PSV - Estoril 2 6.00
Za one sigurnije, ovdje će bit under 2,5.. kvota 1,75
Probati i rezultat 0-1, x/2 i 2/2

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Evo neke dobronamjerne korekcijeSylvesterStallone je napisao/la:MOJA TENISKA PROGNOZA ZA DANAS
Mina - C.Silva 1
Gaio - I.Klec 1
Carreno Busta - Pouille 1
Chardy - Struff 1
G.Monfils - Przysiezny 1
Janowicz - J.Nieminen tr2
Fyrsten/Matkows - F.Moser/Satsch 1 Begemann/Knowle - Inglot/Mergea 2
J.Marray/J.Murray - Chardy/Rosol 1
Dellien - Angelinos 2
H.Zeballos - K.King 1
Londero - Struvay 2
Montanes - Hajek 1
Kako da se dođe do parova tog čarobnjaka ?zgmiky je napisao/la:dr.House i master nema na čemu i drugi puta, drago mi je da nekom pomognem
Čarobnjak se javio, opletite
jučer sam rekao da su mi se prvi puta svidjeli parovi i bome prošla sva tri listića, danas jedan mi se baš onako a nisu ni ostali loši...
Minjore je napisao/la:Probati Borusiju protiv Viljareala 7+, te Salzburg-Celtic 1/2;2/1..
Napoli - Sparta P 1X 1.07BavaracZenica je napisao/la:Everton-Wolfsburg (P.P) 1 2.20
Partizan-Totenhem 2 1.70
Salzburg-Celtic x2 2.40
Dnipro-Inter x2 1.31
Sevilla-Feynoord 1 1.45
Napoli-Sparta P 1x 1.07
Fiorentina-Guingamp 1 1.45
Pittsburgh-Boston(MLB) (P.P) 1 1.55
41.00 KM na marku
Malo teze od ocekivanog, ali prolaz je prolaz.reLe23 je napisao/la:1.MAXBET SINGL:
J.SOUSA - SIJISLING 1 1,75
UPLATA: 50KM
Obicno ako u LS ne mozes nista pogoditi u LE bude dosta bolje.Ova sezona bi mogla biti zanimljiva u LE jer osvajac LE ide direktno u LSBenjooJutub je napisao/la:
Ako ko prepiše nek je sretno, večeras oprezno sa malim ulozima.. U LP se u prvom kolu nije moglo pogodit, a kako li će tek večeras da bude, u ovom ciganluku
jaki su Rusi..mancity je napisao/la:Copy/Paste sa Sportsport.ba
Svjetsko prvenstvo odbojkaša ulazi u samu završnicu. Brazil je nakon poraza od Poljske, sredio Rusiju 3:0 (25:22, 25:20, 25:21), što je dovoljno trostrukim uzastopnim prvacima svijeta da izbore plasman u polufinale.
U posljednjem kolu grupne faze takmičenja sastaju se Poljska i Rusija u grupi H. Domaća reprezentacija će u polufinale čak iako bude poražena, ali mora osvojiti dva seta. Sa druge strane, Rusima treba pobjeda od 3:0 ili 3:1 da bi stigli među četiri najbolje.
Poljska1.5-Rusija [email protected] sto bi trebo biti zicer a pobjeda [email protected]
mozda pogodimo obojica 3:2 za RusijuOnFire je napisao/la:jaki su Rusi..mancity je napisao/la:Copy/Paste sa Sportsport.ba
Svjetsko prvenstvo odbojkaša ulazi u samu završnicu. Brazil je nakon poraza od Poljske, sredio Rusiju 3:0 (25:22, 25:20, 25:21), što je dovoljno trostrukim uzastopnim prvacima svijeta da izbore plasman u polufinale.
U posljednjem kolu grupne faze takmičenja sastaju se Poljska i Rusija u grupi H. Domaća reprezentacija će u polufinale čak iako bude poražena, ali mora osvojiti dva seta. Sa druge strane, Rusima treba pobjeda od 3:0 ili 3:1 da bi stigli među četiri najbolje.
Poljska1.5-Rusija [email protected] sto bi trebo biti zicer a pobjeda [email protected]
prije ce tu biti 2 1.60 ili tacan rezultat 1:3 3.60
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.