gerdmuller je napisao/la:Znaci bez Bastubera,Benatie,Martineza,Weisera,Thiaga,Bastiana,Riberya i Robbena.I svejedno cemo dobit
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
gerdmuller je napisao/la:Znaci bez Bastubera,Benatie,Martineza,Weisera,Thiaga,Bastiana,Riberya i Robbena.I svejedno cemo dobit
A htio sam napisati kad sam vidio kako su osuli paljbu po Rafku prije utakmice da ne valja,bla bla,da ce on za tebe veceras odigrati maestralno,ne znam kako zaboravihKlare je napisao/la:Malo je reći...sekerbay je napisao/la:dobar je rafinja.
Kakav povratak Brazilskog majstora!![]()
LaaazeesKlare je napisao/la:ne daj mi lagati ako kažem da je bolji od Švajna.![]()
Pa kod nas je fizicka sprema jos nije na optimalnom nivou,stavise vidjeli ste na Mulleru koliko je bio umoran.Omerbavarac je napisao/la: Ono sto raduje jeste ta fizicka sprema koja je trenutno na vrlo visokom nivou.
Sredina terena. Vise prema nazad.Donnie Darko je napisao/la:Nisam baš najpažljivije pratio utakmicu, ali koju je poziciju večeras igrao Alaba?
Prvo je igrao lijevog beka na pocetku utakmice i nasa formacija je bila 3-5-2, nakon nekog vremena, oko 25-30 minuta Pep je promjenio formaciju gdje je stavio Alabu naprijed, gorov na AM, vratio Benatiu i Boatenga na CD a Bernat i Rafinja su ordinirali po stranama. A Xabi se vracao nekad izmedju dva CD-a.Donnie Darko je napisao/la:Nisam baš najpažljivije pratio utakmicu, ali koju je poziciju večeras igrao Alaba?

Dodaj Thiaga....Neutral je napisao/la:Xabi i General u veznom redu,![]()
Mullerski, ta' ce Ronaldo, ta' ce Neymar... onaj potez je bioisakovich je napisao/la:A jeste vidjeli petu i potez Mullera,ma to je genije,daj mu sto sugaviju loptu i neka ude u sto neprirodnijem polozaju,e to je za njega prirodno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.