La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Adrián Marín (97. godiste) od prve minute veceras na lijevom beku za ekipu Vilarreala, vidjet cemo kako ce se snaci.
Inace, u napadu nema Gia i Uchea, tako da od prve minute igraju VIetto i Gerardo Moreno.
Inace, u napadu nema Gia i Uchea, tako da od prve minute igraju VIetto i Gerardo Moreno.
Real se može opet fokusirati na Ligu prvaka, kao i prošle sezone.
canal + el dia despues
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i ostalo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
i ostalo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Ajmo mijenjati anketu. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
La Liga salary caps revealed

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ekipa za koju svi igraju iz ljubavi troši najviše na plate 
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Pa upravo zbog te ljubavi ih placaju toliko. Da ne vole klub, qurac bi imali toliku palcu ...Kawhi je napisao/la:Ekipa za koju svi igraju iz ljubavi troši najviše na plate
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trebali bi onda i Rernu angazovatLillard je napisao/la:Pa upravo zbog te ljubavi ih placaju toliko. Da ne vole klub, qurac bi imali toliku palcu ...Kawhi je napisao/la:Ekipa za koju svi igraju iz ljubavi troši najviše na plate
Kakav gola Hernandeza za vodstvo Celte. 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gol sezone zasadmandraX je napisao/la:Kakav gola Hernandeza za vodstvo Celte.

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 20 sep 2014, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BlueBosnian
- Kontakt:
Maestralan potez Hernandeza
Celta solidna iako su igrali bez Obine, Augusta i Charlesa..Nolito ušao tek u drugom.
Celta solidna iako su igrali bez Obine, Augusta i Charlesa..Nolito ušao tek u drugom.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
You won't be lonely
It's over..
Ma imali su sreće večeras žestoko, po prilikama koje je Atleti imao, trebali su barem 4 komada fasovat'. 
- BlueBosnian
- Kontakt:
Gledao sam samo prvo poluvrijeme, dobro su se držali. A neka i njih malo sreća pogura, u prošlom kolu su bezveze ispustili pobjedu protiv Sociedada (autogolom u nadoknadi)mandraX je napisao/la:Ma imali su sreće večeras žestoko, po prilikama koje je Atleti imao, trebali su barem 4 komada fasovat'.
I hope you're with me
You won't be lonely
It's over..
You won't be lonely
It's over..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tim i igrač kola:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mali Vietto je moc, bice nesto od njega.
Sevilla dosta dobro pocela ove godine, vidjet cemo dokle ce igrati ovako
Sevilla dosta dobro pocela ove godine, vidjet cemo dokle ce igrati ovako
Sevilla ce se boriti sa Valencijom za tu četvrtu poziciju koja vodi u LP...ne vjerujem da Bilbao može ponoviti prošlogodišnji rezultat, a imaju i grozan start ove sezone, baš kao i Sociedad.
Madridski dvojac ce ubrzo dozvati i za par kola ponovo izbiti u top 3 - kad i krece borba za titulu.
za 5 i 6 mjesto (EL) bi se mogi boriti Villareal, Celta, Bilbao, Sociedad... ova zadnja dva tima pod uslovom da se probude i pocnu igrati onako kako se ocekuje od njih.
Ne vjerujem da ce se Granada održati ovako visoko.
Madridski dvojac ce ubrzo dozvati i za par kola ponovo izbiti u top 3 - kad i krece borba za titulu.
za 5 i 6 mjesto (EL) bi se mogi boriti Villareal, Celta, Bilbao, Sociedad... ova zadnja dva tima pod uslovom da se probude i pocnu igrati onako kako se ocekuje od njih.
Ne vjerujem da ce se Granada održati ovako visoko.
Jos im Delo ne igra u startnoj postavi, al' ajde nije odradio pripreme s njima pa eto.
Valencia iako pobjedjuje jos nema igru, jos nema ono cime bi me zadivili, a zbilja bi volio da naprave iskorak. Mislim da i hoce, jer proradit ce. E sada sta bi njima bio iskorak, trenutno valjda povratak u LP, a narednih godina nesto vise.
Valencia iako pobjedjuje jos nema igru, jos nema ono cime bi me zadivili, a zbilja bi volio da naprave iskorak. Mislim da i hoce, jer proradit ce. E sada sta bi njima bio iskorak, trenutno valjda povratak u LP, a narednih godina nesto vise.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I kod Seville i kod Valencije nije bilo nikakvih rotacija od onih ekipa koje su uigravane na pripremama.
Delofeu, Mbia pa mozda i Banega bi mogli i pocinjati utakmice za Sevillu ali Emery je pronasao tih XI kojima pruza priliku i koji iz utakmice u utakmicu izgledaju sve bolji.
Ruku na srce, nije to ekipa koja je u rangu sa ekipama u zadnje dvije sezone, ali opet treba reci da je Emery kao trener dosta sazrio i da radi dosta dobar posao i tu je najveca snaga Seville.
Ista stvar je i sa Valencijom. Gaya i Vezo prosle godine nisu nikako dobijali prilike, a sada pored vece konkurencije u prvom timu iz cistog razloga jer su kroz pripreme dobili priliku i Nuno ima potpuno povjerenje u ono sto je zamislio iako mozda ima bolje opcije na klupi (Orban, Skodran, Feghouli). Nema mu se sta prigovoriti dok ima rezultate.
Delofeu, Mbia pa mozda i Banega bi mogli i pocinjati utakmice za Sevillu ali Emery je pronasao tih XI kojima pruza priliku i koji iz utakmice u utakmicu izgledaju sve bolji.
Ruku na srce, nije to ekipa koja je u rangu sa ekipama u zadnje dvije sezone, ali opet treba reci da je Emery kao trener dosta sazrio i da radi dosta dobar posao i tu je najveca snaga Seville.
Ista stvar je i sa Valencijom. Gaya i Vezo prosle godine nisu nikako dobijali prilike, a sada pored vece konkurencije u prvom timu iz cistog razloga jer su kroz pripreme dobili priliku i Nuno ima potpuno povjerenje u ono sto je zamislio iako mozda ima bolje opcije na klupi (Orban, Skodran, Feghouli). Nema mu se sta prigovoriti dok ima rezultate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.