sta ima da prenosi na Areni, Grcku i Spansku ligu, u kojima je jedino vrijedno pomena playoff i s tim da se zadovoljava, smijesno
o da ima i ABA Liga, kako to da zaboravim
čemu ovo velikim slovima BIH? malo te muči gramatika... u prvom licu jednine se tako i piše...filip13 je napisao/la:
Volio BiH i ja,i još da na SK prenose ABA i spansku ligu
Bas on i jest za ABA ligu zajedno s onim sto komentira s njim. To je uzivanciaj slusat.miki_92 je napisao/la:sad kad su izgubili i NCAA, i bilo bi najbolje da Edin predje na SK
sta ima da prenosi na Areni, Grcku i Spansku ligu, u kojima je jedino vrijedno pomena playoff i s tim da se zadovoljava, smijesno
o da ima i ABA Liga, kako to da zaboravim
DANTES je napisao/la:čemu ovo velikim slovima BIH? malo te muči gramatika... u prvom licu jednine se tako i piše...filip13 je napisao/la:
Volio BiH i ja,i još da na SK prenose ABA i spansku ligu
Ispravno.Fustang je napisao/la:Demičelis
Prenesi to i komentatorima u Engleskoj.JamesJoyce je napisao/la:Ispravno.Fustang je napisao/la:Demičelis
Boli me kurrac kako oni izgovaraju. Znam spanjolski i znam da je DemiĆelis 100% ispravno. Ko god to ne zna treba ga upoznati sa osnovama spanjolskog jezika i abecede.Fustang je napisao/la:Prenesi to i komentatorima u Engleskoj.
I oni pogrešno izgovaraju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.