Mirza Teletović
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mirza Teletović
Najveci problem je sto ce Amerikanci gurati Plumlle-a na 4-ci.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Mislim da ce ipak igrat na 5 tanki su sa rosterom tuBihac96 je napisao/la:Najveci problem je sto ce Amerikanci gurati Plumlle-a na 4-ci.
da je Netsima samo jedan igrac tipa DeRozena, ili Stephensona mislim da bi uz dobru formu Lopeza i Derona mozda mogli sta ozbiljnije napravit u PO,ovako ce vjerovatno biti nesto slicno kao prosle sezone,do prvog ozbiljnijeg protivnika...Sto se tice Mirze,napokon docekujemo sezonu sigurni da ce imati svoju minutazu i to vjerovatno vrlo veliku,zavisno od toga koliko Hollins voli takav tip igraca,ali s Kevinom kao konkurencijom imat ce preko 20mpg
@Bihac96 : a ko ce na 5 tebra moj ?
@Bihac96 : a ko ce na 5 tebra moj ?
PG williams, jack, gutierrez
SG johnson, anderson
SF kirilenko, bogdanovic, karasev
PF garnett, teletovic
C lopez, plumlee
to je to otprilike... tu ostaje jos teague, jefferson i brown za inactive list
SG johnson, anderson
SF kirilenko, bogdanovic, karasev
PF garnett, teletovic
C lopez, plumlee
to je to otprilike... tu ostaje jos teague, jefferson i brown za inactive list
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
sta ti kontas celo
kakvi ce Netsi bit ove sezone ?
ne znam vala sta da mislim...
plusevi
- zdrav lopez
- deron ne moze biti losiji
- odlican lider 2. postave u liku jacka
- bogdanovic ce za mnoge biti enigma, usudio bih se reci i veca nego mirza jer su tu negdje po sposobnosti suta za tri, ali bojan ima i dobar ulaz
minusi
- katastrofalan trener
- odlazak piercea, ne koliko u igrackom smislu vec u liderskom
- od KG-a ocekujem da nadmasi u negativnom smislu proslogodisnje brojke (6-6)
- odlazak blatchea
- plumlee
- bogdanoviceva katastrofalna odbrana za NBA standarde
sve u svemu, vise minusa nego pluseva, a kad se uzme da je trener medju minusima, mislim da ce biti losiji nego prosle godine
plusevi
- zdrav lopez
- bogdanovic ce za mnoge biti enigma, usudio bih se reci i veca nego mirza jer su tu negdje po sposobnosti suta za tri, ali bojan ima i dobar ulaz
minusi
- katastrofalan trener
- odlazak blatchea
- plumlee
sve u svemu, vise minusa nego pluseva, a kad se uzme da je trener medju minusima, mislim da ce biti losiji nego prosle godine
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ko je bolan katastrofalan trener???Mislis na covjeka koji je od MEM napravio ozbiljnu fransizu i odveo ih u finale Zapada??
- storm_raider
- Kontakt:
Pa prije ce Hollins skinuti odijelo i igrati 4 nego Plumlee. On bi morao dva-tri ljeta zestoko raditi na sebi da bi igrao 4. Nema ni tehniku, ni kretnju, ni sut, prakticno je bezopasan 2-3 metra od kosa. Centar, atletski odlican, ali nista vise. Mnogo mora raditi na sebi. Garnett ce naravno mnogo manje minuta dobijati do PO, a i stariji je za jednu sezonu. Mirzina je ova sezona i ja sam napisao tek kad je dosao u NBA ligu ovo:Bihac96 je napisao/la:Najveci problem je sto ce Amerikanci gurati Plumlle-a na 4-ci.
Sto se tice Bogdanovica, ne vidim razloga da ne uspije. Uz njegov sut i visinu, on samo mora raditi na brzini i obrani. Mislim da ce za 3-4 godine Bogdanovic imati odlicnu karijeru za Europljanina u NBA ligi. Ustorm_raider je napisao/la:Bice tesko, ali treba biti strpljiv. U prvoj sezoni ocekujem 4-5 poena, 2 skoka uz 8 minuta, u drugoj 9 poena, 3 skoka uz 15 minuta, a u trecoj ga ocekujem na 13-14 poena i 22-23 minuta u prosjeku uz 6+ skokova ni 2 asistencije. To je njegov maksimum u ovoj ekipi i za vise od toga on ne moze. Da je dosao sa 24 godine, mogao bi jednu-dvije sezone odraditi sa 20+ poena u prosjeku i 9+ skokova.
prvoj sezoni - Mirzine brojke. Tempo ce diktirati povrede, koje ce nadam se zaobici Mirzu. Lopez ce biti nosioc opet i samo njegovo prisustvo daje ogromnu ozbiljnost ovoj ekipi, kao i prisustvo Hollinsa. Sve u svemu, ukupan dojam je da ce ovo biti ekipa koja ce moci svakoga dobiti i koja ce mnogo Hollinsu morati dati kada je odbrana u pitanju. Takav je njegov sistem i uz svo njegovo znanje, ocekujem napokon Derona da odigra odlicnu sezonu u kontinuitetu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
MetanorisBack
- Kontakt:
Meni Hollins uopšte nije loš trener.
KG,ako bude zdrav će igrati više od onih prošlogodišnjih mizernih 18-19 minuta po utakmici,to je i sam Hollins izjavio,Mirza će igrati oko 20 svakako.
Ništa od Netsa ove godine,neće biti među pet sigurno.
Cavsi,Heat,Bullsi su ekipe koje su sigurno ispred njih,osim ako se dese neke povrede i onda imaš dosta ekipa koje su tu negdje kvalitetom s njima:Pistonsi,Pacersi,Wizardsi,Bobcatsi,Raptorsi,Celticsi,Knicksi i Hawksi,peto mjesto može samo u slučaju baš,baš dobre forme tokom 2/3 sezone.
Ja ih neću pratiti više
Okrećem se Nugetsima i svojim Celticsima samo ove sezone
KG,ako bude zdrav će igrati više od onih prošlogodišnjih mizernih 18-19 minuta po utakmici,to je i sam Hollins izjavio,Mirza će igrati oko 20 svakako.
Ništa od Netsa ove godine,neće biti među pet sigurno.
Cavsi,Heat,Bullsi su ekipe koje su sigurno ispred njih,osim ako se dese neke povrede i onda imaš dosta ekipa koje su tu negdje kvalitetom s njima:Pistonsi,Pacersi,Wizardsi,Bobcatsi,Raptorsi,Celticsi,Knicksi i Hawksi,peto mjesto može samo u slučaju baš,baš dobre forme tokom 2/3 sezone.
Ja ih neću pratiti više
Okrećem se Nugetsima i svojim Celticsima samo ove sezone
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Kapitenu sretan rodjendan

- AlfredBorden
- Kontakt:
vala ako je hollins katastrofalan trener (ne kazem ovim da je krema lige) onda se citav nba treba ugasit
Editovao, razlog je nebitan.
UMRI SAFETE SUSICU!
UMRI SAFETE SUSICU!
Sretan rođendan majstore!
Zelim ti da sa Netsima uzmes prsten ove sezone i onda na ljeto da napadamo medalju na Eurobasketu.
Zelim ti da sa Netsima uzmes prsten ove sezone i onda na ljeto da napadamo medalju na Eurobasketu.
ako će imat' istu minutažu kao prošle sezone, ili možda malo veću, svakako je odlična stvar što u ekipi više nema Biatcha, Livingstona i onog debila Thorntona
Livingston mu je slabo dodavao, a ova dvojica su veliki potrošači lopti
to bi valjda trebalo značit' više šuteva za Telea, pa vidjet' ćemo 
https://****.com - [url=https://****.com/girl/marie-26.html]Marie[/url] [url=https://****.com/girl/luminatria-29.html]Luminatria[/url] [url=https://****.com/girl/alt-barbie-22.html]Alt Barbie[/url] [url=https://****.com/girl/dovia-129.html]Dovia[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-32.html]Ali Cruz[/url] - No Selfie - Anonymous Casual Dating - [url=https://****.com] Local Live Chat Dating [/url]
KK_Bosna je napisao/la:ne znam vala sta da mislim...
plusevi
- zdrav lopez
minusi
- katastrofalan trener
- odlazak blatchea
- plumlee
Trener je sasvim ok,radio je dobar posao sa Medama....Bogdanovic,kazes ima ulaz
I meni je hollins kul trener ono jest jednodimenzionalan al ok trener... Jedini problem mirzi moze bit to sto ce morat igrat dosta bolju odbranu nego prosle sezone jer kod njega je to pravilo. Nadam se da ce mirza pocet koristit polako i svoje ulaze i sve ostalo sto posjeduje u arsenalu a ne samo trice. Meni je 2 gi unit nesto debilan pravo ako ce igrat jack/anderson/AK/Mirza/Pumlee nesto ne mogu zamislit ove likove skupa na parketu izgleda mi ko nesto sto bi ja sklefo na 2k... Jack je stvarno iskusan igrac steta sto ga zrela igra ne krasi uvijek ako ga je ko gledao par puta zna sta pricam , dobar je sa pick and rollom to ce godit plumleeju. Ja bi opet volio kad bi nekako deron mogo uzet barem nesto minuta sa mirzom jer igraju odlican pick n pop vec 2 sezone mirza tu dosta lakse dolazi do poena , a nije iskljuceno da i jarret radi isto ako se skontaju. Ova postava je odlicna za odbranu na vanjskim pozicijama , u odbrani ni mirza ni plumlee ne briljiraju , gledam ameri su nasli neke statove od prosle sezone u kojima je plumlee bolji odbrambeni medjutim meni nije meni je plumlee samo dobar rim protector radi svojih atletskih predispozicija i nista vise meni su bara bara s odbranom... Uglavnom sto se tice rostera mirza nema problema , konkurencija su mu second round pick ako se ne varam i garnett sto je daleko bolje nego prosle godine... A sem toga hollins nije tip koji ce stavit pirsa na centra kosto je to kidd jednom uradio zatvarajuci utakmicu i tako dalje nije sklon nekim eskperimentima ima svoj sistem koji igra i to je to, a samo dal neko zna dal je memphis u njegovoj eri imao neku strec 4 ? Ja se nikako ne mogu sjetit.
bojan bolji šuter od mirze?
haj da i to čujem
edit: "tu su negdje" kako god, nema šanse da je bojan, ma niti blizu mirzi po pitanju šuta..
edit: "tu su negdje" kako god, nema šanse da je bojan, ma niti blizu mirzi po pitanju šuta..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
kokuz je napisao/la:bojan bolji šuter od mirze?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haj da i to čujem
ma nema sanse da je bolji,zar je neko rekao?Mirza je jedan od boljih u nba,a Bojan jos dosta toga mora da pokaze.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
E vala da je daleko Mirza bolji i nije vala. Bojan je plodio u europi, a i Mirza je. Obojica u jakim klubovima. Mirza do sada ne pokazuje kvalitete vrhunskog šutera (izuzev 3-4 tekme), a i možda i ja očekujemo 60+% šuta.. Ne, ne znam..
Bojan tek treba da se pokaže u En Bi Eju, al' da je daleko Mirza bolji šuter, vala nije.
Bojan tek treba da se pokaže u En Bi Eju, al' da je daleko Mirza bolji šuter, vala nije.
Nama je Željo svetinja jedina.
Vasa Ladacki je napisao/la:Mirza do sada ne pokazuje kvalitete vrhunskog šutera (izuzev 3-4 tekme)

Vasa Ladacki je napisao/la:E vala da je daleko Mirza bolji i nije vala. Bojan je plodio u europi, a i Mirza je. Obojica u jakim klubovima. Mirza do sada ne pokazuje kvalitete vrhunskog šutera (izuzev 3-4 tekme), a i možda i ja očekujemo 60+% šuta.. Ne, ne znam..
3,4 tekme?wtf dude....Zavrsio je sezonu sa nekih 39% a tokom sezone se vrtio medu prvih 20 shutera lige!
Na kraju ce netko napsiati Bojan je i bolji igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.