Ne zanima me Zrinjski na temi Veleža, hvala. Vjerujem da se većina slaže sa mnom.Andrija je napisao/la:Uhh hvala Bogu pa proradi Ani.Nadam se da će ovako nastaviti i da dobijemo ovu tekmu.Jao mi stvarno lose igramo ali pogledajte kone.Gube od nakvog Napredka.![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Ma ja. Ko im je.be mater seljačku. Hajmo drugizizu1991 je napisao/la:Ne zanima me Zrinjski na temi Veleža, hvala. Vjerujem da se većina slaže sa mnom.Andrija je napisao/la:Uhh hvala Bogu pa proradi Ani.Nadam se da će ovako nastaviti i da dobijemo ovu tekmu.Jao mi stvarno lose igramo ali pogledajte kone.Gube od nakvog Napredka.![]()
14.02.1945
zizu1991 je napisao/la:Ne zanima me Zrinjski na temi Veleža, hvala. Vjerujem da se većina slaže sa mnom.Andrija je napisao/la:Uhh hvala Bogu pa proradi Ani.Nadam se da će ovako nastaviti i da dobijemo ovu tekmu.Jao mi stvarno lose igramo ali pogledajte kone.Gube od nakvog Napredka.![]()
niti bilo ko drugi
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ma nek im Pop sad sastavi jednu po ušima i to glavom , pa pobjednički da krenemo za Mostar.
Forzaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiii

Forzaaaaaaaaaaa Rodjeniiiiiiiiiiiii
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
nasi hajvani se povukli poslje izjednacenja, pa nemogu da vjerujem..
- VigorMostarac
- Kontakt:
mikki21 je napisao/la:nasi hajvani se povukli poslje izjednacenja, pa nemogu da vjerujem..
ČEKAMO PENALE
VFC THE RELIGION
sta ce im to, mrtva lutrija a nas golman dokic vala i nije neki kvalitet...VigorMostarac je napisao/la:mikki21 je napisao/la:nasi hajvani se povukli poslje izjednacenja, pa nemogu da vjerujem..
ČEKAMO PENALE
-
MostarskiAntifasist
- Kontakt:
Iskusan je golman. Valjda bar zna penale branitmikki21 je napisao/la:sta ce im to, mrtva lutrija a nas golman dokic vala i nije neki kvalitet...VigorMostarac je napisao/la:mikki21 je napisao/la:nasi hajvani se povukli poslje izjednacenja, pa nemogu da vjerujem..
ČEKAMO PENALE
14.02.1945
osijediti ću. 
pa daj barem da te penale nekako prodjemo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Penali su vam lutrija
izgleda gooooool 1-2
-
drakensang
- Kontakt:
JJJJJJJJJANKOVIC DEJAN 92 MINUT
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
odlicno uhhhh
Kraj falaaaaaa tiiii Bozeeeeeee,konacno dobar rezultat
- VigorMostarac
- Kontakt:
-
drakensang
- Kontakt:
kraj! 1-2 pobjeda Rodjenih!
JE LI OVO DOVOLJNO DA DODJEMO U SUBOTU U STO VECEM BROJU ? SLAVIJA MORA PASTI OPET

JE LI OVO DOVOLJNO DA DODJEMO U SUBOTU U STO VECEM BROJU ? SLAVIJA MORA PASTI OPET
hajde fala kurcu, barem nesto da odrade da valja! sad nebi bilo lose da nekog nizeligasa dobijemo u sljedecem kolu da lagano do 1/4 dodjemo dok ekipa malo odcepi....Adma je napisao/la:odlicno uhhhh
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.