Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Vanjski felsh Modrica prava majstorija i uzivanje gledati.
Jak je Real, sanjima samo neznam sto ne pojacaju odbranu.
Jak je Real, sanjima samo neznam sto ne pojacaju odbranu.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Suhi ko ono kiksa večeras?
Mada su i ona dvojica smiješno ispali kod gola.Nacho treba više igrati.Najbolji je defanzivac u ekipi 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Madrid će protiv ovih slabijih ekipa sa ovakvom postavkom redovno punit mreže, problem će biti kad nalete na ozbiljniju ekipu.
Već 2 puta ove sezone se pokazalo da ova postava bez klasičnog zadnjeg veznog ne pije vode protiv jačih ekipa i nadam se da je talijan to skonto( kad je Pape skonto valjda će i on)
Već 2 puta ove sezone se pokazalo da ova postava bez klasičnog zadnjeg veznog ne pije vode protiv jačih ekipa i nadam se da je talijan to skonto( kad je Pape skonto valjda će i on)
Skontat ce nesto Ancelotti,uopste ne sumnjam u to.Za mjesec dana (maksimalno) Real ce da razvaljuje.

- AlfredBorden
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
otac fudbala, kud je jubilarna hiljada kud je golcina
otac fudbala, kud je jubilarna hiljada kud je golcina
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Poruka ultras sur-a.

Prevedi kralju...juanitomaravillaa je napisao/la:Poruka ultras sur-a.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Jesul to oni fasisti?
Zar njih Pero nije banovao sa Bernabeua?
Zar njih Pero nije banovao sa Bernabeua?
- JamesJoyce
- Kontakt:
Ni nasilje, ni rasizam. Samo osjecaji. Madrid i nista vise.
Nisu to Ultrasi, to je Orgullo vikingo skupina.
Nisu to Ultrasi, to je Orgullo vikingo skupina.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c
Navijači su, podrazumijeva se da su ultras sur
nema veze što su sušta suprotnost ove dvije grupe.
Don't hate what you don't understand.
Kawhi je napisao/la:Suhi ko ono kiksa večeras?Mada su i ona dvojica smiješno ispali kod gola.Nacho treba više igrati.Najbolji je defanzivac u ekipi
Nije to kiks,to je timski rad,kapetan je dobio ovacije nakon toga. Sve je to promisljeno od strane najinteligentnijeg stopera na svijetu.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Ikera na klupu 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Kako mi ramo vadi zivce sto hoce da izvodi slobodne
4 bolja sutera od njega i on se nesto gura
4 bolja sutera od njega i on se nesto gura
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Svaka cast publici na podrski za kapitena...
Ko bi vjerovao da ce apaluz za Casillasa biti nesto o cemu se mora voditi diskusija, ali tako ti je to... Cudna neka vremena... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- AlfredBorden
- Kontakt:
san iker koji prima vise nego dame na sickom
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Madridiste su rekle svoje sinoc Grande Capitan 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Ultras Sur su se vratili na tribine još u januaru, i sad se zovu Veteranos del Real Madrid ako se ne varam. Međutim, koliko sam dobro shvatio na AS-u čini mi se, radi se o Joven grupi Minuto 93 koja je postavila taj natpis.
Oni su inače podmladak navijača koje je Perez doveo na tribine, a koji su inače bili smješteni na Fondo Sur iza gola gdje je jučer stajala ona poruka No to racism.
Ultras Sur su sad na Fondo Norte.
EDIT:
A što se tiče kapitena, mislim da Bernabeu ima potpuno pravo zviždadi ne samo njemu, već i svim drugim igračima koji to zasluže. Real je za navijače najskuplji klub na svijetu, a astronomske cijene karata i enormne plate koje igrači primaju, definitivno izazivaju revolt, pogotovo kada igramo kao neki nižerazredni prvoligaš u Primeri.
Mada jučer lik stvarno nije kriv za onaj gol. Onaj gol je bio produkt pogreške odbrambene linije koja nije dobro reagirala, a napadač Basela je šutirao tako precizno da je za Ikera ono bilo jednostavno neobranjivo.
Oni su inače podmladak navijača koje je Perez doveo na tribine, a koji su inače bili smješteni na Fondo Sur iza gola gdje je jučer stajala ona poruka No to racism.
EDIT:
A što se tiče kapitena, mislim da Bernabeu ima potpuno pravo zviždadi ne samo njemu, već i svim drugim igračima koji to zasluže. Real je za navijače najskuplji klub na svijetu, a astronomske cijene karata i enormne plate koje igrači primaju, definitivno izazivaju revolt, pogotovo kada igramo kao neki nižerazredni prvoligaš u Primeri.
Mada jučer lik stvarno nije kriv za onaj gol. Onaj gol je bio produkt pogreške odbrambene linije koja nije dobro reagirala, a napadač Basela je šutirao tako precizno da je za Ikera ono bilo jednostavno neobranjivo.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Cap17an je napisao/la:Ultras Sur su se vratili na tribine još u januaru, i sad se zovu Veteranos del Real Madrid ako se ne varam. Međutim, koliko sam dobro shvatio na AS-u čini mi se, radi se o Joven grupi Minuto 93 koja je postavila taj natpis.
EDIT:
Izgleda da je to sve jedna te ista grupa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.