NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Za vikend slijedi jedna od onih tekmi koje moraš a nije ih baš lako dobiti , neznam šta je s kartonima ,pehar izgleda ima 3 ali neznam sta je sa Zvonom , bit će teško ako nebudu obadvojica igrali .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
pehar i zvone 3 zuta i ne igraju gorekksiroki je napisao/la:Za vikend slijedi jedna od onih tekmi koje moraš a nije ih baš lako dobiti , neznam šta je s kartonima ,pehar izgleda ima 3 ali neznam sta je sa Zvonom , bit će teško ako nebudu obadvojica igrali .
[youtube][/youtube]

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Znaci Landeka i Plaza od prve minute gore,da vidimo sad,hoce li opet biti prosipanja bodova protiv slabih ekipa ili cemo napokon poceti pobjedjivati
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
SLAVEN MUSA: Momci, bez podcijenjivanja u Bihaću!
ŠIROKI BRIJEG - „U Bihaću ćemo igrati maksimalno ozbiljno, nećemo podcijeniti Jedinstvo. Naš cilj se zna – plasman u osminu završnice Kupa BiH", izjavio je trener Širokog Brijega Slaven Musa pred polazak u Bihać.
Uz ranije ozlijeđenu braću Džidić, za sastav neće konkurirati ni Laštro i Mihaljević, koji također imaju problema s ozljedama, a sigurno će igrati Pehar i Kožulj, na koje zbog tri žuta kartona Širokobriježani ne mogu računati u prvenstvenoj utakmici u subotu u Bijeljini protiv Mladosti.
ŠIROKI BRIJEG - „U Bihaću ćemo igrati maksimalno ozbiljno, nećemo podcijeniti Jedinstvo. Naš cilj se zna – plasman u osminu završnice Kupa BiH", izjavio je trener Širokog Brijega Slaven Musa pred polazak u Bihać.
Uz ranije ozlijeđenu braću Džidić, za sastav neće konkurirati ni Laštro i Mihaljević, koji također imaju problema s ozljedama, a sigurno će igrati Pehar i Kožulj, na koje zbog tri žuta kartona Širokobriježani ne mogu računati u prvenstvenoj utakmici u subotu u Bijeljini protiv Mladosti.
HRHB
HRHB
Dolazitel u Bihac ?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
felix123
- Kontakt:
Dašta smo inače bi registrirali 3:0 u vašu koristBihac96 je napisao/la:Dolazitel u Bihac ?
Zajebajem se,ne dolazimo jer bojkotiramo gostovanja,pošto nam se djeca na facebooku na stranici NS BiH smiju kad postave našu sliku ,to nije pristojno
Musa pred utakmicu Kupa u Bihaću: ”Naš cilj se zna – plasman u osminu završnice”
U Bihaću ćemo igrati maksimalno ozbiljno, nećemo podcijeniti Jedinstvo. Naš cilj se zna – plasman u osminu završnice Kupa BiH”, izjavio je trener Širokog Brijega Slaven Musa pred polazak u Bihać, prenosi službena stranica Nogometnog kluba Široki Brijeg.
Uz ranije ozlijeđenu braću Džidić, za sastav neće konkurirati ni Laštro, Pehar i Mihaljević, koji također imaju problema s ozljedama, a sigurno će igrati Pehar i Kožulj, na koje zbog tri žuta kartona ne možemo računati u prvenstvenoj utakmici u subotu u Bijeljini protiv Mladosti.
Tekstualni prijenos utakmice možete pratiti na službenoj stranici kluba.
0-1
38' Buhač postiže pogodak nakon slobodnog udarca Pehara i gužve u šesnaestercu.
Kraj prvog poluvremena,jos jedan zabit na pocetku drugog i mirno privesti utakmicu kraju
38' Buhač postiže pogodak nakon slobodnog udarca Pehara i gužve u šesnaestercu.
Kraj prvog poluvremena,jos jedan zabit na pocetku drugog i mirno privesti utakmicu kraju
HRHB
HRHB
Dino se ozljedio
Sa kakvim cemo mi sastavom na Mladost...
..
0-1 i dalje,71.minuta,Jedinstvo vise prijeti
Sa kakvim cemo mi sastavom na Mladost...
..
0-1 i dalje,71.minuta,Jedinstvo vise prijeti
HRHB
HRHB
GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Ivankovic za 2-0,bravo Siroki,idemo dalje
HRHB
HRHB
Android je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Kraj utakmice u Bihaću,Jedinstvo-Široki 0:2
Nadam se da sa Dinom nije nista ozbiljno...
Nadam se da sa Dinom nije nista ozbiljno...
HRHB
HRHB
Gledao sam danas utakmicu niste me impresionirali prvo poluvrijeme bez nekih sansi Jedinstvo imali jedno Siroki poveo nakon guzve Buhac bio sam na 5 metara i zabio.. U drugom Jedinstvo dosta konkretnije 3-4 sanse odlicne bile Siroki se branio vise Ivankovic odlicnom solo akcijom zabio i dobio aplauz cijelog stadiona kao i igraci Sirokog koji su izlazili u izmjenama i kada je cijela ekipa napustala teren.. Coric mi je izgledao kao da se vise vukao da malo odugovlaci nego da je nesto ozbiljnije
- BurningLegion
- Kontakt:
To se odigra rutinski na prolaz, ne mora biti impresivno, bitno da je efikasno u ovakvim utakmicama jer nizeligaski domacin ce uvijek ozbiljnije shvatiti tu utakmicu.
Da je trebalo, vjerujem da bi uvalili jos dva pogotka. Ima tu hrpa jos utakmica za odigrati, nema smisla ne rasporediti snage.
Cestitke momcima, idemo dalje, ocekivano.
Cestitke momcima, idemo dalje, ocekivano.
Direktor HNK Brotnja Romeo Šapina :
Moje obaveze se odnose na organizaciju škole nogometa, ali i općenito na klub koji ima tradiciju i infrastrukturu te zaslužuje imati kvalitetan rad u svim selekcijama.U idućem ciklusu će nam biti glavni cilj što više poboljšati rad u školi nogometa. Trenutačno smo u pregovorima sa Širokim Brijegom kako bismo ostvarili suradnju oko škole nogometa.Od njih smo već dobili opremu za trening.
Moje obaveze se odnose na organizaciju škole nogometa, ali i općenito na klub koji ima tradiciju i infrastrukturu te zaslužuje imati kvalitetan rad u svim selekcijama.U idućem ciklusu će nam biti glavni cilj što više poboljšati rad u školi nogometa. Trenutačno smo u pregovorima sa Širokim Brijegom kako bismo ostvarili suradnju oko škole nogometa.Od njih smo već dobili opremu za trening.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Grdan je napisao/la:Direktor HNK Brotnja Romeo Šapina :
čeka nas jako jako bitna utakmica sad protiv Mladosti, iz mnoštva razloga. Prvi i najosnovniji, treba osigurati 3 boda da se ostane na prvoj poziciji, trebamo i napumpati samopouzdanja pred Sarajevo, naravno pobjeda bi bila i dobra pozivnica publici da što bolje napunimo Pecaru za derbi, a po meni je ova utakmica jako dobar ispit naših ''title credentials'' jer smo redovno na ovakvim i sličnim tekmama padali i gubili bodove, da ne kažem prvenstva.
Sastav dosta oskvrnjen, Dino najvjerojatnije neće igrat, aduktor ga boli a treba ga čuvat za sarajevo i radi 2 žuta, Mihaljević također fali, uz ostale duže ozlijeđene. Mali Buhač mi ne ulijeva nikakvo povjerenje, protiv Veleža se vidilo da je on fizički još jako daleko od seniorskog nogometa. Veseli dobra forma i napredak Kožulja, ja osobno bi igrao Zakarića u špici ako već fali Mihaljević. Pandža će nam dobro doć, to se vidilo protiv Veleža, iako je vidljivo da nije još na 100 %.
uglavnom, idemo po ta tri boda sutra
Sastav dosta oskvrnjen, Dino najvjerojatnije neće igrat, aduktor ga boli a treba ga čuvat za sarajevo i radi 2 žuta, Mihaljević također fali, uz ostale duže ozlijeđene. Mali Buhač mi ne ulijeva nikakvo povjerenje, protiv Veleža se vidilo da je on fizički još jako daleko od seniorskog nogometa. Veseli dobra forma i napredak Kožulja, ja osobno bi igrao Zakarića u špici ako već fali Mihaljević. Pandža će nam dobro doć, to se vidilo protiv Veleža, iako je vidljivo da nije još na 100 %.
uglavnom, idemo po ta tri boda sutra
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
ovako nevrijeme ne oamtim da je bilo kod nas..sta ovo bi
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 20 sep 2014, 16:10, ukupno mijenjano 1 put.
jure počeo pogađat...eto nam napadača neočekivano..
momak je uvijek i igrao ofezivnog veznjaka ili napadača, nije mi jasno zašto ga se stalno gura na zadnjeg veznog
ajmoooooooooooooooo

momak je uvijek i igrao ofezivnog veznjaka ili napadača, nije mi jasno zašto ga se stalno gura na zadnjeg veznog
ajmoooooooooooooooo
Ovo je predobro obzirom na šareni sastav koji je istrčao.Kevin je napisao/la:jure počeo pogađat...eto nam napadača neočekivano..![]()
![]()
momak je uvijek i igrao ofezivnog veznjaka ili napadača, nije mi jasno zašto ga se stalno gura na zadnjeg veznog![]()
ajmoooooooooooooooo![]()
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Trenutno korisnika/ca: ultrazonfa i 31 gost.