NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 17 sep 2014, 19:29

astra1922 je napisao/la:bice tesko u subotu neka nam je Allah na pomoci.
prvo poluvrijeme dosta lose medutim u drugom smo bili mnogo rastrcaniji sto je urodilo plodom.
drago mi je zbog prolaza dalje ali bojim se za subotu.bice prevelik pritisak :roll:

nadam se povratku bube i covica u subotu i isto tako da ce uros nastaviti tresti mreze
Jel se to meni cini da oni imaju vise snage ili je zbog protivnika, mi da u drugom poluvremenu izgledamo rastrcano, svaka cast ako ih je trener tako brzo sredio

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 sep 2014, 19:36

Tkanton je napisao/la:Sas vidit niko sretnij od vatrenog sto vodimo 5-1
Tek sam oko pola 8.saznao rezultat.Pa sta je trebalo,igrati remi ili pobijediti golom razlike :crazy: ,prvoligasi iz RS.su jad i čemer,jača je Bosna M.od ovih danas i većine iz Prve lige RS.Leotar jos oslabljen od prosle godine hara tom ligom.Oni su bez motiva za nas kup.Svi klubovi iz RS.u kupu sa timom iz federacije igraju kup tek onako........

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 sep 2014, 19:38

vatreni je napisao/la:
Tek sam oko pola 8.saznao rezultat.Pa sta je trebalo,igrati remi ili pobijediti golom razlike :crazy: ,prvoligasi iz RS.su jad i čemer,jača je Bosna M.od ovih danas i većine iz Prve lige RS.Leotar jos oslabljen od prosle godine hara tom ligom.Oni su bez motiva za nas kup.Svi klubovi iz RS.u kupu sa timom iz federacije igraju kup tek onako........
Ja sam ipak mislio da ce ti vise bit drago

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 sep 2014, 19:41

Tkanton je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:bice tesko u subotu neka nam je Allah na pomoci.
prvo poluvrijeme dosta lose medutim u drugom smo bili mnogo rastrcaniji sto je urodilo plodom.
drago mi je zbog prolaza dalje ali bojim se za subotu.bice prevelik pritisak :roll:

nadam se povratku bube i covica u subotu i isto tako da ce uros nastaviti tresti mreze
Jel se to meni cini da oni imaju vise snage ili je zbog protivnika, mi da u drugom poluvremenu izgledamo rastrcano, svaka cast ako ih je trener tako brzo sredio
u nasoj ekipi jedino je jovanovic spreman iako i nasi juniori imaju dobru fizicku spremu.ja vjerujem da je trener uspio u ovom periodu da vrati malo ekipu i da ce biti sve bolji.radnik je prekretnica ako dobijemo onda ce se sve okrenuti u nasu korist a o kiksu nesmijem ni pomisljati
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 sep 2014, 19:43

Tkanton je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
Ja sam ipak mislio da ce ti vise bit drago
U subotu će mi biti drago,ali pod uslovom da pobijede jednu od najslabijih ekipa lige.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 17 sep 2014, 19:45

Kako da pobijedmo kad smo mi najslabij :crazy:

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 sep 2014, 19:48

Tkanton je napisao/la:Kako da pobijedmo kad smo mi najslabij :crazy:
Pazljivo čitaj JEDNU OD NAJSLABIJIH. :geek:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 sep 2014, 19:55

najbolje bi bilo po prijasnjem sistemu dogovoriti se sa njima 3 za 3 :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

pokerman
Kontakt:

Post Postao/la pokerman » 17 sep 2014, 20:02

astra1922 je napisao/la:najbolje bi bilo po prijasnjem sistemu dogovoriti se sa njima 3 za 3 :mrgreen:
hehe,bgm oni su danas odmarali sve igrace iz prve postave,pripremaju se opasno. iako ovo danas nije mjerilo mene ohrabruje drugo poluvrijeme,iako su ovi pali drugo poluvrijeme sto nece biti slucaj sa radnikom :hmmmmm: :hmmmmm: vidi se da je trener malo uredovao pojedine igrace,ponovo se vidi ta zelja sa pobjedom sto je veliki plus,kad gledam utakmicu danas(iako dosta losiji protivnik) i utakmice u prvih 6 kola vidim koliko nas je doro unazadio kao ekipu kao kolektiv,i koliko ce ovom treneru jos trebati da ekipu digne na fizickom nivou ma u svim sportskim segmentima!!ali subota je dan D,pobjeda i samo pobjeda :clap: :clap: :clap:

email22
Kontakt:

Post Postao/la email22 » 17 sep 2014, 20:07

nije lose ovo danas izgledalo vidi se da imamo neku igru ali treba tu jos radit na kraju krajeva nije nikom lahko zabit 5 golova pa makar to bila i ekipa iz 3-4 ranga. u subotu ocekujem pobjedu sa 1 ili 2 gola razlike za mirni nastavak prvenstva, a astra ako cemo tako igrat bolje da onda odmah ispanemo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 17 sep 2014, 20:23

email22 je napisao/la:nije lose ovo danas izgledalo vidi se da imamo neku igru ali treba tu jos radit na kraju krajeva nije nikom lahko zabit 5 golova pa makar to bila i ekipa iz 3-4 ranga. u subotu ocekujem pobjedu sa 1 ili 2 gola razlike za mirni nastavak prvenstva, a astra ako cemo tako igrat bolje da onda odmah ispanemo
ma ja bi sve uradio samo da sada upisemo tri boda jer je vidljivo da cemo vremenom postati bolji.

danas sam uzivao kada smo dali treci pa cetvrti pa peti posjetilo me na neke bolje dane kada smo trpali mnoge ekipe.

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 17 sep 2014, 20:28

email22 je napisao/la:nije lose ovo danas izgledalo vidi se da imamo neku igru ali treba tu jos radit na kraju krajeva nije nikom lahko zabit 5 golova pa makar to bila i ekipa iz 3-4 ranga. u subotu ocekujem pobjedu sa 1 ili 2 gola razlike za mirni nastavak prvenstva, a astra ako cemo tako igrat bolje da onda odmah ispanemo
Nema se tu sta tri za tri,mi da bi nadoknadili izgubljeno i izborili opstanak,ne samo Radnik već i bolje plasirane ekipe pobjeđivati u gostima trebamo.Sjećam se Laktasa,koje je sve u drugom dijelu kod kuće dobivala a i u gostima i opet ispala jer nije mogla nadoknaditi izgubljeno iz prvog dijela.

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 17 sep 2014, 20:35

vatreni je napisao/la:
Nema se tu sta tri za tri,mi da bi nadoknadili izgubljeno i izborili opstanak,ne samo Radnik već i bolje plasirane ekipe pobjeđivati u gostima trebamo.Sjećam se Laktasa,koje je sve u drugom dijelu kod kuće dobivala a i u gostima i opet ispala jer nije mogla nadoknaditi izgubljeno iz prvog dijela.
nista 3 za 3 kad bi tako igrali nema opstanka, upravu si ovo za laktase,i opet nisu ostali a dosta bodova u drugom dijelu skupil.Nasi su bodovi proti bijeljine :kafa: :kafa: jel bio nerko danas na utakmici da sta nauci da vidi da ekipa nije otpad ni za ispast :nene: :nene: :nene: ima ljudi koji ce spasit ono sto je on ujebo i ostavio na cjedilu. Ima Boga i dobrih trenera sreca :tokralju:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 17 sep 2014, 20:45

ovaj je trener dosao na molbu jednog prijtelja koji voli zviezdu,covjek nikad nije cuo za zvijezdu,al dosao je da nas spasi,para je se dosta dobilo,al se i dosta toga vratilo dugova,trebalo bi doci bolje vrijeme za nas klib,jer fadil doveo neke nijemce,oni su spremni ulagat u klub,samo nas dijeli ugovor s njima.... :shh:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

odevingi
Kontakt:

Post Postao/la odevingi » 17 sep 2014, 22:54

Danas ko je bio na staroj tribini vidio je kakav pristup igracima ima trener koja disciplina nema stajanja covjek odma proziva.Mogo bi on bit pravo osvjezenje za zvijezdu.A za subotu mislim da je svima jasno da treba maksimalno podrzat klub jer ako damo rani gol moglo bi bit ko danas u sto ne vjerujem.Bit ce tvrda utakmica al uzimamo ubijedjen sam u to.Zato svi na stadion i dat podrsku ovoj ekipi mozemo se izvuc iz ovog svega jaci :bih: :bih: :bih:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 sep 2014, 10:59

dobro su odigrali jučer pogotovo u drugom poluvremenu kada su ušli Isanović i Gadžo,e sad koliko je mjerilo ova ekipa to je drugo pitanje?ovaj novi trener vidi se da je čovjek profesionalac,poslije utakmice svi otrčali još 3-4 kruga oko stadiona,i dobili nove vježbe za 7.30 sledeće jutro (u zavisnosti koliko je ko igrao)čak je spominjao šta će da koriste u ishrani...

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 18 sep 2014, 12:04

Brko nas vadi iz debakla...

očepilo je jarani.....

idemoooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa:

tooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih: :bih: :bih:

Zagalo
Kontakt:

Post Postao/la Zagalo » 18 sep 2014, 12:06

Zna li ko šta je sa Dorom.Čime se sad bavi.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 18 sep 2014, 12:27

Zagalo je napisao/la:Zna li ko šta je sa Dorom.Čime se sad bavi.
postao je giometar :)

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 18 sep 2014, 12:48

jucer nisam bio na utakmici pa ako netko moze da napise kolika je posjeta bila je li i kako je odigrao jakovljevic i kada bi imao ovaj hadzic pravo nastupa naravno i travancic
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.