jeli 1-1 ili natezes?Crvenarmija je napisao/la:1-1 hajde manekeni dobite to
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
- VigorMostarac
- Kontakt:
gggggggggggggggggggggggggooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllll
VFC THE RELIGION
Aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
evo na radiju rekose 1-1! ani ga dao, hvali nas ova na radiju veli dominiramo!
hebibović izjednačio udarcem sa 16 metara.
Hajde Ani više! Nek' si i ti proradio.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
vakat mu bio, 7 kola proslo.... ali bolje ikad nego nikad!zizu1991 je napisao/la:Hajde Ani više! Nek' si i ti proradio.

Uhh hvala Bogu pa proradi Ani.Nadam se da će ovako nastaviti i da dobijemo ovu tekmu.
Zadnja izmjena: Andrija, dana/u 17 sep 2014, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
**** ste golmanu sve radi greske, na kraju ce te ga slaviti ,kad donese prolazak nakon penala 

Ne zanima me Zrinjski na temi Veleža, hvala. Vjerujem da se većina slaže sa mnom.Andrija je napisao/la:Uhh hvala Bogu pa proradi Ani.Nadam se da će ovako nastaviti i da dobijemo ovu tekmu.Jao mi stvarno lose igramo ali pogledajte kone.Gube od nakvog Napredka.![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
Ma ja. Ko im je.be mater seljačku. Hajmo drugizizu1991 je napisao/la:Ne zanima me Zrinjski na temi Veleža, hvala. Vjerujem da se većina slaže sa mnom.Andrija je napisao/la:Uhh hvala Bogu pa proradi Ani.Nadam se da će ovako nastaviti i da dobijemo ovu tekmu.Jao mi stvarno lose igramo ali pogledajte kone.Gube od nakvog Napredka.![]()
14.02.1945
zizu1991 je napisao/la:Ne zanima me Zrinjski na temi Veleža, hvala. Vjerujem da se većina slaže sa mnom.Andrija je napisao/la:Uhh hvala Bogu pa proradi Ani.Nadam se da će ovako nastaviti i da dobijemo ovu tekmu.Jao mi stvarno lose igramo ali pogledajte kone.Gube od nakvog Napredka.![]()

niti bilo ko drugi
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ma nek im Pop sad sastavi jednu po ušima i to glavom , pa pobjednički da krenemo za Mostar.
Forzaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiii

Forzaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiii

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
nasi hajvani se povukli poslje izjednacenja, pa nemogu da vjerujem..
- VigorMostarac
- Kontakt:
mikki21 je napisao/la:nasi hajvani se povukli poslje izjednacenja, pa nemogu da vjerujem..
ČEKAMO PENALE

VFC THE RELIGION
sta ce im to, mrtva lutrija a nas golman dokic vala i nije neki kvalitet...VigorMostarac je napisao/la:mikki21 je napisao/la:nasi hajvani se povukli poslje izjednacenja, pa nemogu da vjerujem..
ČEKAMO PENALE
-
- Kontakt:
Iskusan je golman. Valjda bar zna penale branitmikki21 je napisao/la:sta ce im to, mrtva lutrija a nas golman dokic vala i nije neki kvalitet...VigorMostarac je napisao/la:mikki21 je napisao/la:nasi hajvani se povukli poslje izjednacenja, pa nemogu da vjerujem..
ČEKAMO PENALE
14.02.1945
osijediti ću. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.