Jel se to meni cini da oni imaju vise snage ili je zbog protivnika, mi da u drugom poluvremenu izgledamo rastrcano, svaka cast ako ih je trener tako brzo sredioastra1922 je napisao/la:bice tesko u subotu neka nam je Allah na pomoci.
prvo poluvrijeme dosta lose medutim u drugom smo bili mnogo rastrcaniji sto je urodilo plodom.
drago mi je zbog prolaza dalje ali bojim se za subotu.bice prevelik pritisak
nadam se povratku bube i covica u subotu i isto tako da ce uros nastaviti tresti mreze
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Tek sam oko pola 8.saznao rezultat.Pa sta je trebalo,igrati remi ili pobijediti golom razlikeTkanton je napisao/la:Sas vidit niko sretnij od vatrenog sto vodimo 5-1

Ja sam ipak mislio da ce ti vise bit dragovatreni je napisao/la:Tek sam oko pola 8.saznao rezultat.Pa sta je trebalo,igrati remi ili pobijediti golom razlikeTkanton je napisao/la:Sas vidit niko sretnij od vatrenog sto vodimo 5-1,prvoligasi iz RS.su jad i čemer,jača je Bosna M.od ovih danas i većine iz Prve lige RS.Leotar jos oslabljen od prosle godine hara tom ligom.Oni su bez motiva za nas kup.Svi klubovi iz RS.u kupu sa timom iz federacije igraju kup tek onako........
u nasoj ekipi jedino je jovanovic spreman iako i nasi juniori imaju dobru fizicku spremu.ja vjerujem da je trener uspio u ovom periodu da vrati malo ekipu i da ce biti sve bolji.radnik je prekretnica ako dobijemo onda ce se sve okrenuti u nasu korist a o kiksu nesmijem ni pomisljatiTkanton je napisao/la:Jel se to meni cini da oni imaju vise snage ili je zbog protivnika, mi da u drugom poluvremenu izgledamo rastrcano, svaka cast ako ih je trener tako brzo sredioastra1922 je napisao/la:bice tesko u subotu neka nam je Allah na pomoci.
prvo poluvrijeme dosta lose medutim u drugom smo bili mnogo rastrcaniji sto je urodilo plodom.
drago mi je zbog prolaza dalje ali bojim se za subotu.bice prevelik pritisak
nadam se povratku bube i covica u subotu i isto tako da ce uros nastaviti tresti mreze
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U subotu će mi biti drago,ali pod uslovom da pobijede jednu od najslabijih ekipa lige.Tkanton je napisao/la:Ja sam ipak mislio da ce ti vise bit dragovatreni je napisao/la:Tek sam oko pola 8.saznao rezultat.Pa sta je trebalo,igrati remi ili pobijediti golom razlikeTkanton je napisao/la:Sas vidit niko sretnij od vatrenog sto vodimo 5-1,prvoligasi iz RS.su jad i čemer,jača je Bosna M.od ovih danas i većine iz Prve lige RS.Leotar jos oslabljen od prosle godine hara tom ligom.Oni su bez motiva za nas kup.Svi klubovi iz RS.u kupu sa timom iz federacije igraju kup tek onako........
Kako da pobijedmo kad smo mi najslabij 

Pazljivo čitaj JEDNU OD NAJSLABIJIH.Tkanton je napisao/la:Kako da pobijedmo kad smo mi najslabij

najbolje bi bilo po prijasnjem sistemu dogovoriti se sa njima 3 za 3 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
hehe,bgm oni su danas odmarali sve igrace iz prve postave,pripremaju se opasno. iako ovo danas nije mjerilo mene ohrabruje drugo poluvrijeme,iako su ovi pali drugo poluvrijeme sto nece biti slucaj sa radnikomastra1922 je napisao/la:najbolje bi bilo po prijasnjem sistemu dogovoriti se sa njima 3 za 3

nije lose ovo danas izgledalo vidi se da imamo neku igru ali treba tu jos radit na kraju krajeva nije nikom lahko zabit 5 golova pa makar to bila i ekipa iz 3-4 ranga. u subotu ocekujem pobjedu sa 1 ili 2 gola razlike za mirni nastavak prvenstva, a astra ako cemo tako igrat bolje da onda odmah ispanemo
ma ja bi sve uradio samo da sada upisemo tri boda jer je vidljivo da cemo vremenom postati bolji.email22 je napisao/la:nije lose ovo danas izgledalo vidi se da imamo neku igru ali treba tu jos radit na kraju krajeva nije nikom lahko zabit 5 golova pa makar to bila i ekipa iz 3-4 ranga. u subotu ocekujem pobjedu sa 1 ili 2 gola razlike za mirni nastavak prvenstva, a astra ako cemo tako igrat bolje da onda odmah ispanemo
danas sam uzivao kada smo dali treci pa cetvrti pa peti posjetilo me na neke bolje dane kada smo trpali mnoge ekipe.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nema se tu sta tri za tri,mi da bi nadoknadili izgubljeno i izborili opstanak,ne samo Radnik već i bolje plasirane ekipe pobjeđivati u gostima trebamo.Sjećam se Laktasa,koje je sve u drugom dijelu kod kuće dobivala a i u gostima i opet ispala jer nije mogla nadoknaditi izgubljeno iz prvog dijela.email22 je napisao/la:nije lose ovo danas izgledalo vidi se da imamo neku igru ali treba tu jos radit na kraju krajeva nije nikom lahko zabit 5 golova pa makar to bila i ekipa iz 3-4 ranga. u subotu ocekujem pobjedu sa 1 ili 2 gola razlike za mirni nastavak prvenstva, a astra ako cemo tako igrat bolje da onda odmah ispanemo
-
- Kontakt:
nista 3 za 3 kad bi tako igrali nema opstanka, upravu si ovo za laktase,i opet nisu ostali a dosta bodova u drugom dijelu skupil.Nasi su bodovi proti bijeljinevatreni je napisao/la:Nema se tu sta tri za tri,mi da bi nadoknadili izgubljeno i izborili opstanak,ne samo Radnik već i bolje plasirane ekipe pobjeđivati u gostima trebamo.Sjećam se Laktasa,koje je sve u drugom dijelu kod kuće dobivala a i u gostima i opet ispala jer nije mogla nadoknaditi izgubljeno iz prvog dijela.email22 je napisao/la:nije lose ovo danas izgledalo vidi se da imamo neku igru ali treba tu jos radit na kraju krajeva nije nikom lahko zabit 5 golova pa makar to bila i ekipa iz 3-4 ranga. u subotu ocekujem pobjedu sa 1 ili 2 gola razlike za mirni nastavak prvenstva, a astra ako cemo tako igrat bolje da onda odmah ispanemo

sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
ovaj je trener dosao na molbu jednog prijtelja koji voli zviezdu,covjek nikad nije cuo za zvijezdu,al dosao je da nas spasi,para je se dosta dobilo,al se i dosta toga vratilo dugova,trebalo bi doci bolje vrijeme za nas klib,jer fadil doveo neke nijemce,oni su spremni ulagat u klub,samo nas dijeli ugovor s njima.... 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Danas ko je bio na staroj tribini vidio je kakav pristup igracima ima trener koja disciplina nema stajanja covjek odma proziva.Mogo bi on bit pravo osvjezenje za zvijezdu.A za subotu mislim da je svima jasno da treba maksimalno podrzat klub jer ako damo rani gol moglo bi bit ko danas u sto ne vjerujem.Bit ce tvrda utakmica al uzimamo ubijedjen sam u to.Zato svi na stadion i dat podrsku ovoj ekipi mozemo se izvuc iz ovog svega jaci

dobro su odigrali jučer pogotovo u drugom poluvremenu kada su ušli Isanović i Gadžo,e sad koliko je mjerilo ova ekipa to je drugo pitanje?ovaj novi trener vidi se da je čovjek profesionalac,poslije utakmice svi otrčali još 3-4 kruga oko stadiona,i dobili nove vježbe za 7.30 sledeće jutro (u zavisnosti koliko je ko igrao)čak je spominjao šta će da koriste u ishrani...
Brko nas vadi iz debakla...
očepilo je jarani.....
idemoooooooooooooooooooooooo
tooooooooooooooooooooooooo

očepilo je jarani.....
idemoooooooooooooooooooooooo

tooooooooooooooooooooooooo

Zna li ko šta je sa Dorom.Čime se sad bavi.
postao je giometarZagalo je napisao/la:Zna li ko šta je sa Dorom.Čime se sad bavi.

jucer nisam bio na utakmici pa ako netko moze da napise kolika je posjeta bila je li i kako je odigrao jakovljevic i kada bi imao ovaj hadzic pravo nastupa naravno i travancic
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.