Jednostavno ubija želju za gledanjem utakmice i nisu mi ni pola opasni kao one sezone..
Opet kažem moje mišljenje
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Trenutno je tako. Sad vise nije odvratan iako je prosle sezone to bio. Nema vise peljanja lopte, posjed lopte sinoc u prvom je bio 52% a prije smo znali imati i 64-68%. I broj sansi se povecao, sinoc smo imali preko dvadeset a prosle sezone je bio prosjek oko 19 sa vise posjeda. To znaci da igramo puno direktnije slicno ali ne isto kao kod Juppa.Rosicky je napisao/la:Bez ikakve provokacije prema bavarcima,ali meni je ovaj bayern odvratan i puno slabiji nego Juppov.
Jednostavno ubija želju za gledanjem utakmice i nisu mi ni pola opasni kao one sezone..
Opet kažem moje mišljenje

Imas koju sliku ili video?Braveheart23 je napisao/la:Taman kad sam pomislio "koji sam ja baksuz, prvi put na tekmu odem i zavrsit ce 0:0"...
Kad ga Boa zabi stravaaa![]()
Atmosfera je preluda, Südkurveljudi nisu stali cijelu utakmicu.
I da, tek uzivo kad ga gledas (Xabi Alonso) vidis kakava je ono igracina... kako bez lopte frajer igra kako prostor pokriva sugerise ostalim igracima itd jos jednom
NIJE BIO NA UTAKMICI BIO JE KUCIgerdmuller je napisao/la:Imas koju sliku ili video?Braveheart23 je napisao/la:Taman kad sam pomislio "koji sam ja baksuz, prvi put na tekmu odem i zavrsit ce 0:0"...
I da, tek uzivo kad ga gledas (Xabi Alonso) vidis kakava je ono igracina... kako bez lopte frajer igra kako prostor pokriva sugerise ostalim igracima itd jos jednom
Sudkurve standardno dominantna
Ne razumijem, je li sve u redu?SylvesterStallone je napisao/la:NIJE BIO NA UTAKMICI BIO JE KUCIgerdmuller je napisao/la:Imas koju sliku ili video?Braveheart23 je napisao/la:Taman kad sam pomislio "koji sam ja baksuz, prvi put na tekmu odem i zavrsit ce 0:0"...
Sudkurve standardno dominantna
Akoje neko gledo sinoć mogo je primjetit silovanje bekova i Čelsija hhaa a to da je bolji od Kugle to nije upitnoBrezovac je napisao/la:A sta reći za Drexlera, sta je radio odbrani Chelsea sinoć, trebalo bi momka uzet nek je tu u kadru, bolji is Sacira sigurno
Iz neba pa u rebra.Klare je napisao/la:MislišSaurman je napisao/la:Ma ovdje smo da se međusobno pomažemo,bavarci smo.Ljudi smo, 'ta nismo Dortmunđani.
![]()
vazda si istinu govorio.Klare je napisao/la:Ovo je nevidjena igračina, kako zahvalan igrač,
uz ogromno znanje koje posjeduje nije mu mrsko trčati maraton,
uvijek prvi u odbrani, zacementiran je u prvih 11,
ne daj mi lagati ako kažem da je bolji od Švajna.
bashkontrolirana ofanziva, bez ostavljanja prostora nazad
aha, to si vec rekoKlare je napisao/la:goce je oduševio večeras
a gde je peeecat (muler)?R32 je napisao/la:...............Nojer..................
Lam...Boateng...Benatia........Alaba
............Xabii.......................
........Svajni...Tiagoo..............
Roben.....................Riberi......
............Lewa.......................
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.