je napisao/la:J***** druze, kako onda da naucim bosanski?![]()
Javi mi se, pa ću ti preporučiti listu knjiga koje treba da pročitaš.
Stvarno, dobronamjeran savjet, ako si se odlučio za nogomet, bolje ti je da treniraš nego ovdje da bacaš bombe i piješ kafu sa @Ahmom. Kažeš da ti je drug onaj u Bayernu, eto.. Ne treba ti drugi motiv.
BackSpace United
BackSpace United
Ajax je napisao/la:Bicakcic je bio daleko najbolje ocijenjen igrac danas od svih nasih igraca i drugi najbolje ocijenjeni igrac svog tima na terenu. !!!! I trenutno je nas najbolji stoper ( ako izuzmemo Spahica )
BaDa12 je napisao/la:Nermine, ajde nastavi trenirati, pa da o tebi u budućnosti ovdje diskutujemo. Mani se foruma.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nerko, odlazi!!bagrcavi je napisao/la:BaDa12 je napisao/la:Nermine, ajde nastavi trenirati, pa da o tebi u budućnosti ovdje diskutujemo. Mani se foruma.![]()
BackSpace United
BackSpace United
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Ermin Bičakčić
@BaDa12 dijeli pljuske 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Re: AW: Ermin Bičakčić
Aha' samo nece moci.Goalgetter je napisao/la:@BaDa12 dijeli pljuske
BackSpace United
BackSpace United
Nerko, odlazi!!Nerminovic je napisao/la:![]()
Dobar si forumas samo si zajebao sa Bicakcicem i bar pomalo sa Salihovicem. Ostalo je vise manje istina sta pises.
Trenutno korisnika/ca: boki86, CAGarfia, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], RobijasiZenica1988, Sensei, signalidunapark, Sveti, zemuntrg i 112 gostiju.