FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
jel istina da nam penal nije sviran....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma ebo vas kup ba vidis da smo sa drugom ekipom igrlai da nam nije u cilju to uopste..sta se zamarate ja nisma ni ocekivao da prodjemo dalje tamo posebno sa ovom postavom
idemo sad utrpat sta Zelji da im se smuci ako je ikako moguce
..ja sam rekao po kvaliteti tesko, ali ni oni nisu nesto bog zna , ali treba poginut na terenu da se uzme Zeljo objasnio sam jednom kako ...taman nas nazivali svakakvim imenima boli me qqurac, ali poginut se mora ili im treba sve skinut gole nakon utkamice ako to ne budu uradili za svoj grad, svoje navijace i svoj klub naravno
idemo sad utrpat sta Zelji da im se smuci ako je ikako moguce
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Daj Boze,brate...ja se pribojavam bruke.**** suplju,bolje da su dobili,pa sljedeca kod kuce se igra...ulaznice,zarada...pa nek ispadnu u cetvrfinalu.A i samopouzdanje pred selju su trebali sebi podic danasnjom pobjedom...vako...vidicemo.SaltCityAttack je napisao/la:ma ebo vas kup ba vidis da smo sa drugom ekipom igrlai da nam nije u cilju to uopste..sta se zamarate ja nisma ni ocekivao da prodjemo dalje tamo posebno sa ovom postavom
idemo sad utrpat sta Zelji da im se smuci ako je ikako moguce..ja sam rekao po kvaliteti tesko, ali ni oni nisu nesto bog zna , ali treba poginut na terenu da se uzme Zeljo objasnio sam jednom kako ...taman nas nazivali svakakvim imenima boli me qqurac, ali poginut se mora ili im treba sve skinut gole nakon utkamice ako to ne budu uradili za svoj grad, svoje navijace i svoj klub naravno
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
WakaFlocka
- Kontakt:
Samo da kazem da ste ubjedljivo najgora ekipa (po disciplini) koja je zadnjih par sezona gostovala na Piroti. Pa igraci vam jedan drugom yebu sve na kamaru. Onaj vas trener se dere ovi ga i ne slusaju, cak i njemu sve zivo spominju. Penal mozda jeste bio ali je i Travniku ponisten cist gol zbog navodnog faula Adriana nad golmanom. Uglavnom, imate ekipu za solidnu poziciju na tabeli, ali u slucaju da dodje trener koji ce biti autoritet, ovaj trenutni je zalostan.
Btw. Bila su vam tri navijaca na tribini, od kojih je jedan apsolutno sam navijao dobar dio utakmice haha
Btw. Bila su vam tri navijaca na tribini, od kojih je jedan apsolutno sam navijao dobar dio utakmice haha
Igrače treba novčano kažnjavati. Dok god im ne diraš novčanik, mogu raditi i yebavati kome hoće. . .Ebo im ja mater radardiranu ..
-
wienultras
- Kontakt:
postaviti uslov naredne tri utakmice minimum 4 boda,u suprotnom odbiti im 50 posto plateTuzlak04 je napisao/la:Igrače treba novčano kažnjavati. Dok god im ne diraš novčanik, mogu raditi i yebavati kome hoće. . .Ebo im ja mater radardiranu ..
-
Crvenarmija
- Kontakt:
ma jest kako da nijewienultras je napisao/la:jel istina da nam penal nije sviran....
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Crvenarmija je napisao/la:ma jest kako da nijewienultras je napisao/la:jel istina da nam penal nije sviran....![]()
![]()
![]()
tri vam nisu svirali samo gledaju kako će vas izbaciti i oštetiti vi ko neki važan faktor u našem fudbalu
![]()
![]()
![]()
nego vi se vjerovatno čuvate za želju i veleža sanjate te dvije utakmice a kad vas klepnu vjerovatno slijedi opet prva liga federacije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zato pamet i ostavite te stvari iza sebe jer je to bilo i prošlo i okrenite se budućnosti te radite na smanjivanju dugova i stabilizaciji a ne očekivati okršaje sa zna se već kim.......
-
wienultras
- Kontakt:
neznam koji je **** adminima,svaka us istresa komplekse po ovoj temi,
nego cuj sadikovica,igraci su sami trazili da pucaju penale....nejebu te djeca ni 2 posto,idi sam molim te,molim te eto,nemas trunke autoriteta,idi dok nam klub u **** neode

nego cuj sadikovica,igraci su sami trazili da pucaju penale....nejebu te djeca ni 2 posto,idi sam molim te,molim te eto,nemas trunke autoriteta,idi dok nam klub u **** neode
Eto sanjamo seoski klub iz VrapčićaCrvenarmija je napisao/la:ma jest kako da nijewienultras je napisao/la:jel istina da nam penal nije sviran....![]()
![]()
![]()
tri vam nisu svirali samo gledaju kako će vas izbaciti i oštetiti vi ko neki važan faktor u našem fudbalu
![]()
![]()
![]()
nego vi se vjerovatno čuvate za želju i veleža sanjate te dvije utakmice a kad vas klepnu vjerovatno slijedi opet prva liga federacije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zato pamet i ostavite te stvari iza sebe jer je to bilo i prošlo i okrenite se budućnosti te radite na smanjivanju dugova i stabilizaciji a ne očekivati okršaje sa zna se već kim.......
Zlaja Begić na ovoj emisiji o izborima ladno zatvara emisiju sa
"Sloboda do groba"
"Sloboda do groba"
tuzlanska Sloboda
Jadan je klub za kojiti navijaš,ne zbog ovog o Veležu već zbog onog za utakmicu sa Željom.Mogu ti brisati postove koliko god hoće ali ti si pokazao svoje lice idi bolan ne brukaj bar normalne ljude koji vole Slobodu.redblack je napisao/la:Eto sanjamo seoski klub iz VrapčićaCrvenarmija je napisao/la:ma jest kako da nijewienultras je napisao/la:jel istina da nam penal nije sviran....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A to što ti misliš da si nešto postig'o sa tim da kažeš da je Velež iz Vrapčića,više govori o tebi.A ti pokušaj malo naučiti osnovne kulture jer izgleda da je nemaš nikako.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- Probisvjet
- Kontakt:
Sadikovicu treba dati nogu pod hitno! Ovo je prvi put da pisem ovo. Sto je previse, previse je.
Yebo ti trenera kome igrac poslije treninga govori "sefe pazi da te ne izvaraju". Da sam na Denisovom mjestu pojeo bi on obje svoje kopacke, i to sa pertlama!
Yebo ti trenera kome igrac poslije treninga govori "sefe pazi da te ne izvaraju". Da sam na Denisovom mjestu pojeo bi on obje svoje kopacke, i to sa pertlama!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
wienultras
- Kontakt:
tako je.mi sa ovom ustedom nismo nista postigli..kako stvari stoje,moracemo se na zimskoj pauzi,dobrooo pojacati,da bi ostali u ligi,nesto slicno kao prosle sezone.znaci ustedili smo ****...djaba se patili..o denisu je suvisno pricatiProbisvjet je napisao/la:Sadikovicu treba dati nogu pod hitno! Ovo je prvi put da pisem ovo. Sto je previse, previse je.
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
Institucija od covjeka.....ko god ga poznaje vjerujem da dijeli isto misljenje....zlajci je napisao/la:Zlaja Begić na ovoj emisiji o izborima ladno zatvara emisiju sa
"Sloboda do groba"
jooj koji smo mi odron od ekipe
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znaci placem valjam se ..kaze nam lik koji navija za klub koji je nakon rata davljenik ove lige ..pl..hajde sad razguli ziv bioCrvenarmija je napisao/la:ma jest kako da nijewienultras je napisao/la:jel istina da nam penal nije sviran....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 17 sep 2014, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije ti to u red u druže, kako nismo uštedili, jel ti imaš to fakture pa znaš koliko se kome duga vratilo? Izašle su vijesti da se vratilo duga nekoliko igrača, i još nekoliko tužbi se odbacilo ili umanjio dug uz dogovor, gdje su oni za koje ne znamo...Niko od nas ne voli što moramo gledat ovu patnju al dajte ba šta vam je, vraćanje dugova je prioritet i ako se nešto radi to je upravo to, zbog tih radnji iza zelenog terena i jeste zanemaren igrački kadar. Nemojte da se opet ponavlja ista priča, strpite se. Ispast nećemo sigurno, zar sumnjate ikako u to, taman da završimo 14. dobro je.wienultras je napisao/la: tako je.mi sa ovom ustedom nismo nista postigli..kako stvari stoje,moracemo se na zimskoj pauzi,dobrooo pojacati,da bi ostali u ligi,nesto slicno kao prosle sezone.znaci ustedili smo ****...djaba se patili..o denisu je suvisno pricati
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
zadnjih 6 utakmica, 5 poraza i on nama govori kako ce pokusati pobjedit selju ?????? jel nas zajebava 
SLANA GARDA PONOS JE GRADA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
solar1987 je napisao/la:zadnjih 6 utakmica, 5 poraza i on nama govori kako ce pokusati pobjedit selju ?????? jel nas zajebava
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
KrojcicaHills je napisao/la:Institucija od covjeka.....ko god ga poznaje vjerujem da dijeli isto misljenje....zlajci je napisao/la:Zlaja Begić na ovoj emisiji o izborima ladno zatvara emisiju sa
"Sloboda do groba"
jooj koji smo mi odron od ekipenece sadikovic jos dugo siguran sam
Zlaja je kralj! Ja bi lično volio da on dobije neku vlast u svoje ruke, ne bi razočarao narod. Da nam je više ovakvih bilo bi nam puno bolje!
Mi smo odron odrona a dovoljno je da ostanemo u ligi zamisli kakav je onda odron liga
Ma ja mislim da će Sadiković ostati ovu polusezonu (ostao je i Number One isto tako,ova me situacija baš podsjeća na to). Mislim da nam dva igrača (razigravač i stoper) uz novog trenera garantuju opstanak.
Ovo što sad gledamo je koliko para toliko muzike, ljudi jednostavno ne znaju igrati, možeš im dati 1 000 000 KM platu ili im ne dati platu uopće oni ne znaju igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.