Prenesi to i komentatorima u Engleskoj.JamesJoyce je napisao/la:Ispravno.Fustang je napisao/la:Demičelis
I oni pogrešno izgovaraju.
Prenesi to i komentatorima u Engleskoj.JamesJoyce je napisao/la:Ispravno.Fustang je napisao/la:Demičelis
Boli me kurrac kako oni izgovaraju. Znam spanjolski i znam da je DemiĆelis 100% ispravno. Ko god to ne zna treba ga upoznati sa osnovama spanjolskog jezika i abecede.Fustang je napisao/la:Prenesi to i komentatorima u Engleskoj.
I oni pogrešno izgovaraju.
schweinsteiger je napisao/la:Nakon odbrane Harta:
"Hart ponovo vadi stvar."
-Sasa Vugdalic
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
Koji kreten...Neutral je napisao/la:Sve je to bez veze u usporedi sa:
"Gol u Mariboru, nažalost naši susjedi gube sa 1:0"
NeverGiveUp je napisao/la:Ko još sluša lika koji za nedozvoljenu poziciju, zaleđe ili ofsajd govori oPsajd.
Prije bih ponovo uz vuvuzele gledao neko prvenstvo u Africi već slušao ovog jadnika.
Štajerska , ako se ne varam.Celtic je napisao/la:Kako se sinoc Vugda dreknu kad Maribor izjednaci ,kaze : ono sto je jos vaznije Maribor 1 Sporting 1,bravo za susjede.Nesto tako uglavnom.
RedBullSA je napisao/la:Najjaci je Ahmetovic za vrijeme Eurobasketa.Prikazuju Kalnietisa na tribinama, i govori on: Cini mi se da je ovo Kalnietis al nisam siguran, inace sam ga gledao izdaleka pa ne mogu tacno reci.
kobac je napisao/la:Volfsburg je iza sebe ostavio velikane poput Bajerna,Dortmunda i Ajntrahta -Igor Kristić
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 4 gosta.